Haklıymışsınız! O el ikinci kez kalkıyormuş

Burda her şeye BOŞAN yazıp geçen , sacmasapan kadınlardan degilim . Ama lütfen boşan. Asıl hayvan o eşin olacak insan . Pislik .
İleride bu şiddeti daha da ilerletir. Hani diyo ya yerinden kalkamazsin . Onu da yapar . Nolur izin vermeyin.

Hemen gidip bi rapor alın.

psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalmış biri olarak söylüyorum. bir kere o el kalktı mı alışıyor maalesef. vurmasa bile üzerine yürür veya psikolojik şiddet uygular. kendine saygın varsa yol ver gitsin. kadınlar güçlüdür kendi ayakları üzerinde durur. ben ilk zaman kayın validemin yalvarmalarına dayanamadım bi süre idare etmeye çalıştım ama maalesef olmadı ve en sonunda bırakıp çıktım. düzeldim dedi bi daha yapmıcam dedi ama kesinlikle kabul etmedim ki eşimi çok severek evlendim ve hala da seviyodum ama kusura bakmasın ben de yumurta kabuğundan çıkmadım. şiddete katlanan kadın kusura bakmayın ama kendisine saygısı yoktur diye düşünüyorum.

Bi geberip bitmedi bu pislikler ya ne kadına ne de hayvana eziyet bitmiyor arkadaş ..

Hep diyoruz. O el kalkarsa inmez diye. Her seferinde de dayagin siddeti de sıklıgi da artar. Ozur dilemedigi gibi, doversem yerinden kalkamazsin demesi de igrenc. Aslinda iyi bir dayagi hak ediyor adam. Bosanmaktan baska caren yok. Bosaninca bundan daha mutlu olacagin kesin. En azindan ozgur ve huzurlu olacaksin. Kendi ayaklarinin uzerinde dur. Gerekirse ise gir. Bosanmak da bitis degil, yeni hauata baslangic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…