Asil gelinin yaptigi kabalik normal degil..esi karismismis..karisi anlatmis eside kardesine yapilan terbiyesizligi yedirememis hakli olarak
İmza
değil mi koca ne karışır,ev kadının
Uff konu nerdeeen nereye gelmis.
Aldatildigini dusunup, ayrilmayi dusundugun adamla niye mevlut okutma geregi duyuyorsun ki? Ne alaka? Mevlut okutup, 3 gun sonra bosanacaksaniz hic zahmet etmeyin.
Celiskiler sinsilesi. Benim icin inandiriciligini yitirdi bu konu. Haksizsin dedikce olaya yeni yeni hikayeler eklendi. Bence bosan, sen de rahatla, kocan da, gorumcen de, gorumcenin arkadasi da rahatlasin madem. Biz konuyu gorumcenin arkadasini istemiyorsun diye okuduyduk, meger altinda neler varmis.yersen tabii.
cnm.bence sen haksizsin.ayip olmasin die gorumcemi de cagirdim demek dogru degil.bir.cagir zaten.siz ailesiniz.iyi gunde kotu gunde beraber olmalisiniz.bunlar icingerekce arama.firsat yarat.
Ikincisi ise,gorumceniz size boyle bir sey soykediginde ,nedemek tabikide gelebilir demeliydiniz.ne var sirtinizdami tasiyacaksiniz...guzellikler paylasildikca guzellesir...bence gidin gorumcenize,ben yanlis yaptim,ve hatami anladim ozurdilerim diyin.esinizden de.hatalar insanlar icin...
İyi geceler hanimlar bir sorunum var ve hakli yada haksiz oldugumu lutfen soyleyin
Yeni evlenen ciftlerin evinde mevlut yapilir malumunuz evleneli 3. Aya yaklastik araya ramazan girdi musait olamadik derken zaman gecti annem memlekete gidecegi icin bu cumartesi okutalim dedi. Herseyi annem ve teyzem hazirlayacak cok kalabalik olmayacak annem teyzem yengem ve kuzenim gelecek bende ayip olmasin diye gorumcemi aradim sende gel dedim. Buraya kadar hersey normal anormal olan durum su; gorumcem arkadasini davet etmis bana bugun telefonda soyledi, bende arkadasini bir kere dugunumde gordum tanimiyorum getirme bosver dedim bunu esime anlattim bu yuzden tartistik.
Kardesinin en yakin arkadasiymis neden oyle demisim eger gelmezse mevludu iptal ediyorum diye annemi aradi iptal edin istemiyorum dedi.
Bende kizdim iptal etmiyorum dedim cikti gitti evden hala yok babasinin kahvesinde
Simdi soyleyin bana kim hakli kim haksiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklisin cnim,sana sormasi gerekrdi,kendi mewlutne cgrsn,seninkine ne alaka arkadasni getirio anlamadm.iyi hos da bzen bikknlik weriolar insana,ben de gormcemin esimi her allahn gunu aramasndan sikildim,cocuk gbi muamele yapiolar ya
maxi pro 5
mevlut okutuyorsun gelmesın demen tuhaf sonucta haber vermeden de gelebılırdı ama arkadasını getırcegını haber vermiş görumcen ama bu konuyu esınızle bu raddeye tasımanız anlamsız bence iptal etme görumcenın arkadasıda gelsın birşey olmaz ama olay buyumus yazık olmus seytanın vesvesesı sankı Allah Allah
Haksizsin ama esinden fazla tepki vermis iptal et falan. Bence alttan alip gonlunu et sahsen dugunum olsa gelen akrabalarin hepsini tanimam mevlutte gorumcenin arkadasi bulunmus tanisan ne olur tanimasan ne olur.. İs buyumeden esinizle konusun.
İyi geceler hanimlar bir sorunum var ve hakli yada haksiz oldugumu lutfen soyleyin
Yeni evlenen ciftlerin evinde mevlut yapilir malumunuz evleneli 3. Aya yaklastik araya ramazan girdi musait olamadik derken zaman gecti annem memlekete gidecegi icin bu cumartesi okutalim dedi. Herseyi annem ve teyzem hazirlayacak cok kalabalik olmayacak annem teyzem yengem ve kuzenim gelecek bende ayip olmasin diye gorumcemi aradim sende gel dedim. Buraya kadar hersey normal anormal olan durum su; gorumcem arkadasini davet etmis bana bugun telefonda soyledi, bende arkadasini bir kere dugunumde gordum tanimiyorum getirme bosver dedim bunu esime anlattim bu yuzden tartistik.
Kardesinin en yakin arkadasiymis neden oyle demisim eger gelmezse mevludu iptal ediyorum diye annemi aradi iptal edin istemiyorum dedi.
Bende kizdim iptal etmiyorum dedim cikti gitti evden hala yok babasinin kahvesinde
Simdi soyleyin bana kim hakli kim haksiz
Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim ben rahatsiz oldum normal mi degil mi
Haksızsın,eşin haklı,gelin Mevlüt'ü yapılırken bir tek kız tarafı çağırılmaz ki ,kız tarafı kendi akrabalarını,komşularını çağırır,erkek tarafıda kendi akrabalarını ve komşularını çağırır,hatta biz de gelinin oturduğu yerdeki komşularında çağırılır hem Mevlüt için hem de tanışma için,Görümceniz evinize erken gelse ne olur sonuçta kızın elinde evinizin anahtarı yok pat diye gelip kapıyı açıp otursun evinizde birileri vardır mutlaka,kendi kardeşin erken gelmek isterse onda mı hayır diyecektin.Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim ben rahatsiz oldum normal mi degil mi
Abisi evdeymiş canım görümce eve gittiğinde zaten.Haksizsin bence de. Ayıp etmişsin. Gelecek kim olursa olsun misafire gelmesin denmemesi lazım. Bu bir adaptır.hani nefret ettiginiz birini filan getiriyor olsa anlarım sizi ama. Belki arkadaşı da olunca yatiya kalmak istemeyecekti. Görümceniz geldiginde sizin akrbalariniz evde miydi? Görümceniz tek mi gitmiş. Eğer evdelerse buna kizmakta da haksızsin. Senin akrabalarınin olduğu gibi eşinin akrabalarinin da hakkı. Eşiniz fazla tepki vermis belki ama kızmış haklı olarak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyleymis diğer konusunda okudum. Mesele de yatak odası nin dağınık olmasiymis.Abisi evdeymiş canım görümce eve gittiğinde zaten.
Ne diyosun be . Sana mi yazdim ben .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?