Ve?SONUC OLARAKTA KOVULDUM BUGUN KIZLAR , başlığımın cevabını almış oldum gercektende haklıyken haksız duruma düştüm :))
Ve ? Derken
Yani insan devam bekliyor..Ve ? Derken
Vay şerefsiz vaaaayyÇok özür dilerim sinirle yazdığım içim saçma devrik yazmışım cok cok pardon arkadaslar affola :). Müdürüm bana iyilik olsun güya diye ingilizce eğitim seti ve masaj seti alıyor kendi kişisel gelişimim içinmiş . Bende rahatsızlıgımı sıkayet ettim sonrasında suçlu ben oldum iş yerimi değiltiriyorlar şimdide başka bir firmamıza almak istiyorlar genel müdüre birsey olmasın asistan kim ki o gitsin diye
Bırakma kız takipteyim ben bu konuyu. Güzel bir tazminat davası aç şerefsize .Göndermiş olduğu eğitimi anlatan bir mail var , beni işten ne sebeple cıkardıklarını dahi söylemediler . Haklarımı aldıgıma dair imza istediler bende atmadım tanıdık avukatımızla görüstüm işe geri alım bildirimi gönderilebilirmiş onlarda alamayacaklar diye düşünüyoruz eger alınmazsa 8 aylık mı ne tazminat ödemesi gerekiyormuş bakalım yarın daha detaylı ilgileneceğim .. Adamın yanına bırakmayacagım . Tüm bunlar değilde şu yapılan koydu bana ; muhasebeye gittim işlemler için inanın masamda yarım poğaçam ve cayım duruyor bir saat icinde baska bir kızı getirip yerimi oturtmuşlar onceden kız işe alınmış benim haberim yok yani. Verdiğim emekleri Allahıma havale ediyorum cok gururum kırıldı yakıp yıkasım geldi yinede sakin dedim sen kaliteni bozma dedim aldım cantamı cıktım peşimden arıyorlar ki bazı arkadaşlar nereye kayboldun diye yalandan .. Ahh ahh
Yok canım ama dediğim gibi bana eğitim ile ilgili attığı mailler mevcut . Yani giriş bilgilerini yazdığı bunları seçtim vb yazıp bana gönderdiği mail mevcut delil olarakBırakma kız takipteyim ben bu konuyu. Güzel bir tazminat davası aç şerefsize .
is yerinden sana şahitlik edecek birileri var mı
Evet niyet bozuk pislik adamKızlar bana diyor ki eğitimlerin nasıl gidiyor gunde ıkı kere soruyor resmen bende gecistirirdim hep dayanamadım en son egıtım falan yok ne musabey deyip bagırdım, set ama icinde cd mevcut iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum cunku soyle espriler yapıyor kendi capında ; bir akşam sana toplantı var diyeceğim gec cıkartacagım bakacagım masajı ögrenmıs mısın ogrenmemısmısın ??
Kızlar bana diyor ki eğitimlerin nasıl gidiyor gunde ıkı kere soruyor resmen bende gecistirirdim hep dayanamadım en son egıtım falan yok ne musabey deyip bagırdım, set ama icinde cd mevcut iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum cunku soyle espriler yapıyor kendi capında ; bir akşam sana toplantı var diyeceğim gec cıkartacagım bakacagım masajı ögrenmıs mısın ogrenmemısmısın ??
SONUC OLARAKTA KOVULDUM BUGUN KIZLAR , başlığımın cevabını almış oldum gercektende haklıyken haksız duruma düştüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?