Hakliyken haksiz duruma dusmek istemiyorum. Yardim edin lutfen

bence ustune gitmekten vazgec.
bende bana israr edilen bi konuda keci gibi inat ederim,yapacagim varsa da yapmam istenilen seyi.
araniz yumusayinca sakince konusursun.

Ne yapicaksin telefonuna bakip. Bir seyler yapmak isteyen her turlu yapar. Bu sekilde kontrol altinda tutamazsin. Kendine ve esine guvenmen lazim.yoksa isin zor.

Evlendigimde hamile degildim. Pardon yalnis yazmisim . Neredeyse 2 yil olacak evliligimiz. Hem guvenip de evlendim. Yakinlarda icime suphe dustu.

Esimle 1.5 yillik evliyiz. Once esimi biraz anlatayim. Adam bildigin ters. Birseyi israrla istedigimde hayatta yapmaz. Telefonuna cok bagli. Hep futbol oynar. Hastasidir futbolun. Telefonunun parolasi parmak izi ile. Bakmama izin vermiyor telefonuna. Arkadawlariyla kufurlu sakalasiyorlar. Bu yuzden vermiyecekmis. Aslinda kufurlu sakalastiklarina sahit oldum bakarken arada. Ama bu benim icin sebep degil. Sizce de bu Benim hakkim degil mi ? Vermiyor bana biturlu tlf.nu. Bu yuzden guvenim kalmadi Ona. En son bana tlfnu gostermezsen giderim bu evden dedim. Sana guvenmiyorum dedim. Birazdan gelecek. Nasil davranmaliyim bilmiyorum. Nasil ikna ederim vermesine ? Ve ya vermezse direk cekip gideyimmi ? Cok uzuluyorum. Bir de bebegimiz var 11 aylik. Fikirlerinize ihtiyacim var. Bugun onun yaninda yazamam sorulariniz olursa. Simdiden tesekkur ederim yorum yazanlara

ya ben nişanlımın yanına giderken arkadaşlarımla konuşmalarımı siliyorum çünkü bir dolu saçmasapan kız konuşması kız şakası,birbirimize giydirmelerimiz, argolar var arada var, o halimi görmesini istemiyorum ve evliyken de görmesini istemem. belki gerçekten küfürlü şakaları görmenizi istemiyodur.
ondan başkasını gözüm görmez asla ama telefonumu eline aldığında da panik yapıyorum. ya silmeyi unuttuğum bişey varsa diye. yani sadece aldatma odaklı düşünmeyin gerçekten "değişik" yüzünü görmenizi istemiyodur :D :D
benim arkadaşım da beni tembihler watsapptan kocamın yanındayım deli deli şeyler yazma diye :D
yani süper güvenilir insanlarız ama saklamak zorundayız bi tarafımızı :D

ya ne demek telefonun özel alanına girmesi. zorla alıp kurcalanmaz ama saklanmamalıdır da. bu sefer başka düşüncelere iter insanı işte. ortada dursun o zaman kimsenin gizlisi saklısı yoksa.

Esimle 1.5 yillik evliyiz. Once esimi biraz anlatayim. Adam bildigin ters. Birseyi israrla istedigimde hayatta yapmaz. Telefonuna cok bagli. Hep futbol oynar. Hastasidir futbolun. Telefonunun parolasi parmak izi ile. Bakmama izin vermiyor telefonuna. Arkadawlariyla kufurlu sakalasiyorlar. Bu yuzden vermiyecekmis. Aslinda kufurlu sakalastiklarina sahit oldum bakarken arada. Ama bu benim icin sebep degil. Sizce de bu Benim hakkim degil mi ? Vermiyor bana biturlu tlf.nu. Bu yuzden guvenim kalmadi Ona. En son bana tlfnu gostermezsen giderim bu evden dedim. Sana guvenmiyorum dedim. Birazdan gelecek. Nasil davranmaliyim bilmiyorum. Nasil ikna ederim vermesine ? Ve ya vermezse direk cekip gideyimmi ? Cok uzuluyorum. Bir de bebegimiz var 11 aylik. Fikirlerinize ihtiyacim var. Bugun onun yaninda yazamam sorulariniz olursa. Simdiden tesekkur ederim yorum yazanlara

O gece uyurken parmagini tutup acin kilidi uyandirmadan oyle bakin telefona

Haklıyken haksız duruma düşmüşsün bile.
Ok, şüphelenebilirsin ama ver telefonu diyemezsin adama, onun telefonu, o isterse verir. Sana güvenmiyorum diyemezsin telefonunu vermek istemedi diye. Evliliğin temeli güvenmek, bir şüphe için o cümleyi basitçe çıkaramazsın ağzından. Yapmamalısın böyle...

Başka yöntemler ara...
Dibine kadar sokul akşamları, ayrı oturtma sen de. Mesaj gelirse bakalım yanında okuyacak mı, öyle takip et.

Ciddi ciddi şüpheleniyorsan, destekleyen haller varsa, geçmişinde benzer huylarını hissettiysen vs, uykusu da ağırsa, uyumasını bekle. Telefonunu al, parmağını bastır o uyurken, aç..
Sonra da otur oku en olmadı ne diyim.

Ben daha bir gün eşiöin telefonunu karıştırmak amacıyla elime almadım. Onuda benimkini karıştırırken yakalamadım ama neden buna gerek duymadık çünkü ikimizinde telefonu her zaman şifresiz ve ortadadır. Mesela telefon çalınca şu arıyo derim sen aç der bazen. Telefon bana yakınken gelen mesaja ben bakabilir şu şunu atmış diye iletirim. Dolayısıyla bir güven oluşuyo karıştırma gereği duymuyorsun. Ama o telefona şifre koysa yada elimden alsa saklamaya başlasa o zaman o telefonu ıncık cıncık karıştırmaya fırsat kollarım. Çünkü saklayacak bir şeyi olmayan insan böyle şeyler yapmaz. Ben eşimin yakın kız arkadaşlarımla yazışmalarıma bakmasını istemiyorum bende onun arkadaşlarıyla konuşmalarına bakmıyorum bizim özelimiz bu kadar. Karı koca arasında daha fazla özele gerek yok bence. Gerisi hep şüphe sebebi. En azından benim için öyle.

Ben daha bir gün eşiöin telefonunu karıştırmak amacıyla elime almadım. Onuda benimkini karıştırırken yakalamadım ama neden buna gerek duymadık çünkü ikimizinde telefonu her zaman şifresiz ve ortadadır. Mesela telefon çalınca şu arıyo derim sen aç der bazen. Telefon bana yakınken gelen mesaja ben bakabilir şu şunu atmış diye iletirim. Dolayısıyla bir güven oluşuyo karıştırma gereği duymuyorsun. Ama o telefona şifre koysa yada elimden alsa saklamaya başlasa o zaman o telefonu ıncık cıncık karıştırmaya fırsat kollarım. Çünkü saklayacak bir şeyi olmayan insan böyle şeyler yapmaz. Ben eşimin yakın kız arkadaşlarımla yazışmalarıma bakmasını istemiyorum bende onun arkadaşlarıyla konuşmalarına bakmıyorum bizim özelimiz bu kadar. Karı koca arasında daha fazla özele gerek yok bence. Gerisi hep şüphe sebebi. En azından benim için öyle.

Tamamen katılıyorum, olması gereken bu. Bizim de ikimizin telefonunda şifre vardır. Dışarıdan birileri karıştırmasın, belli olmaz diye. Ama ikimiz de birbirimizin şifresinin ne olduğunu biliriz, telefon çalsa, başında değilizdir çoğu kez, kim yakınsa "Bakar mısın?" der birbirimize paslarız. Bu güven ortamı olmalı evde.

Yardimci olan herkese tesekkur ederim. Bi de esim her tik sesine uyanir. Yoksa Ben de dusundum uyurken tlf.nu parmagina dokundurmayi :KK12:Biraz sabr edip gozlemliyeyim en iyisi. Eger varsa oyle bisey hep dua ederim Rabbim karsima cikar diye . Allah herkese hayirlar nasip etsin

Back
X