anlamdıgım için soruyorum müdürün istediği ingilice online neden itiraz ettiniz
Çok özür dilerim sinirle yazdığım içim saçma devrik yazmışım cok cok pardon arkadaslar affola :). Müdürüm bana iyilik olsun güya diye ingilizce eğitim seti ve masaj seti alıyor kendi kişisel gelişimim içinmiş . Bende rahatsızlıgımı sıkayet ettim sonrasında suçlu ben oldum iş yerimi değiltiriyorlar şimdide başka bir firmamıza almak istiyorlar genel müdüre birsey olmasın asistan kim ki o gitsin diye
İngilizce seti aldı hadi,ingilizcenizi geliştirin diye ama masaj seti ne alaka oluyor kişisel gelişim için.Çok özür dilerim sinirle yazdığım içim saçma devrik yazmışım cok cok pardon arkadaslar affola :). Müdürüm bana iyilik olsun güya diye ingilizce eğitim seti ve masaj seti alıyor kendi kişisel gelişimim içinmiş . Bende rahatsızlıgımı sıkayet ettim sonrasında suçlu ben oldum iş yerimi değiltiriyorlar şimdide başka bir firmamıza almak istiyorlar genel müdüre birsey olmasın asistan kim ki o gitsin diye
aklına geleni yazar mısın canım? böyle bi durumla karşılaşsak napalım taktikleri bekliyorum açıkçasıona öyle bir masaj yaptırtırım ki şaftı kayar ne hakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?