Haklimiyim haksizmiyim

Kalabalik istemiyorum demissiniz de zaten siz ayaginizi uzatip oturamayacaksiniz cunku gelenler olacak ha 1 eksik ha 1 fazla ne farkeder..

Ne kadar kalabalik olursa o kadar sevaptir.. guzel bir isi bu sekilde bozmayin bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aynen senin gibi uyuz oldum konu sahibine:) Haklimiyim haksizmiyim diyok kabak gibi haksizsin diyoruz yok öylede böylede kıvırıp duruyo

İmza

E madem haksız olduğunu söyleyenleri es geçecektin konuyu niye haklı mıyım haksız mı diye açtın ki. Direk ben haklıyım diye açsaydın.
:44::2:

siz görümcenizi bile lütfen çağırmışsınız,bi de olaya şu yönüyle bakın.belki görümcenizde yatıya kalmayı düşünmüyordu.gece dönüşte yanına arkadaş olsun diye o kişiyi çağırdı.hem siz kalın diye ısrar etmezseniz,zorla kalacaklarını hiç sanmıyorum.
kızın düğün gününüzde yaptıklarından bahsetmişsiniz ama gelin,bu olayları duyan en son kişi olur.kuaförüydü,evden çıkmasıydı derken siz zaten salona en son giden olmalıydınız.eğer böyle bir olay"gerçekten"olduysa bundan rahatsız olan görümceniz olmalıydı,sze ne ki düğün gününzde salona erken giden kişilerden.bu yüzden bu olay bana fazlaca abartılmış geldi.
konunuza neredsinden baksam,hatalı siz çıkıyorsunuz.ayrıca merak etmeyin,görümcenizve arkadaşları da size bayılmıyordur.onlarda eşinizin hatırı için davete icabet ediyorlardır.

Haksızsınız. Eşinizin ailesi de gelmeli, siz tanımasanız da görümcenizin tek bir misafiri varmış neden gelmesin ki. Bizim evimizde sayısızca mevlüt oldu,kızıma doğum günü de yaptım. Hiçbirinde kafamdaki sayıyı tutturamadım,üstelik de evim küçük az kişi çağırayım düşünceme rağmen. Bence eşiniz özürü hakediyor

biz itham etmiyoruz ki
anlattıklarına bakarak yorum yapıyoruz
çoğunluğun fikri de ortada
ama sen herkesin seni haklı bulmasını umuyordun sanırım
işine gelmeyince de es geçiyorsun
geç yani bize hava hoş ama sen bu tavırlarla daha çok sorun yaşayabilirsin

ayrıca bu konuda misafir kendi kendine gelmiyo siz çağırıyorsunuz mevlüt için
çok istiyorsanız mevlüt yapmasaydınız
anneniz kendi kendine okusaydı bi dua
hem mevlüt yapmak isteyip hem bi kişi fazla çağırdılar diye dertlenip konu açan sizsiniz
bi kişinin kalabalığından nolucak sanki bi dolu insan çağırmış gibi davranıyorsunuz

her hafta misafir istemiyosanız bunu ayrıca konuşursunuz
bu mevlüt olayı bi kere yapılacak birşey sonuçta

Son düzenleme:
canım bence normal görümcenin arkadaşı gelsin sana ne zararı olabilir ki bunlar ufak şeyler kafanda büyütmeye değmez

sen olayı bayağı abartmışssın.

düşünsene kocan mevlut organize edecek, sana böyle davranacak. sen şuanda eşine aynısını yapıyorsun. sadece benim ailem. senin aileninn ne olduğu nerde olduğu veya ne düşündüğü umrumda değil...

haklı olarak ta kocan böyle bir savunma almış. sen haksızsın.

düğünde olanda tamamen sizin organizasyon eksikliğiniz. tek başına koca otobüsü kaldırabiliyorsa bir misafir. o şöförün aklına şaşarım. sizde düğün günü işiniz gücünüz varken apar topar salona gidiyorsanız size de. yokmu sağdık veya size yardım eden arkadaşınız gönderin o gitsin ilgilensin misafirlerle.

sözün özü haksız ve bencilsiniz ki bunu da kabul etmiyorsunuz.

Esinizden ozur dileyin,gorumcenizin gonlunu alin arkadasiyla birlikte beklediginizi soyleyin,hatta varsa kvnizi ve esiniz tarafindan 1-2 kisiyi daha duaniza davet edin,kapinizi acik tutun konu komsu da gelmek isteyen olursa gelsinler. Bu isler boyle olur..

Son düzenleme:
Canim malesef evlilikte ben istemiyorum diye birsey yok. Eger mevlut okutmaya karar verdiyseniz ki bu da ortak bir karar olmali esinizle verdiginiz. Yani sizin ailenizin fikri bile olsa boyle boyle diye sormalisiniz esinize. Her neyse bu karari verdiyseniz artik onun bunu nasil yapmak istedigi de onemli. O ailesinin yakin bulduklarini cagirmasini istiyorsa malesef kalabalik olacak bu is. Artik tek basina degilsin biriyle hayat paylasiyorsun. Kararlariniz ortak olmali. Birbirinizin isteklerine saygi gostermeli bazen sirf o istedi diye kendi isteklerinizden vazgecmelisiniz. Aksi halde ufacik bir sorunda bunun gibi, cunku bu cok basit bir sorun, kavga alir basini gider. Adam evden ceker gider. Veya sen. Noldugunu bile anlamazsiniz. Istemiyor sevmiyor olabilirsin ama sonuc olarak 1 kisi. Gelecek duaya amin diyecek hem esinin hem gorumcenin gonlu olacak. Bu cok zor bisi degil ki. Ilerde bir gun belki senin istedigin esinin istemedigi bir seyi de esin senin hatirin icin kabul eder. Ama boyle yaparsan ilerde sende anlayis gormezsin. Ve is senin ailen benim aileme doner. Bence su sebeple istemiyordum ama 1 kisi senden de kardesinden de kiymetli mi canim de bu is tatlilikla bitsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesimlikle sana katılıyorum arkadasım :)

Hah şimdi oldu. Eğerki sadece mevlüt olsaydı tamam. Ama annen olsa sizin evinize habersiz yatılı misafir çağırmaya hakkı yok. Eşinize bence bunu anlatın. O saatten sonra dönüşünü düşündüm evde zaten o gün bir dolu aile bireyi yatıya kalacak. Yatıracak yerim yoktu. Ondan deyip olayı yatıştırmaya çalışın.

Ben Mevlüt olayını bilmiyorum ama oyle bit adet varsa eşinizin ailesi bas misafirleriniz olacak. Ayrıca bu kadar sayfanın hepsini okudum herkes haksız olduğunuzu söylüyor da bir adım geri atmıyorsunuz ya Allah eşinize sabir versin

'Bende arkadaşını bir kere düğünümde gördüm tanımıyorum getirme boşver '' dedim . Üzgünüm ama haksızsınız... Düğününüzü de gelmiş hem ayıp olmuş bence :26:

düğününde rezillik bile çıkarmış olsa......... mademki görümcen davet etmiş onun hatırı için ve bu bir mevlüt olduğu için tabiyki kabul edecektin buyursun gelsin diyecektin..büyüklük budur....

mevlütü ağız tadıyla yapardın kimseye bişey belli etmezdin
ama sonra eşine söylerdin .....ben görümcemin hatırı için senin hatırın için kabul ettim..ağzımızın tadı bozulmasın diye..ama düğünümde rezillik çıkartan bu kızla hiçbişekilde görüşmeyecektim...bunu söylemiştik..birdaha böyle emrivakiler istemiyorum..yoksa benimde davranışlarım farklı olur....deseydin hem haklı olurdun..hem büyüklüğünü göstermiş olurdun..hemde onlar utanır birdaha böyle birşeye cesaret edemezlerdi..

sen dediğine göre haklı bile olsan davranışlarınla kendini haksız duruma düşürmüşsün.

Son düzenleme:
Sagolun kizlar esim gelmedi sabaha kadar babasiyla kahvedeler telefonlarimi acmadi gecen haftadan beri yasadigimiz bir tartisma vardi zaten buda ustune tuz biber oldu sanirim hayatlarimizi ayirsak mutlu oluruz

düzelir üzülmeyin...

görümcenizi sevmiyor olabilirsiniz evinize gelsin istemiyor olabilirsiniz ama bu tarz durumlarda mecbur kalınıyo anlıyorum.... ben görümcenizi hatalı buldum her kim olursa olsun sizden habersiz evinize misafir çağırmamalı siz ister sevin ister sevmeyin ...tamam mevlüt bu Allahın adı geçicek ve ne kadar çok insan olursa okadarı makbul ama hiç kimse kendisine danışılmadan evine misafir çağrılmasından hoşlanmaz bu kadar net...

Son düzenleme:

Hayatlari ayirmak bu kadar kolay mi daha yeni evlisiniz. Mevludunuzu okutmaya niyetlenirken hayat ayirmak da ne demek... Sen biraz fevri bir karaktere sahipsin gibi geldi bana. Bir an once bu huyundan vazgec cnm yoksa birgun gercekten hayatlarinizi ayirmak zorunda kalirsiniz. Ama esinin de kavga edince eve gelmemesi hos degil. Gusellikle bunu bir daha yapmamasi gerektigini de ona soyle. Eve gelmemrk veya yatak ayirmak kavgaya dahil olmamali...

bizim bir haftadır gercek bır sorunumuz vardı zaten bu sebeple ıkımızde dusunuyorduk ayrılmayı ustune bu sekılde gelısmeler eklenınce cıddı cıddı dusunmeye basladım

arkadaşım yani sen de herşeyi abartıyosun sanki
hayatları ayırmak bu kolay mı
daha yeni evlisiniz yahu
biraz birbirinize karşı sabır gösterin
bunlar aşılamayacak olaylar değil ki
eşin belki sinirlenmiştir gelince konuşursunuz
onun da yaptığı hoş değil sabaha kadar gelmemeler filan o da abartmış olayı
iyice bi konuşup halledin rahatsız olduğunuz noktaları konuşun

siz şimdiden böyle olursanız ilerde bi ciddi bi sorunla karşılaşınca napıcaksınız

diğer olay dediğin ne ayrıca
senin hatalı olduğun bi konudan dolayı mı aranız bozuk

Son düzenleme:
bizim bir haftadır gercek bır sorunumuz vardı zaten bu sebeple ıkımızde dusunuyorduk ayrılmayı ustune bu sekılde gelısmeler eklenınce cıddı cıddı dusunmeye basladım

Yok yine haksizsin. Evlilik ole ilk sorunda ayrilmayi dusunecegin bir kurum degil olmamali. Siz bi hayat paylasmak icin soz verdiniz. Kimbilir hayat neler getirecek ne zorluklar cikaracak karsiniza. Birbirinize sirtinizi donmeden asacaksiniz, destek olacaksiniz. Eger gercekten ayrilmayi dusunuyorsaniz zaten neye imza attiginizi bilmeden evlenmissiniz demektir.. Uzgunum senin adina o zaman. Kimse yardim edemez. Bence senin esin de boyleyse onun da evliligin ne oldugu neler getirdigi soruymluklarinin ne oldugu konusunda bilinclenmeniz gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…