- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
Elalem ne derse desin, sizin huzurunuzdan önemli değil. Devlet kurumlarını arayın bilgi isteyin. Kalacak yerim yok param yok kocam dövüyor beni, bosanmak istiyorum yardım edin deyin. Ayrıca darp raporu alın elinizde delil bulunsunDemiştiniz o el bi kere kalkarsa ikinci kez kalkar diye o kadar haklıymışsınız ki virüsten dolayı bu hafta evde eşim bey aramızda ne saygı kaldı sevgi zaten yoktu öyle bunaldım ki anlatacak ne ailem ne arkadaşım var içime ata ata hastalık sahibi olacağım odadan çıkarken cam açıkmış kapıyı çekerken hızlı bir şekilde çarptı Hayvansın ne biçim kapı kapatıyorsun diye bağırdı daha önce de çarpmışım böyle kaç kez, bile isteye yapmadım elbet hep aynısını yapıyormuşum bende karşılık verince tabi olaylar koptu şamarı yedim bi kaç kez ama tabi o dayaktan sayılmıyormuş dayak atsa yerimden kalkamazmışım Üstüme yürümeler tabi hatalı benim çenemi tutamıyormuşum susacakmışım kadınlığımı bilecekmişim dedim bitti artık boşanacağım senden ne kadar ailem arkamda durmasa da geçen yıl kız kardeşimin vefatından sonra hasta olan annemi düşünüyordum dayanamaz kadın küçük bir ilde yaşıyorum insanların bakışı lafı sözü hepsini göze aldım artık ne olacaksa olsun bundan sonraki süreçte önerilerinize ihtiyacım var lütfen derdime derman olun
Evet tanımadan iki hafta içinde nişanlandık beş ay sonra düğünümüz olduEşiniz tam bir hödük
Şiddet olması için illa ağzınızın burnunuzun kırılması mı geeekiyormuş?
Tanımadan mı evlendiniz ya üzüldüm size
Kıyamam yaEvet tanımadan iki hafta içinde nişanlandık beş ay sonra düğünümüz oldu
ne nafakasını istiyorum ne tek bir eşyasını lanet olsun diyorum sadece kuru ekmek yer çalışırım Allah’ın izniyleElalem ne derse desin, sizin huzurunuzdan önemli değil. Devlet kurumlarını arayın bilgi isteyin. Kalacak yerim yok param yok kocam dövüyor beni, bosanmak istiyorum yardım edin deyin. Ayrıca darp raporu alın elinizde delil bulunsun
Canım ne acelen vardı yaEvet tanımadan iki hafta içinde nişanlandık beş ay sonra düğünümüz oldu
Konudan bağımsız profilinize ve durumunuza bayıldımNeden sucakmışsın ?
Kadınlığı bilmek neymiş ??
Bi pipimiz yok diye konuşmaya bağırmaya hakkımızı savunmaya hakkımız yok muymuş ??
Erkeklerin pipisi var diye ağzımıza sı... hakkı mı varmış ???
Bak hele bak bak uykusunda ıslak odunla döverim öyle adamı..
O pipisini keserim eşit oluruz görür gününü..
Çok sinirlendim biri ben sakinleştirsin.
BEYNİ YOK Kİ ERKEKLERİN BEYNİ YOK...
Yaşım geçiyor diye herkes laf sahibi olmuştu o dönem beni isteyen biri vardı hali vakti yerinde Askeri personel ailem onunla evlenmemi çok istedi ben tipini konuşmasını beğenmedim tam o sıra bu çıktı karşıma denize düşen yılana sarılır misali oldu biraz yaşayacağım varmış demekki bunlarıCanım ne acelen vardı yaacele işten hayır mı gelirmiş. Hele ki evlilik
ne nafakasını istiyorum ne tek bir eşyasını lanet olsun diyorum sadece kuru ekmek yer çalışırım Allah’ın izniyle
İnan bende 30a birkaç yıl kaldı. Sor bana evlenmeyi düşünüyor muyum. Şu an hiç bir şekilde evlenmeyi düşünmüyorum. İlerde de aklıma yatan biri olur ancak öyle. Aileme yada etrafıma söz düşmez. Evlenip gidecek olan benim. Kapalı kapilar ardında dayak mı yerim, huzursuz mu olurum, aç mı kalırım, kim bilecek, bilseler kim umursayacak,? Hiç kimsenin yeri gelecek ailenin umurunda olmayacak. O yüzden geri adım atma hayvanın biri için hayatını zindan etme.Yaşım geçiyor diye herkes laf sahibi olmuştu o dönem beni isteyen biri vardı hali vakti yerinde Askeri personel ailem onunla evlenmemi çok istedi ben tipini konuşmasını beğenmedim tam o sıra bu çıktı karşıma denize düşen yılana sarılır misali oldu biraz yaşayacağım varmış demekki bunları
O kadar salağım ki evlendiğimden beri çalışıp borç ödüyorum eşyaları ben ödedim bi çok şeyi ben yaptım ile taşındığımızda baya borç oldu benden habersiz kredi çekmiş onu ödeyemez hale geldi çıkardım kenarda üç beş altınım vardı onları verdim git yatır diye ben evliliğim için çok şey yapmışım aslknda karşımda ki Kadir kıymet bilmedikten sonraHakkınız olanı yinede alın pislikten. Siddetin de cezası olmali. Birde bunu eklemek istemiyorum: Anneniz zaten bir evladını kaybetmiş. Ikinci evladının bir psikopata kurban gitmesini istemez. Esinizde de katil olma potansiyelini gayet var. Öldürür sonra "Beni o çıldırttı, kadınlığıni bilmedi" der çıkar. Elalem böyle durumlarda bir b* yaramadığı için elalemin ne düşündüğü zaten umurunuzda olmasın. Ve en son: insallah corona o "kocanizi" bulur da şamar oğlanı yapar
Insanın yaşadığı çevre çok önemli o kadar baskı vardı ki üstümde görseniz yaşım 31 ruhum 80 üç yılda saçlarım bembeyaz oldu yüzüm çöktüİnan bende 30a birkaç yıl kaldı. Sor bana evlenmeyi düşünüyor muyum. Şu an hiç bir şekilde evlenmeyi düşünmüyorum. İlerde de aklıma yatan biri olur ancak öyle. Aileme yada etrafıma söz düşmez. Evlenip gidecek olan benim. Kapalı kapilar ardında dayak mı yerim, huzursuz mu olurum, aç mı kalırım, kim bilecek, bilseler kim umursayacak,? Hiç kimsenin yeri gelecek ailenin umurunda olmayacak. O yüzden geri adım atma hayvanın biri için hayatını zindan etme.
O kadar salağım ki evlendiğimden beri çalışıp borç ödüyorum eşyaları ben ödedim bi çok şeyi ben yaptım ile taşındığımızda baya borç oldu benden habersiz kredi çekmiş onu ödeyemez hale geldi çıkardım kenarda üç beş altınım vardı onları verdim git yatır diye ben evliliğim için çok şey yapmışım aslknda karşımda ki Kadir kıymet bilmedikten sonra
Şu evlendirme meraklısı bezelye beyinli güruh bir bitse artık.İnsanların hayatlarına burunlarını soktukları yetmez gibi bir de nelere sebep oluyorlar!Insanın yaşadığı çevre çok önemli o kadar baskı vardı ki üstümde görseniz yaşım 31 ruhum 80 üç yılda saçlarım bembeyaz oldu yüzüm çöktü
Cocugunuz var mı eger yoksa ayrılmanız kolay olur. Milletin bakis acısına bakmayın onlara Gore yasarsak yandık. Hayır konus salar ne olur bir gun konusu Ikı gun konusurDemiştiniz o el bi kere kalkarsa ikinci kez kalkar diye o kadar haklıymışsınız ki virüsten dolayı bu hafta evde eşim bey aramızda ne saygı kaldı sevgi zaten yoktu öyle bunaldım ki anlatacak ne ailem ne arkadaşım var içime ata ata hastalık sahibi olacağım odadan çıkarken cam açıkmış kapıyı çekerken hızlı bir şekilde çarptı Hayvansın ne biçim kapı kapatıyorsun diye bağırdı daha önce de çarpmışım böyle kaç kez, bile isteye yapmadım elbet hep aynısını yapıyormuşum bende karşılık verince tabi olaylar koptu şamarı yedim bi kaç kez ama tabi o dayaktan sayılmıyormuş dayak atsa yerimden kalkamazmışım Üstüme yürümeler tabi hatalı benim çenemi tutamıyormuşum susacakmışım kadınlığımı bilecekmişim dedim bitti artık boşanacağım senden ne kadar ailem arkamda durmasa da geçen yıl kız kardeşimin vefatından sonra hasta olan annemi düşünüyordum dayanamaz kadın küçük bir ilde yaşıyorum insanların bakışı lafı sözü hepsini göze aldım artık ne olacaksa olsun bundan sonraki süreçte önerilerinize ihtiyacım var lütfen derdime derman olun
Neymiş şu kadınlık ya?!? Her 'adam'ın dilinde aynı laf: Kadınlığını bil (!) Bak sen ya...Demiştiniz o el bi kere kalkarsa ikinci kez kalkar diye o kadar haklıymışsınız ki virüsten dolayı bu hafta evde eşim bey aramızda ne saygı kaldı sevgi zaten yoktu öyle bunaldım ki anlatacak ne ailem ne arkadaşım var içime ata ata hastalık sahibi olacağım odadan çıkarken cam açıkmış kapıyı çekerken hızlı bir şekilde çarptı Hayvansın ne biçim kapı kapatıyorsun diye bağırdı daha önce de çarpmışım böyle kaç kez, bile isteye yapmadım elbet hep aynısını yapıyormuşum bende karşılık verince tabi olaylar koptu şamarı yedim bi kaç kez ama tabi o dayaktan sayılmıyormuş dayak atsa yerimden kalkamazmışım Üstüme yürümeler tabi hatalı benim çenemi tutamıyormuşum susacakmışım kadınlığımı bilecekmişim dedim bitti artık boşanacağım senden ne kadar ailem arkamda durmasa da geçen yıl kız kardeşimin vefatından sonra hasta olan annemi düşünüyordum dayanamaz kadın küçük bir ilde yaşıyorum insanların bakışı lafı sözü hepsini göze aldım artık ne olacaksa olsun bundan sonraki süreçte önerilerinize ihtiyacım var lütfen derdime derman olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?