Arkadaslar dedigim gibi 30 dk erken gittim işe arkadasım işe gelmemişti tüm günde gelmedi.gelmemesinin nedenide o kadın iisterseniz 8.30 da gelebilirim demiş patrona patronda bagırmıs gelme işine bak demiiş diye ise gelmemiş.ertesi gün sordugumda anlattı bana laf yedi diye bana darıldıgını söyledi.bende bunda darılcak bisey yok patronumuz böyle bende senin iiçin kac kere laf yedim hic darılmadım ama dedim.iş baska arkadaslık baska dedim.onda sonra geldi ben fazla abarttım alınganlk yaptım dedi.şimdi magazada biri 2 gün izinli onun işinide yapmamız gerekiyor 3 kişiyiz dedim ben yapmam benim yaptıgım bisürü iş var ona sıra gelmez dedim o gecen sorun yasadıgım kadında bende yapmam ozaman dedi.ama baktım sonra diger kızla beraber o gelmeyen kişinin işinide yaptı simdi diger kızla beraber olup bana yaptırmaya calısıolar benimle ugrasmaya basladı.beniimle ekstra bisey konusmuyor selam bile vermiyor.halbuki ben bunu en yakın arkadasım sanıyordum.tek basına o evini düzerken tüm magazadakileri ayaklandırmıstım evine ev esyası hediye almaları için.magazada bi ürün begendiginde o arkadasım sadece onun iiçin sefimizden indirim istiiyordum.simdi bu arkadasım düşmanım oldu resmen.ben nekadar safmısım ya.