Bu lafı diyen erkeklerin kafalarını birbirlerine tokuşturarak kırmak istiyorum.Üstüme yürümeler tabi hatalı benim çenemi tutamıyormuşum susacakmışım kadınlığımı bilecekmişim
Çocuğum yok 3 yıllık evliyimHani var ya "ben kolay kolay bosan demem ama…" ile baslayan cümleler…..
Cok kolay diyorum ben bosanin. Insan ömrü 70 bilemedin 80 yil. Bu Kadar kisa Zamani neden dayakla, hakaretle, sevgisizlik ve ilgisizlikle geciresiniz ki. Annenizde herhalde siddet gördügünüz bir evlilige devam etmenizi istemez.. Aman ha bu arada cocuk yapayim demeyim (insallah yoktur diye düsünüyorum)
İnsnın hiç bişeyini istemiyorum lanet olsun herşeyine diyorumO el ikinci kere de kalkar, bir kere aldatan ikinciye-üçüncüye de aldatır, bir kere saygısızlık eden ikincisini de tekrar eder
vs. vs.
Alın darp raporunu mis gibi sonra açın davanızı birkaç kavga esnasında da ses kaydı yapın size ettiği hakaretler/küfürler verin mahkemeye süründüre süründüre gösterin kadınlığınızı ! Arkanızda kimsenin olmasına da gerek yok ayrıca siz kendinize yetersiniz.
Sevgili olduğunuz dönemde size karşı davranışları nasıldı?O kadar yorumdum ki 31 yaşındayım ne bekarken gün gördüm evlendim yine aynı insanın kaderi hep böyle mutsuzlukla mi yazılır hayattan bir gram zevk almıyorum önümü göremiyorum ne yapıcam bilmiyorum
İnsnın hiç bişeyini istemiyorum lanet olsun herşeyine diyorum
Sevgili olmadık görücü usulü gibi oldu tanıştık aileler tanıştı öyle ilerlediSevgili olduğunuz dönemde size karşı davranışları nasıldı?
İşin garibi de yaptığını şiddetten saymıyorBiz kadınlar kulübü olarak genelde haklıyız ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin.
Ya şiddeti normal gören bir insanla işin olmasın en olur, boşan şu adamdan. Ne demek kadınlığını bilecekmişsin. O adamlığını biliyor mu? Erkek "adam" sevdiğine el kaldırır mı?
Allah yardımcınız olsun, umarım en kısa zamanda dilediğiniz hayatı yaşarsınız..Sevgili olmadık görücü usulü gibi oldu tanıştık aileler tanıştı öyle ilerledi
İşin garibi de yaptığını şiddetten saymıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?