haklı yere haksız duruma mı düştüm anlamadım

arkadaşım üzülme hemen bir avukatla görüş özellikle mobbing davalarına bakan bir avukatla durumunu açıkla ve tazminat davası aç. bu nasıl bir iğrençliktir ya yuh!

Vay şerefsiz vaaaayy
masaj setini anana ver diyeceksin boylelerine .
Allahım ya ..

Tahmin etmiştim işin sonunun bu olacağını. Size şahitlik edebilecek bir arkadaşınız varsa açın tazminat davasını, yok öyle işyerinde sözle taciz. Hatta belki şahit gerekmiyordur şikayet için, avukat arkadaşlar daha iyi bilgi verir.

Biraz daha kalsaydınız yalnızken fizikî tacizde de bulunacaktı belki de.

Kovuldun mu ?
inanılır gibi değil ya .
Adam düpedüz asılıyor yüz bulamayınca , şikayet edilince de işiniz sonlandiriliyor .
Adalet diye bir şey var mı ? ...

Göndermiş olduğu eğitimi anlatan bir mail var , beni işten ne sebeple cıkardıklarını dahi söylemediler . Haklarımı aldıgıma dair imza istediler bende atmadım tanıdık avukatımızla görüstüm işe geri alım bildirimi gönderilebilirmiş onlarda alamayacaklar diye düşünüyoruz eger alınmazsa 8 aylık mı ne tazminat ödemesi gerekiyormuş bakalım yarın daha detaylı ilgileneceğim .. Adamın yanına bırakmayacagım . Tüm bunlar değilde şu yapılan koydu bana ; muhasebeye gittim işlemler için inanın masamda yarım poğaçam ve cayım duruyor bir saat icinde baska bir kızı getirip yerimi oturtmuşlar onceden kız işe alınmış benim haberim yok yani. Verdiğim emekleri Allahıma havale ediyorum cok gururum kırıldı yakıp yıkasım geldi yinede sakin dedim sen kaliteni bozma dedim aldım cantamı cıktım peşimden arıyorlar ki bazı arkadaşlar nereye kayboldun diye yalandan .. Ahh ahh

Bırakma kız takipteyim ben bu konuyu. Güzel bir tazminat davası aç şerefsize .
is yerinden sana şahitlik edecek birileri var mı

Bırakma kız takipteyim ben bu konuyu. Güzel bir tazminat davası aç şerefsize .
is yerinden sana şahitlik edecek birileri var mı
Yok canım ama dediğim gibi bana eğitim ile ilgili attığı mailler mevcut . Yani giriş bilgilerini yazdığı bunları seçtim vb yazıp bana gönderdiği mail mevcut delil olarak

Evet niyet bozuk pislik adam

Böyle haksızlığa can kurban ne güzel bir duruş göstermişsiniz kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır zira yöneticiniz işi başka yerlere götürmeye niyetlenmiş. Helal olsun size.

demekki seti de kötüy niyetle almış. iyi yapmışsın ama adamın da konumuna bişi olmamış olan sana olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…