- 19 Mart 2013
- 3.521
- 2.160
- 248
aynenn yaaa açç konuyuuuuuuuuMasaj seti evde kullanım için , sana özel masaj aletlerinden oluşan bir setse ok. olabilir, hani oturuyorsun falan jest olur demiştir.
Ama masaj yapmayı öğreten bir setse şık olmamış tabi. İlle ingilizce alana bunu da veriyoruz dedilerse, kendine ayırabilirdi veya sana açıklayabilirdi.
Ama sen niye bu kadar celallenip hemen şikayet ettin kuzum? Müdüre belirtseydin rahatsızlığını?
Adam g.tü başı oynar bir adam mı?
Sana veya başkalarına taciz olarak adlandırılacak davranışları oldu mu? Ondan mı kıllandın?
Kız azıcık aç şu konuyu, müdürü anlat bize. İş yerindeki ortamı anlat. Ona göre yapalım yorumu!
Bana bir müdüüür anlat ssunal...
ilk başta bende şikayetçi olurdum arkadaş gibi baktım iş uzuyor birde benim haksız çıkacağım gibi iş mahkemesine kadar vardırabilirdim işiaklına geleni yazar mısın canım? böyle bi durumla karşılaşsak napalım taktikleri bekliyorum açıkçası
Belki oturarak yaptiginiz bir is diye nezaketen masajla ilgili de hediyede bulundu? Kendiniz icin? Oyle belirsiz bir konu ki sakiz gibi nereye ceksen oraya geliyor. Bariz bir sekilde kotu birsey goremedim ben.
Yuhh...Kızlar bana diyor ki eğitimlerin nasıl gidiyor gunde ıkı kere soruyor resmen bende gecistirirdim hep dayanamadım en son egıtım falan yok ne musabey deyip bagırdım, set ama icinde cd mevcut iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum cunku soyle espriler yapıyor kendi capında ; bir akşam sana toplantı var diyeceğim gec cıkartacagım bakacagım masajı ögrenmıs mısın ogrenmemısmısın ??
Cantani alip adamin kafasina gecirmedin miKızlar bana diyor ki eğitimlerin nasıl gidiyor gunde ıkı kere soruyor resmen bende gecistirirdim hep dayanamadım en son egıtım falan yok ne musabey deyip bagırdım, set ama icinde cd mevcut iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum cunku soyle espriler yapıyor kendi capında ; bir akşam sana toplantı var diyeceğim gec cıkartacagım bakacagım masajı ögrenmıs mısın ogrenmemısmısın ??
Bagırdım bende en son ne munasebet diye sonrasında patrona sikayet ettim onlarda beni baska firmaya alma kararı vermişler... Bahsettiğim 60 kişinin çalıştıgı kurumsal bir firma ama adam ya...şak herkes sok oldu rezil mi oldum anlamadım da ama cok zoruma gitti o kadar utandım kiCantani alip adamin kafasina gecirmedin mi
ben de farklı bişey sandım.ilk başta bende şikayetçi olurdum arkadaş gibi baktım iş uzuyor birde benim haksız çıkacağım gibi iş mahkemesine kadar vardırabilirdim işi
pis sapık yaaa.. resmen seks kokan hareketler bunlar.Kızlar bana diyor ki eğitimlerin nasıl gidiyor gunde ıkı kere soruyor resmen bende gecistirirdim hep dayanamadım en son egıtım falan yok ne musabey deyip bagırdım, set ama icinde cd mevcut iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum cunku soyle espriler yapıyor kendi capında ; bir akşam sana toplantı var diyeceğim gec cıkartacagım bakacagım masajı ögrenmıs mısın ogrenmemısmısın ??
Terbiyesiz midir nedir yahu? Yerinin değiştiği iyi olmuş bence. Onu da orda bıraktırmasaydın derim ama yapabileceğin bir şey yok sanırım. :/
aslında adam tutup şöyle yolun ortasında şöyle güzel bir masaj yaptırtmak var ama olmaz durup dururken pisliğin teki yüzünden başını belaya koymak varben de farklı bişey sandım.daha çok intikam kokan şeyler mesela..
hayır canım , elektronık sektoruO nasıl bir gelişim pardon ama masaj ile alakalı mı işiniz.
Masaj salonu yabancı müşterilere hizmet gibi bir bağlantı düşündüm ama öyle ise anlaşılır da değilse oldukça absürt bir durum.
Aslında masabasi calisanlar için böyle Setler olurİngilizce seti aldı hadi,ingilizcenizi geliştirin diye ama masaj seti ne alaka oluyor kişisel gelişim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?