Haksız mıyım, ne olur akıl verin.

yazık ya bide severek evlenenince evlilik daha güzel oluyo diolar yani bu mu şimdi gelde muallakda kalma o kadar zoreluğu bi kalemde silmiş resmen hani zor kazanılan çabuk kaybedilmezdi valla böyle şeyleri duydukça evlilikten soğumaya başladım yaeyvahedigeldismile

çektiklerimizi anlatsa bilemiyorum neler düşünürsünüz o kadar zorduki o günler yüzük parmağımıza girene kadar göbeğimiz çatladı desem yeridir.

gerçekten yazıklar olsun de kardeşim o adama bne o ya ne yani herşey seni elde edene kaadar mıydı bu erkeklerin varya nefret ediorum hepsinden böyle şeyler duydukça ama :umursamaz:

evlilkte aileyi dinlemek ne kadar önemliymiş bi kez daha anladım.

eğer benim isteklerim yerine getirilmiyorsa,yapacağım şeylere izin şart koşuluyorsa 180 derece dönerim,ömür törpüsü olurum,fatura dışında muhabbetimiz olmaz,her gece başım ağrır,'alışverişe çıkma iznini kendimde bulmadığım için evde hep bişeyler eksik olur ve yemek bulaşık hak getire.her fırsatta para koparırım kocama bankamatik muamelesi yaparım,istediğimi alıncada çekilirim köşeme.

öyle kocaya nah böyle karı sempatiksalakcinni

sende böyle yap bence,yok güleryüzmüşşşş,anlayışmışşş,bunlar fasa fiso.daha doğrusu bundan anlayan var anlamayan var,sende onun bildiği dilden konuşacaksın.

Madem arkadaşı çok kıymetli,onun için eşini kırabiliyorsa,siz de aynı şekilde onun kalbini kırın.Kısasa kısas işe yarar mı dieyeceksiniz,ama yaptığının ne kadar ayıp bir şey olduğunu belki o zaman anlar.
Kendinizden de kısmayın,alın harcayın.sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:hay allah iyiliğini versin emi kız hihi sende biliosun işini valla zaten hergece başım ağrıo desen en büyük cezayı verirsin aklinialirimsmile

çok gençmıisın daha .9 yıllık evlılık az bır sure değıl.
9 yıl öyle 1-2 haftada duzelmez.kararlı olman gerektığını görmelı.eşın ona muhtac olduğunu mu düşünuyor acaba ? ailenız var mı...

mesela çocukları parka götururken falanda ızınmı ıstıyorsun ?

Son düzenleme:
evt öyle düşünüyor zaten ailem var 11 kardeşiz ama herkesin kendine göre derdi var onlara hiç dönemem.abilerim evlenirken ya o ya biz demişti .annemlede pek anlaşamam.

evde oturmak kadar ınsanın psıkolojısını bozan bır durum daha yok.
parka , pazara ,arkadasına gıt kursa gıt ama evde oturma sakın.
sen bır cok seyı kabullenmışsın.
ohhh ne guzel gezme para harcama makyaj yapma evde otur. cocuk buyut. .. yanlış anlama benı çok uzuldum sana.

Son düzenleme:
yeter artık bende böyle kaldıramıyorum senn arkadasın ıçın benı kırıyorsun desen ne der acaba???

bır de bundan sonra alsın ya da almasın bır seyler ıste. madem arkadaşına gelınce para var...senın ısteklerını de karsılasın bakalım.el ustunde tutma artık.
belkı senın sevgını kaybettığını farkına varırda ,hatasını anlar...
işte bu erkekler senın gıbı kadının kıymetını bılmıyor. tepene cıkartma artık. ev ısını bıraz boşla .senın mutsuz olduğunu anlaması lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…