- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
- 18
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
Arkadaslar benim sorunum işimle alakalı ben 4 senedir magaza sektöründe calısıyorum işim bayagı stresli olsada genede işimi seviyorum.geleliim sorunuma carsamba gunu orda calısan arkadasımın cocugunun doktor randevusu varsı ben saat 10.30da ise baslıyorum ötekı arkasımsa 8.30da ise baslıyor patrondan izin istedi patron ıse dıger arkadasın erken gelsin ozaman dedi.bende kesınlıkle olmaz gelemem dedım sen gıt randevuna dedım patron bakar ben gelene kadar dedım oda kabul etmıyor.bu arada randevusuda saat 11.30 da evi 2 adım otede hastane yakında onun ıstedıgı yarım gun gelmemektı.ona nedenlerımı acıkladım yıllarca bu magaza ıcın fedakarlık yaptıgımı ama hakkımı tam alamadıgımı hasta halimle 1 kere ıse gıttım dıye her hasta oldugumda benı arayıp ilac falan iç gel deyip işe cagırmalarını en son anlasmamıza ragmen fazla saat yapmama ragmen fazla saatımı odemedıgını ve sayamıyacagım bırcok seyler oldugunu soyledım.ve ayrıyeten eger 1 kere erken gelırsem bundan sonra onların hep ıstecegını soyledım ama anlamak istemiyor.esımde ızın vermıyor artık zaten ekstra bısey yapmama.yıllardır her fedakarlıgı benden ıstedıler ama artık yeter.sızce haklı degılmıyım?ayrıca o arkadasım randevusuna yetıscek ben nıye fedakarlık yapıyorum ya.