Hanimlar ben kalabalik istemiyorum yetti artik her hafta sonu misafir bende evimde ayaklarimi uzatip dinlenmek istiyorum surekli yap yika getir pisir temizle utule bunaldim
Sizin fikirlerinizi rica ettim 'kendini hakli cikarma' diye itham edenleri es gecerek tesekkur ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gelsiin ne olacak ki hem size dua edecekler sanki eğlenmeye geliyorlar öyle tepki vermişsiniz ki bir kişi sadece
Ve ayrıca belki o kişinin duası sayesinde güzelliklere kavuşursunuz kim bilir ben olsam dua gelecek kapıyı kapatmazdım doğrusu hele de bir kişi sadece...
Bende aynen senin gibi uyuz oldum konu sahibine:) Haklimiyim haksizmiyim diyok kabak gibi haksizsin diyoruz yok öylede böylede kıvırıp duruyo
İmza
E madem haksız olduğunu söyleyenleri es geçecektin konuyu niye haklı mıyım haksız mı diye açtın ki. Direk ben haklıyım diye açsaydın.
Hanimlar ben kalabalik istemiyorum yetti artik her hafta sonu misafir bende evimde ayaklarimi uzatip dinlenmek istiyorum surekli yap yika getir pisir temizle utule bunaldim
Sizin fikirlerinizi rica ettim 'kendini hakli cikarma' diye itham edenleri es gecerek tesekkur ediyorum
Sizin bir dedigini bir dediginizi tutmuyorki kardesim. Bir yaziyorsunuz kizi 1 kere gordum tanimam etmem, sonra bu oluyor kizdan hoslanmiyorum dugunumde rezil oldum, sonra gorumceniz sizin tahmininizce yatiliya kalicak hic emin olmadiginiz halde o kizi o yuzden istemiyorum diyosunuz, sizin derdiniz kendinizi hakli cikarma. Butun yazdiklarinizi tek tek okuyun her yazdiginizda baska bisey ekleniyor. Cok haksizsiniz esinde cok hakli!!!
Mevlut aksam 8de ben isten cikip eve gelmem 7:30 u buluyor gorumcem o saatten sonra kalir yatiya Kizi hic tanimiyorum samiyetim yok zaten gorumcemin cocukluk arkadasiymis en azindan bana cagirabilirmiyim bile demedi cagirdim dedi misafir misafir cagiriyor gibi oldu ben yatili misafir sevmiyorum zoraki durumlar disinda
İyi geceler hanimlar bir sorunum var ve hakli yada haksiz oldugumu lutfen soyleyin
Yeni evlenen ciftlerin evinde mevlut yapilir malumunuz evleneli 3. Aya yaklastik araya ramazan girdi musait olamadik derken zaman gecti annem memlekete gidecegi icin bu cumartesi okutalim dedi. Herseyi annem ve teyzem hazirlayacak cok kalabalik olmayacak annem teyzem yengem ve kuzenim gelecek bende ayip olmasin diye gorumcemi aradim sende gel dedim. Buraya kadar hersey normal anormal olan durum su; gorumcem arkadasini davet etmis bana bugun telefonda soyledi, bende arkadasini bir kere dugunumde gordum tanimiyorum getirme bosver dedim bunu esime anlattim bu yuzden tartistik.
Kardesinin en yakin arkadasiymis neden oyle demisim eger gelmezse mevludu iptal ediyorum diye annemi aradi iptal edin istemiyorum dedi.
Bende kizdim iptal etmiyorum dedim cikti gitti evden hala yok babasinin kahvesinde
Simdi soyleyin bana kim hakli kim haksiz
Sagolun kizlar esim gelmedi sabaha kadar babasiyla kahvedeler telefonlarimi acmadi gecen haftadan beri yasadigimiz bir tartisma vardi zaten buda ustune tuz biber oldu sanirim hayatlarimizi ayirsak mutlu oluruz
Hayatlari ayirmak bu kadar kolay mi daha yeni evlisiniz. Mevludunuzu okutmaya niyetlenirken hayat ayirmak da ne demek... Sen biraz fevri bir karaktere sahipsin gibi geldi bana. Bir an once bu huyundan vazgec cnm yoksa birgun gercekten hayatlarinizi ayirmak zorunda kalirsiniz. Ama esinin de kavga edince eve gelmemesi hos degil. Gusellikle bunu bir daha yapmamasi gerektigini de ona soyle. Eve gelmemrk veya yatak ayirmak kavgaya dahil olmamali...
Sagolun kizlar esim gelmedi sabaha kadar babasiyla kahvedeler telefonlarimi acmadi gecen haftadan beri yasadigimiz bir tartisma vardi zaten buda ustune tuz biber oldu sanirim hayatlarimizi ayirsak mutlu oluruz
bizim bir haftadır gercek bır sorunumuz vardı zaten bu sebeple ıkımızde dusunuyorduk ayrılmayı ustune bu sekılde gelısmeler eklenınce cıddı cıddı dusunmeye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?