Haklimiyim haksizmiyim

Konu nerelere gelmis boyle??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asil gelinin yaptigi kabalik normal degil..esi karismismis..karisi anlatmis eside kardesine yapilan terbiyesizligi yedirememis hakli olarak

İmza

Ne diyosun be . Sana mi yazdim ben .

Bu konuyada cevap verin

Siz evde yoksunuz gorumceniz evinize gelse ve sizin eve gitmenize 2 saat var ustelik aksam su saatte gel diye soylediniz ama o erken geldi ne yaparsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkurler

Ben onlara cok firsat verdim hep israrci oldum ama sonuc alamadim beklentilerimi sifirladim bende

Haklisin cnim,sana sormasi gerekrdi,kendi mewlutne cgrsn,seninkine ne alaka arkadasni getirio anlamadm.iyi hos da bzen bikknlik weriolar insana,ben de gormcemin esimi her allahn gunu aramasndan sikildim,cocuk gbi muamele yapiolar ya

maxi pro 5

Haklisin cnim,sana sormasi gerekrdi,kendi mewlutne cgrsn,seninkine ne alaka arkadasni getirio anlamadm.iyi hos da bzen bikknlik weriolar insana,ben de gormcemin esimi her allahn gunu aramasndan sikildim,cocuk gbi muamele yapiolar ya

maxi pro 5

Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim

Haksizsin ama esinden fazla tepki vermis iptal et falan. Bence alttan alip gonlunu et sahsen dugunum olsa gelen akrabalarin hepsini tanimam mevlutte gorumcenin arkadasi bulunmus tanisan ne olur tanimasan ne olur.. İs buyumeden esinizle konusun.

Haksizsin ama esinden fazla tepki vermis iptal et falan. Bence alttan alip gonlunu et sahsen dugunum olsa gelen akrabalarin hepsini tanimam mevlutte gorumcenin arkadasi bulunmus tanisan ne olur tanimasan ne olur.. İs buyumeden esinizle konusun.

Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim ben rahatsiz oldum normal mi degil mi

haksızsın hem de çok net bi şekilde. altı üstü bir kişi. senin evlilik mevlüdünse eşinin de ve tabiki alesinin de mevlüdü. biz de yaptık tanıdık bildik kim varsa geldi kapımız ardına kadar açıktı yani. 4-5 kişiyle mevlüt yapmayı düşünüyorsanız hiç yapmasaydınız , kendi akrabalarınızla birer fatiha okuyup amin derdiniz olur biterdi. tamam gelin nazlanması yapmak istediniz de biraz fazla abartmış durduk yere tatsızlık çıkarmışsınız.

Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim ben rahatsiz oldum normal mi degil mi

İlk sorunda da haksız yere kızcağızın kalbini kırmışsın şimdi de aynı şekilde inat ediyosun. Orası sadece senin değil onun kardeşinin de evi. İstediği zaman gelir gider hatta kalır. Hepimiz görümcelerden hoşlanmıyoruz ama kimse senin gibi terslemiyo en azından ben eşim için hep alttan alıyorum olması gereken de bu birinci derece akraba yani. Ayrıca beşinci derece bile olsa evine gelen misafire öyle davranılmaz. Mevlüt konusu zaten çok yanlışsın mevlüte dıdının dıdısı bile gelir sevaptır yani senin ısrar etmen lazım çok kişi olsun diye. Evlilikten önce sen insanları sevmiyosun bence üzgünüm..

kocayı aldın tapusunuda mı aldın kız nefes alsa sana sorun..kocan yumurtadan çıkmadı dert ettiğin kişide onun kanı..Allahım sen sabır ver insan evladı kaynanaya görümceye böyle gelin mi verilir burda dertli nice iyi gönüllü kardeşlerimiz var bu zıt dağıtımın nedendir...

Görümcenizn arkadaşıdamı yatıya kalacak????o evde kavga çkartırım be ndmek .bencede inat olarak geliyor gbi.sende eşine o kız gelmesn dseydn.görümceni nye kattn ki?eşn bu yüzdn kzmş galba.ya ndmek yeni evlilern evnde yabncı bi kz yatya kalyor.inanlr gbi dgl.

Haksızsın,eşin haklı,gelin Mevlüt'ü yapılırken bir tek kız tarafı çağırılmaz ki ,kız tarafı kendi akrabalarını,komşularını çağırır,erkek tarafıda kendi akrabalarını ve komşularını çağırır,hatta biz de gelinin oturduğu yerdeki komşularında çağırılır hem Mevlüt için hem de tanışma için,Görümceniz evinize erken gelse ne olur sonuçta kızın elinde evinizin anahtarı yok pat diye gelip kapıyı açıp otursun evinizde birileri vardır mutlaka,kendi kardeşin erken gelmek isterse onda mı hayır diyecektin.

Haksizsin ve cok ayip etmissin, kiz bir yakin arkadasini da abisinin evine getiremeyecek mi yani pes

Haksizsin bence de. Ayıp etmişsin. Gelecek kim olursa olsun misafire gelmesin denmemesi lazım. Bu bir adaptır.hani nefret ettiginiz birini filan getiriyor olsa anlarım sizi ama. Belki arkadaşı da olunca yatiya kalmak istemeyecekti. Görümceniz geldiginde sizin akrbalariniz evde miydi? Görümceniz tek mi gitmiş. Eğer evdelerse buna kizmakta da haksızsin. Senin akrabalarınin olduğu gibi eşinin akrabalarinin da hakkı. Eşiniz fazla tepki vermis belki ama kızmış haklı olarak.

Abisi evdeymiş canım görümce eve gittiğinde zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…