• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklımıyım haksızmıyım ne yapmalıyım lütfen bir fikir.....

haklsıın cnm en iyisi o arayana kadar hiç bir sey yapmamak kaderime razı gelmek şimdilik..keşke sussaydım şimdi haksız duruma düştüm resmen tribi o yapıor baksana

düğünde takılan takılar kadınındır.takıları ben olsam asla nişanlıma borç için vermem.gereken yere kendin ver.kendi borcunu da nişanlın çalıştığıyla ödesin.onun tarafı da taksa senin tarafında taksa takılar senindir.yapmayın etmeyin arkadaşlar,ipleri baştan kocaların ellerine vermeyin.tek yapman gereken haberin olsun takıların bir kuruşunu ailenin borcuna harcamam,işine gelirse evlen gelmezse güle güle demek.aramada,o seni arasın.

Haklısın bende aynı durumda olsam aynı tepkileri hatta daha fazlasını vereceğimden eminim.
Ama senin yaptığın yapmazdım o bir seneyi daha beklerdim.
Ne kadar maddiyat önemli değil gönüller bir olsun desekte bir yerden birşey çıkıyor ve huzur kaçıyor.
Keşke o bir sene beklenseydide rahat rahat evlenseydiniz

aynı sehirde değildik cnm beklemek istemedim..amaböye soru çıkacağını bilsem beklerdim daha iimiş

kendini çok sıkma bu konuyuda mesajla anlatmaya çalışma yüz yüze konuş tepkisini ölç yüzündeki ifadeyi gör.İkiniz içinde zor insan zaman yaklaştıkça geriliyor herşey batmaya başlıyor birde böyle kıl tüy çıkınca insan yeter demek istiyor biraz sabır bunların hepsi geçici bunu unutma bu adamı seviyosun aynı hayatı paylaşmak için savaştınız halada savaşıyorsunuz.Bu gibi şeylerin sevginizi saygınızı etkilemesine izin verme tamam tavrını koy ama abartmadan :80: umarım halledersiniz kimse üzülmeden

Arama sakın, evet çok üstelemişsin ama haklısın. Şimdi daha evlenmeden bunları kabul edersen yarın evlendikten sonra daha neleri kabul etmek zorunda kalırsın iyi düşün. Hem annecide olsa erkekler evlilik aşamasında nişanlılarına daha düşkün olur. Seninki şimdiden maşallah yani... Allah yardımcın olsun ama iyi düşün sakın üzülüp sıkılıp arama, o şimdi nişanlısınız sen mecbur arıcaksın vazgeçemessin diye düşünüyor. Sende üstüne gitme sessiz kal ve geri çekil, sende tavır yap...

Benim çeyizimde çamaşır makinası vardı bizde sizin gibi evlendik kayınvalidem hemen atladı çamaşır makinasıda bize kalsın kızımın olur diye.. Hayır dedim eşime, bizim ihtiyacımız var onu aldığın yere geri verir başka bir elektrikli alet ihtiyacımızı alırız nitekim öylede yaptık.

kendini çok sıkma bu konuyuda mesajla anlatmaya çalışma yüz yüze konuş tepkisini ölç yüzündeki ifadeyi gör.İkiniz içinde zor insan zaman yaklaştıkça geriliyor herşey batmaya başlıyor birde böyle kıl tüy çıkınca insan yeter demek istiyor biraz sabır bunların hepsi geçici bunu unutma bu adamı seviyosun aynı hayatı paylaşmak için savaştınız halada savaşıyorsunuz.Bu gibi şeylerin sevginizi saygınızı etkilemesine izin verme tamam tavrını koy ama abartmadan :80: umarım halledersiniz kimse üzülmeden

sağolasın cnm desteğin için inan çok ii geldi.gelişmeleri yazarım buraya mutlaka.

Arama sakın, evet çok üstelemişsin ama haklısın. Şimdi daha evlenmeden bunları kabul edersen yarın evlendikten sonra daha neleri kabul etmek zorunda kalırsın iyi düşün. Hem annecide olsa erkekler evlilik aşamasında nişanlılarına daha düşkün olur. Seninki şimdiden maşallah yani... Allah yardımcın olsun ama iyi düşün sakın üzülüp sıkılıp arama, o şimdi nişanlısınız sen mecbur arıcaksın vazgeçemessin diye düşünüyor. Sende üstüne gitme sessiz kal ve geri çekil, sende tavır yap...

Benim çeyizimde çamaşır makinası vardı bizde sizin gibi evlendik kayınvalidem hemen atladı çamaşır makinasıda bize kalsın kızımın olur diye.. Hayır dedim eşime, bizim ihtiyacımız var onu aldığın yere geri verir başka bir elektrikli alet ihtiyacımızı alırız nitekim öylede yaptık.

aslında cok anneci değildir yeri geldiğinde eleştirir tavır yapar bu konuda niye hassasiyet gösterdi anlamadım

aynı sehirde değildik cnm beklemek istemedim..amaböye soru çıkacağını bilsem beklerdim daha iimiş

Anladım arada mesafe olan ilişkiler zor oluyor biliyorum.
Ama birsene de pek bişey değildi neyse artık karar alınmış.
Nişanlında kredi çekecek diyorsun vazda geçiremiyorsun.
Yani bu süreçte artık ne yapılabilirki düğnü erteleme şansınız varmı ?

yok cnm ya günümüz bile alındı gelinlik falan hersey tamam artık allah yardımcımız olsun demekten başka çare yook:5:

madem bunca zaman dıger cocuklarıyla bu kadar ılgılenmıs o erkek dıye bırakmıs ozaman sıra o cocuklarda bırazda onlar annelerıyle ılgılensın hem bır anne nasıl bu kadar sorumsuz davranabılırkı cocugum evlenecek bır ıhtıyacı olur der kıyıya koseye para atar ınsan allhım boyle ınsalara sınır olurum cok afedersın ama gercekten sınırlenırım yanı nısanlında sımdı annesı sonucta odemesınde ortadamı kalsın kadın oda haklı erkek sonucta annesıne bakmayı gorev bılıyor kendısıne bence cok ustune gıtme o cok arada kalmıs bu durumda tabıkı annenın yaptıgı hata ama nısanlınında bır sucu elı mahkum cok ustune gıtmemek lazım ne bıleyımya ben bu ınsanları anlayamıyorum cocugun evlenecek sen hangı amacla kredı kartı harcamalarını sınıra kadar yapıyorsun arkadasım allah sana sabır versın gercekten ve allah yardımcın olsun

kesin bir tavır koy bence hayır de ne demek canım düğünde senin ailen kime takısını takıp sayıp düğünlerine gittiyse onlarda gelip sana takacaklar neden senin ailen eşinin ailesinin borçlarını ödesinki..benim tarafın takıları kalır demişsin ama nasıl ayıracaksın bu senin bu benim diye.çok zor ya allah yardımcın olsun illa problemler çıkıyor düğün arifesinde..

madem bunca zaman dıger cocuklarıyla bu kadar ılgılenmıs o erkek dıye bırakmıs ozaman sıra o cocuklarda bırazda onlar annelerıyle ılgılensın hem bır anne nasıl bu kadar sorumsuz davranabılırkı cocugum evlenecek bır ıhtıyacı olur der kıyıya koseye para atar ınsan allhım boyle ınsalara sınır olurum cok afedersın ama gercekten sınırlenırım yanı nısanlında sımdı annesı sonucta odemesınde ortadamı kalsın kadın oda haklı erkek sonucta annesıne bakmayı gorev bılıyor kendısıne bence cok ustune gıtme o cok arada kalmıs bu durumda tabıkı annenın yaptıgı hata ama nısanlınında bır sucu elı mahkum cok ustune gıtmemek lazım ne bıleyımya ben bu ınsanları anlayamıyorum cocugun evlenecek sen hangı amacla kredı kartı harcamalarını sınıra kadar yapıyorsun arkadasım allah sana sabır versın gercekten ve allah yardımcın olsun
çok tesekkür ederim cnm..ben su saatten sonraonlara nasıl içten davranırım hiç bilmiorum.ben memleketimden ayrı bir yere gelin gidiorum kimsem olmayacak orda onlarlada bu durumda aram nasıl olur bilmiyorum..
nişanlım çok ortada kaldı yanii tereddüt bile etmeden cekti krediyi..o ayrı ama şaun bana tripli kreşke birasda annesinin kulağını çekseydi.. haklı gibi davranması beni deli edior ya

kesin bir tavır koy bence hayır de ne demek canım düğünde senin ailen kime takısını takıp sayıp düğünlerine gittiyse onlarda gelip sana takacaklar neden senin ailen eşinin ailesinin borçlarını ödesinki..benim tarafın takıları kalır demişsin ama nasıl ayıracaksın bu senin bu benim diye.çok zor ya allah yardımcın olsun illa problemler çıkıyor düğün arifesinde..

valla sağ koluma bi tarafı sol koluma diğer tarafı takarım diorum..ya bunları konuşmaya bile çok utanıyorum aslında biliormusun hiç böyle hayal etmemiştim..biz her güçsüzlüğü birlikte hallederdk ama o bana bunu yaptı

nişanlınızda hem suçlu hem güçlü maşşallah. gerçi erkeklerin geneli böyle. ne demek düğün altınlarıyla ailesinin borçlarını ödemek. madem yararları olmuyor zararları olmasaydı bari. tamam nişanlınız belliki iki arada kalmış ama bu tek başına verecegi bir karar değil. dahada siz üstüne düşüyorsunuz, o bir havalarda. hani alttan alsa neyse oda yok! valla ben size cok samimi söyliyim daha en başında sizi hiçe sayacaksa hiç evlenmeyin daha iyi. bunu söylemesi kolay dersiniz belki ama inanın evlendikten sonra zaten bir çok değişiyor.siz aramayın sormayın, kendi iyice düşünüp taşınsın... ne yapıyorsa yapsın.

bu durum beni kahrediyor zaten he suçlu hem güçlü...ona göre ben paranın lafını yapan altın meraklısı bi kıs durumuna düştm..ben inanın maddi sıkıntı cekmemek için set olarak aradım taradım en ince olanını beğendim dedim sırf maddi cöküntü olmasın die..o beni maddiyatçılıkla sucluo şimdi..kendime söz verdim aramayacağım işte düşün dedim ona zaten düşünsün taşınsın biraz
hep böyleydi ama ben hep haklıyken haksız duruma düştüm değişir dedim değişmedi.

Back
X