- Konu Sahibi balkonkusu
-
merhaba arkadaşlar .nerden başlayacağımı bilemiyorum .eşimle sorunlarım var.kısaca özötliyim..eşim her zaman için arkadaş çevresini bizden önde tutuyor yine bir arkadaşı yüzünden kavga ettik .konu arkadaşı bunu kullanıyor buda normal karşılıyor .iki ortak şirket kurdular başka bir arkadaşınada ara sıra iş yaptırıyorlar para almıyormuş göya ama almadığı parayı kat kat çıkartıyor cep tlf almalar pantolon üst baş almalar ayağına arabalar göndermeler .benim isteklerimede biraz bekle idare et param yok gibi cevaplar .bir haftadır konuşmuyoruz ayrı odalarda kalıyoruz içime oturan onlar değil aslında ben bunları söylediğim zaman arkadaşı yüzünden çok kötü bir kelime kullandı içim sızladı inanırmısınız .çünki ben bu zamana kadar ne yaptıysa hep yanında oldum maddi manevi ne gerekiyorsa üzerime düşeni yaptım ama karşılığında sadece azar gördüm çok kötüyüm nolur akıl verin ne yapmam lazım eminim yazacaklarınız morul olacaktır.şimdiden çok tşk ederim.
Ne yapman gerektigin belli arkadasim.....bak bu zamana kadar sürekli yaninda oldun maddi manevi ne gerekiyorsa yaptin ne oldu? Yarandinmi?, bir elin herifi icin icini sizlatti.....sende bundan sonra hicbir konuda destek olma ona.
Para varsa harca, hic umursama ve kendini kisitlama, su eksik bu eksik deyip taleplerde bulun, para para diye kafasinin etini ye....anlayisli olma......bak o zaman nasilda yaraniyorsun......
ya kızlar bunda ciddimisiniz......
sert oluncamı yaranılıyo kocaya
ya kızlar bunda ciddimisiniz......
sert oluncamı yaranılıyo kocaya
Bana göre evet....cevremde buna bircok defa sahit oldum.
Bir kadin esi ve esinin ailesi icin ne kadar fedakarsa o kadar az kiymeti oluyor.
Bir bakin cevrenize.....nerde güzel, becerikli, caliskan, fedakar, anlayisli, temiz kalbi kadinlar varsa....ya aldatiliyorlar....ya dayak yiyorlar, yada eslerinin gözünde zerre kadar kiymetleri yok.
Ama nerde yeri geldimi cirkef ve cazgir olan, hakkini arayan, net, kararli, taviz vermeyen kadinlar varsa esleri nerdeyse tapar derecesinde seviyor ve sayiyor....ve kimseye ufacik bir olumsuz söz söyletmiyorlar esleri hakkinda.....
barışmak gibi hiçbir çabasıda yok bırakki özür dilesin illa benim dediğim olacak diyenlerden
güzel olmayabilirim yada becerikli vs ama en azından eşi çocuklarının annesi olarak biraz olsun saygıyı hakettiğimi düşünüyorum.
evt çok haklısın çok tepeme çıkarmışım gerçekten .ama aileden gelen bişi heralde hiç bir şeye izin vermiyor napabilirim ki çalışmama boyanmama süslenmeme çarşıya dahi çıkamıyorum her zaman bu yaşıma kadar hiç çalışmadım ilk okul mezunuyum napabilirimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?