• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklımıyım haksızmıyım ne yapmalıyım lütfen bir fikir.....

MrsBanker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
497
4
46
İstanbul
kızlarr merhaba;
bir çoğunuz bilir nişanlıyım ve temmuzda düğünüm var
ama şuan evlilik heyecanı içinde olacağıma nişanlımla tartıştık ve inanın çok kötüyüm..
olayı kısaca anlatıyorum..ve sizden eleştiri bekliyorum.içinizden ne geliyorsa yazın lütfen hiç sorun değil..
biz maddi sıkıntılar içinde düğünümüzü yapıcaz..yanii birçok sey borç olacak ve düğünde toplananlarla denkleştireceğiz.benim için hiç sorun değil bu..zaten bu anlaşmalı oldu aramızda.bana bir sene beklemeyimi yoksa düğün paralarını feda etmeyimi tercih edersin dedi..önemli olan senin yanında bir an önce olmak dedim hiç düşünmedim cevabımı verirken..
temmuza bir sey kalmadı kenarda birseyimiz yok işte inanın hiç sorun etmedim hatta o ettikçe onu teselli ettim..gececek bu günler bir gecede zengin olup tüm açığı kapatacağız..önemli olan bizim aşkımız dedim..cidden hep böyle hissettim.hiç bir zaman aksi aklıma bile gelmedi..
babası başımızda yok anneside sadece diğer cocuklarının dertleriyle ilgileniyor..hanii o erkek ya kendi ayakları üzerinde durma gibi bir zorunluluğu varmı havası var onlarda
ve maddi hiç bir desteği yok..ben bunada ses etmedim..allah bize versin dedim..
ama düğüne iki ay kala kredi lartını patlatıo ve nişanlım kredi cekio ve o ödeyecekmiş hemde düğün paralarından plan bu..
ben delirdim tabii ne hissediorsam döktüm içimi.dinledi hak verdi bana ama mecburum dedi..daha sonra tekrar söylenince kaç gündür hep aynı sey yeter ama dedi ve ağızına geleni söyledi..dünden beri hiç aramadı..mesaj attım ama cevap vermedi..ne yapmalıyım lütfen yardımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu okumaya başladım takıyla ödicez dediğinde nişanlısının ailesi ne diyor acaba diye merak ettim.Yanılmadım bir kaynana patlaması bekliyordum.Neden patlamış kredi kartı hanımefendinin acaba napmış çokmu acil şeyler almış olmazsa olmazlara mı harcamış merak ettim açıkcası.Nişanlın neye güvenip ödicez demiş anlayamadım hayır annesinin borcunu takılarla ödicekse sizin borçlarınızı nasıl ödeyecek bunada çözüm getirdimi

yeteceğini düşünüor akraba cevresi genişmiş..ikisinede yetermiş..bende dedimki ben annemlerin ve kendi sevdiklermin taktıklarını bozdurmam madem..tamam yinede yeter dedi.
annesi diğer cocuklarının durumu kötü onları takviye etmiş..yoksa bize bir sey aldığı yokki..şimdi ne yapmalıyım bilmiorumaramıyorda beni

aşk maşk bahane daha baştan göstermiş kaynanan kendini benden sana pişman bi abla tavsiyesi sakın arama,hatta bişeyler yaşadıysan bile arama, evlenince bunlar artıyo fazlalaşıyo ve eşin seni görmuyo, bu çok güzel bi şans senin için allah resmen denemiş sınamış senin yerine nişanlını ve nişanlın seni değil anasını tercih ediyo bence yol yakınken dön yada nişanlının akıllanmasını bekle

Son düzenleme:
Evleneck oğlu var nasılsa dimi o öder nolacak canım olmadı düğünü erteler dünyanın sonu değil ya ne düşüncesiz insanlar varya.Oğlun evlenecek hadi yardım etmiyosun zararın dokunmasın bari dimi.Senle hemen hemen aynı durumdayız bizde nişanlımla yapıyoruz bizde takılara bel bağladık korkularını, beklentilerini,düşüncelerini anlayabiliyorum.Nişanlının sana hak verip senin yanında olmasını istiyosun haklısın ama erkekler söz konusu aile özellikle anne olunca senin kesinlikle haklı olduğunu söylesede beklediğin şeyi yapmıyor malesef bende yaşadım buna benzer ufak tefek şeyler.Evet sonuna kadar haklısın ama tartışma ortamı yaratmasaydın keşke yada defalarca dile getirmeseydin zamanını bekleseydin nişanlının önüne koyarken bu düşüncesizliği.Şu an oda durumdan memnun değil ama mecbur hissediyor senden de beklediği desteği görememiş kırılmıştır.

aynen öyle benim annem kız annesi olduğu halde nasıl sıkıyor göreceksiniz aman düğünümüz var die..ama onun annesini bu düşünceesiz tavrı beni çok üzdü..ilk zamanalr nişanlım beni anladı hak verdi idare et dedi..ama üstüste söyleyince isyan etti..şimdi cok sucluymuşum gibi aramıo mesajlara cvp bile atmadı..aramayacağım ama ne zaman ararsa artık

kızlar okuyup gecmeyin lütfen bir akıl verin inanın üzgüntüden kalbim sıkışıo ya bu kadar mı kötü bi insanım bende bana cevap bile vermio

Zaten günümüzde kız alınmıyor erkek alınıyor erkek tarafı sağolsun kendini ağırdan satıyor ne yapıyorsa kız tarafı yapıyor aman kızım mahrum kalmasın aman kızım küçük düşmesin.Nişanlın senin haklı olduğunu zaten söylemiş seni haksız gördüğü için yada ceza vermek için aramıyor değil.Belki biraz uzak kalmak istiyor kafasını toplamak istiyor.Erkekler bu konuda bizden daha çok etkileniyor.Keşke alttan alıp takı fazla olsa bile ilerde çıkabilecek durumları anlatıp neden bu kadar kızdığını anlatsaydın

ilk önce düğün arefesinde böyle olaylar yaşaman çok yıpratıcı..
hepimiz yaşadık ,telaş ve zorlukları biliyoruz..
ayrıca daha şimdiden nişanlın annesiyle sen arasında kalıyorsa...dur bir düşün derim bende arkadaşlarım gibi..
çünkü geöen gün yine buna benzer bir konu paylaştı bir arkadaşımız...ve evli üstelik..
anne bağımlısı bir eş....bencil bir kaynana..
göbek bağını kesmesi lazım artık evlilik yolundaki bir adam...ve kadında ayrıca..herkes için geçerli..
tamam ,annesini kaldırıp atsın demiyorum ama..
siz sıfırdan bir yuva kuracaksınız ve bu zamanda çoookkkk zor..
bir anne olarak evladını düşünmesi lazım..hadi sen el kızısın dır belki :63:

hadi kaynananı bir geçelim..
ya nişanlın..
sen yatlar , katlar,arabalar,balayları istememişsin..
ağzımız tatlı olsun ,gerisi gelir demişsin..
yinede yaranılmıyor öylemi ??
herzaman bir laf vardır çok severim ve doğru bulurum...
bu zamanda deveye diken..adama..s....
neyse getirmiyim devamını...anladınız siz..

iyilik yap kötülük bul işte... :19:
işin zor güzelim..
öyle bırak hemen at yüzüğü diyemem..seviyorsan eğer çok zor..evliliğe ne kalmışş şurda..
ama bir yandanda bu böyle sürüp giderse hayatın mahvolur..
sevdiğin adamla bir ömür zindan olur sana.
ama şimdiki durum için akıl sorarsan...
bence biraz zaman geçsin...üstüne gitme..
ikinizde sakin düşünün...bence nişanlın yaptığı hatayı görüp seni arayacaktır..
umarım ozaman sakince konuşur,bu konuya kesin olarak bir çözüm getirirsiniz....
herşeyi başta konuşmakta fayda var......kendini ezdirme canım :41:

neden kızdığımı anlattım hatta demin mesajla bile tekrarladım..bunu biliyor ama ona destek olmadığım için bunu yapıyor.çünkü ewet haklı olduğumu söyledi sadce üst üste hergün hatırlatmam rahatsız etti..
öyle bile olsa bana böyle tepkisiz kalması sinir edio..hem haklıyım hemde suçlu gibi davranıo..

canım sana hak verıyorum ben ben kendımı senın yerıne koydum da bende olsam delırırdım

neden kızdığımı anlattım hatta demin mesajla bile tekrarladım..bunu biliyor ama ona destek olmadığım için bunu yapıyor.çünkü ewet haklı olduğumu söyledi sadce üst üste hergün hatırlatmam rahatsız etti..
öyle bile olsa bana böyle tepkisiz kalması sinir edio..hem haklıyım hemde suçlu gibi davranıo..

tatlım oyle davranırsan haksız duruma dusersın bıraz tavır yapmayı bılceksın arama bakalım mesaj felanda cekme yoksa sımdıden dakka 1 gol 1

ilk önce düğün arefesinde böyle olaylar yaşaman çok yıpratıcı..
hepimiz yaşadık ,telaş ve zorlukları biliyoruz..
ayrıca daha şimdiden nişanlın annesiyle sen arasında kalıyorsa...dur bir düşün derim bende arkadaşlarım gibi..
çünkü geöen gün yine buna benzer bir konu paylaştı bir arkadaşımız...ve evli üstelik..
anne bağımlısı bir eş....bencil bir kaynana..
göbek bağını kesmesi lazım artık evlilik yolundaki bir adam...ve kadında ayrıca..herkes için geçerli..
tamam ,annesini kaldırıp atsın demiyorum ama..
siz sıfırdan bir yuva kuracaksınız ve bu zamanda çoookkkk zor..
bir anne olarak evladını düşünmesi lazım..hadi sen el kızısın dır belki :63:

hadi kaynananı bir geçelim..
ya nişanlın..
sen yatlar , katlar,arabalar,balayları istememişsin..
ağzımız tatlı olsun ,gerisi gelir demişsin..
yinede yaranılmıyor öylemi ??
herzaman bir laf vardır çok severim ve doğru bulurum...
bu zamanda deveye diken..adama..s....
neyse getirmiyim devamını...anladınız siz..

iyilik yap kötülük bul işte... :19:
işin zor güzelim..
öyle bırak hemen at yüzüğü diyemem..seviyorsan eğer çok zor..evliliğe ne kalmışş şurda..
ama bir yandanda bu böyle sürüp giderse hayatın mahvolur..
sevdiğin adamla bir ömür zindan olur sana.
ama şimdiki durum için akıl sorarsan...
bence biraz zaman geçsin...üstüne gitme..
ikinizde sakin düşünün...bence nişanlın yaptığı hatayı görüp seni arayacaktır..
umarım ozaman sakince konuşur,bu konuya kesin olarak bir çözüm getirirsiniz....
herşeyi başta konuşmakta fayda var......kendini ezdirme canım :41:

yorumun için çok sağol cnmm
onsuz bi hayatı düşünemem açıkçası mutlulukta mutsuzlukta onunla olsun..ama onun aklını başına getirmem lasım..annemlerede anlattım olayı zaten dün gece hıçkıra hıçkıra ağladım sesim gitmiş annem bir çırpıda geldi anlatmam için zorladı..aslında hiç istemezdim ama anlttım mecburen..annemle babamda onunla konuşmaya karar vermişler..ama bu doğru olurmu bilmiorumki..konuşmayın die yalvardım.
birde su var bana telde bu emin ol son olacak ben bir yuva kuruyorum kendimi düşünmek zorundayım kimseye destek olamam zaten kimsede benden bekleyemez dedi..acaba bu dediğini uygularmı işte

bence haklısın ayağını yorganına göre uzatsaymış canım kredi çekicek bide hemde düğün paralarıyla ozaman senin zorun neydi boşunamı beklememe kararı aldın hayret bişey allah yardım etsin kavga etmeden güzelce konuş tekrar

inanın bende deliriorum bu nasıl bir düşüncesizliktir bilmiorum..bir anne olarak böyle bir borca sokması bizi düğün öncesi nasıl bir olaydır bilmiorumm..
nişanlımı canımdan çok severimm..onun üzülmesine kıyamam hiç ama o şuan üzgün olduğumu bildiği halde bir mesaj bile atmıo..
ama dediğiniz gibi aramayacağım bende.bakalım ne yapacak

bence haklısın ayağını yorganına göre uzatsaymış canım kredi çekicek bide hemde düğün paralarıyla ozaman senin zorun neydi boşunamı beklememe kararı aldın hayret bişey allah yardım etsin kavga etmeden güzelce konuş tekrar
şuan aramıyor işte benii arayınca bu konuyu açıp konuşursam nasıl tepki verir hiç bilmiorum..bazen diorum içimi dökecek bi mail yazayım ve susayım??

Haklı olduğunu zaten söylemiş nişanlısı ,kızgınlığı ona destek olmadığını düşünmesi.Nasıl bir tavır yapabilirki ailesi söz konusu olan sıradan insanlar değil arkadaşı değil akpınar ödeme dese parasına el koysa olurmu yada yaparmıki nişanlısı yarın bir gün ailesine bişey olsa gene akpınarın başına patlıcak.Bu gibi bi olay benim başıma gelmiş olsa ben tamam ödeyelim derdim bi kaç gün geçtikten sonra tepkimi koyardım ortaya.Çünkü nişanlım zoraki bişey yaptırmaya kalksam daha da inatlaşacak bide bana tepki duyacak benden uzaklaşacak karakteri bu şekilde o yüzden ben alttan almayı önerdim arkadaşa ama nişanlısını karakteride önemli tabi nişanlısını bunu anlamayıp dahada abartacaksa olayı şimdi aramaması daha iyi

Son düzenleme:
Haklı olduğunu zaten söylemiş nişanlısı ,kızgınlığı ona destek olmadığını düşünmesi.Nasıl bir tavır yapabilirki ailesi ödeme dese parasına el koysa olurmu yada yaparmıki nişanlısı yarın bir gün ailesine bişey olsa gene akpınarın başına patlıcak.Bu gibi bi olay benim başıma gelmiş olsa ben tamam ödeyelim derdim bi kaç gün geçtikten sonra tepkimi koyardım ortaya.Çünkü nişanlım zoraki bişey yaptırmaya kalksam daha da inatlaşacak bide bana tepki duyacak benden uzaklaşacak karakteri bu şekilde o yüzden ben alttan almayı önerdim arkadaşa ama nişanlısını karakteride önemli tabi nişanlısını bunu anlayı dahada abartacaksa olayı şimdi aramaması daha iyi

ewet ona peki dedim ama tepkimi ortaya koydum..şuan dediğin gibi destek görmediği için bunu yapıyor..ben bikaç mesaj atıp içimi döktüm ama dahada arayıp kendimi küçük düşürmeyeceğim o arasın dimi ama..hem siniri gecsin otursun düşünsün adam gibi

Son düzenleme:
ewet ona peki dedim ama tepkimi ortaya koydum..şuan dediğin gibi destek görmediği için bunu yapıyor..ben bikaç mesaj atıp içimi döktüm ama dahada arayıp kendimi küçük düşürmeyeceğim o arasın dimi ama..hem siniri gecsin otursun düşünsün adam gibi

Yanlışı olayı sürekli gündeme getirmekte yapmışın bence.İlk tamam dedikten sonra bişey demeyip yeri geldiğinde lafını söyleseydin daha etkili olurdu benim demek istediğim oydu.Böyle ciddi konularda mail mesaj kullanma bazen kendini ifade edemeyebiliyor insan yanlış anlaşılıyor haklıyken haksız duruma düşme

Haklısın bende aynı durumda olsam aynı tepkileri hatta daha fazlasını vereceğimden eminim.
Ama senin yaptığın yapmazdım o bir seneyi daha beklerdim.
Ne kadar maddiyat önemli değil gönüller bir olsun desekte bir yerden birşey çıkıyor ve huzur kaçıyor.
Keşke o bir sene beklenseydide rahat rahat evlenseydiniz

Back
X