Haksız mıyım, ne olur akıl verin.

bütün ezberimi bozdun yane

ah canım ya...neden bu kadar tavız verdın eşine. kadın dediğin tarıh boyunca süslenmıştir.
neden ızın alıyorsun kı carsıya komsuna gıderken.haber verirsın tabı eşın ıstıyorsa.ama neden ızın alıyorsun kı ?? sen ızın ıstersen gıdıyım mı dıye o da tabı kı evet ya da hayır der.
kaç yasındasın kac yıllık evlısın bılmıyorum ama başta nasıl alıştırırsan öyle gıder.
bundan sonra haklarını kazanmak ıçın mucadele etmelısın.makyaj yapmak ıçın mi alacaksın yanı...
ılkokul mezunu olabılırsın bu senın hıç bır hakkın olmadığı anlamına gelmez.küserse kussun. hıç oralı olma.keyfıne bak.

hepinize çok tşk ederim yazdıklarınız moral oldu gerçekten.saygı amaçlı soruyordum gidebilirmiyim diye ama anladımki boşunaymış.hiç bir zaman altta kalmam hakszlığa tahammülüm yok çünki elimden geldiğince kendimi savunurum ama elinde diploman yoksa mecbursun.

Maddi yönden idare ettin de bu zamana kadar başarılı olabildin mi eşine madem.

Hiç başarılı olamamışsın göründüğü kadarıyla..

Ne eksiğin varsa aldır anacım,o nasıl kendi eksiklerini fazlasıyla alıyor sana da almak zorunda,mecburiyetinde işte o kadar.

Sen onun karısısın.Dış kapının mandalı olan arkadaşı.

Madem arkadaşını bu denli seviyordu evlenmeseydi de onunla aynı evde yaşasaydı o zaman

eşiniz ailesi için değilde arkadaşları içinmi çalışıp para kazanıyo.size gelince yok arkadaşlarına gelince var.siz neden erteliyosunuz isteklerinizi yerinizde olsam yer içer gezerim

ailesi için olsa zaten bu kadar sorun etmem heralde sonuçta annesi babası oluyor.arkadaşı için olduğuna kızıyorum.yeni iş kurduğu içinde dünya kadar borç var.borç olduğu içinde kıszıyorum.

ya borçtan para pul meselelerinden geçtim biraz anlayış olsa .köyde büyümüş ama kendini geliştirmiş muhasebeci mesleği çokta çevresi var aynı zamanda muhtarlık yapıyor. okul yüzü görmüş bir insan sosyal çevreside var .ama anlayış yok.

İstediği kadar çevresi olsun fark etmez önemli olan karısını yani seni sayması .

Arkadaşına öncelik vermiş bir eşe nasıl davranılır bilemiyorum valla.

Sen en başta bu kadar yüz vermeseydin o da astarını istemezdi işte.

Ah be güzelim keske okumakla adam olunsa...keske okumakla insan olunsa...

Ne okumus essekler var malesef?

Yakin cevremden bir örnek....Adam ögretmen, pedagog, ilk bakista ohhh kültürlü okumus gezmis görmüs dersin, ama gel gelelim cocuklarina siddet uyguluyor....karisini bir toplum icinde rezil etmekten zevk aliyor.....samimi olmadigi insanlarin evinde bile öyle rahat davranabiliyorki sok olursun.....sofrada herkezin icinde salatanin suyunu icecek kadar yane.......benneyaptımki

Bunlar hep ufak örnekler....daha neler neler var.boshayallersmile

Okumak insani gelistirir, cok seyler katar vesselam....ama insanlik cok farkli birsey......
o ya vardir yada yoktur.....

Allah bizi insanligmizdan ayirmasin insallah.

bende cevremde goruyorum..erkekler kendine onem veren mesela spora giden,suslu,gezmeyi seven,hakli oldugu yerde azarlar gibi konusan,para sizdiran,para yok diyince boynunu bukup masum duran,sen erkeksin yapmalisin,bulmalisin diyen kadinlara resmen tapiyorlar..ki kadinin numara yaptigini bilseler bile ama kadinlar zaten boyledir,kendini korumak icin yapiyor diyip birde savunuyorlar.kadin istemiyo, ima ediyo olsa iyi olur diye adamlar 4 donuyor,mutlu edeyim diye,devamli tatiller,luks hediyeler..kadin arada bi masraf oldu uzuldum demeli ki adam,kadinin onu dusundugunu sansin.luks hediyeye gelince boyle denilmeyecek ama kural bu:)))buradaki yabanci gelinlerimizden ogreniyorum:))(genelleme yok sadece cevremdekileri kast ediyorum))
bi komsumuz adam icin evinde calisti durdu..evini yaptilar mal,mulk sahibi oldular ama adam cimri oldu..bende bu ornekleri gordukce kiyamasam da alistirmamaya calisiyorum..gerci benim ki hak etmiyor ama erkek degil mi,yapacaksin bazen:))
faturalari da birak kendi dusunsunn..biz kadinlar erkek gibi her ise kosariz..adamlar kadin oldugumuzu unutur sende hatirlat kocana ama konusma cunku erkekler asla anlamaz..

Saygi hak edenedir......bunu sakin unutma....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evt okumakla adam olunmuyor gerçekten .içinde olacak oduygu ama ben okumadım para verseler şu cahilliğimi onun okumuşluğuna değişmem öyle birşey . dediğiniz gibi ya vardır ya yoktur.beni üzen belkide bu kadar çok sevdiğim bir insandan bunları görmektir bilmiyorum çok üzülüyorum ya hep böyle giderse.

Böyle gitmemesi için tavrını koymalısın hala geç sayılmaz.

Oturun sakin sakin konuşun öfkelenmeden.Derdini anlayacağı bir dilden anlat.

Umarım işe yarar

her tartışmanın ardından yaptığımız sakin konuşmalar tabiki var çok denedim.ama malesef işe yaramıyor hoca bildiğini okuyor yine.

sen konuşmaktan bıkma herdaim konuşkii o pes etsin
elbet yola gelecekklava:

vereliniortak

Evet katılıyorum.

Ses tonun yumuşak olmasın fazla kararlı ol.

Bu durumun sana mutsuzluktan başka birşey getirmediğini söyle.

Eğer seni seviyorsa senin mutsuz olmana göz yummaması gerektiğini de söyle.

Kafasına sok iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…