haksız mıyım siz söyleyin lütfen

eğer evde durursanız olayı kabul etmiş olacaksınız normalde asla eve terketme derim ama aldatma ve şiddet dışında
zaten aynı ortamı paylaşarak affetmiş gözükorsunuz size mutluluklar

nasıl bir merakmış bu, kızın adını tüm personel listesi + internette fellik fellik aratmış.. üstüne bide yalan söylemiş sana.. çok sinirlendim şu an adını bilse nolur, unutsa nolur.. bu kadar önemli mi yani?? kızda iki cilve yaptıysa dikkatini ilgisini çekti büyük ihtimal.. sanki bekar erkek kalmadı

bir sonraki adımı söyleyeyim sana.. "eşin seninle evli olduğu için çok şanslığğğğğğ" der kız..

bilmiyorum ben o kıza çok da kızamıyorum.yani cilveli de olsa işveli de olsa ne olursa olsun eşim adam olup düşmeseydi onun peşine.
ben sokaktaki her kadını kontrol mü edicem ben ancak kocamdan sorumluyum kacam da bana karşı sorumlu ama maalesef sorumluluğunu yerine getiremedi.bana herşeyi unutturacakmış,beni hiç aldatmamış aldatmazmış da vs vs vs...erkekler kendilerini çok mu akıllı zannediyor ben anlamıyorum.benim sana olan güvenim kırıldı daha neyi unutturacaksın...

çocuğunuz var mı peki.. ayrıca bide şunu söylemek istiyorum sana aldatılmak veya bunun ihtimali bile bi kadın için çok gurur kırıcı ama erkekler malesef biz kadar hassas düşünemiyo kimsenin lafına kanıp yuvanı yıkayım deme sakın

canım, hangi kadının gururu kırılmaz ki böyle bir durumda. hakkın var kızmaya, kırılmaya.

ailem herkes bilir eşim böyle bir insan değil demişsin; malesef insan insanın her gün yeni bir huyunu öğreniyor. erkek bu. malesef ağır olacak özür diliyorum ben ama erkeklerde bir bozukluk var.

yuva yıkmal kolay değil, yıkma yuvanı. lakin hangi düşünceyle bir kadını listelerden isimler bulup facebooktan arayıp buluyor? neyin merakı bu? ayrıca ismi için aradım demeside yalan bence.

şimdi sorun şu bence; hadi diyelim eşin bir hata yaptı, bir daha yapmayacağım dedi. sen artık nasıl güveneceksin? kurcalamaya başlamayacak mısın artık her şeyi? acabaların hep olacak.

eşine sormak lazım değer mi diye. nefret ediyorum erkeklerden bazen, böyle şeyleri neden yaparlar anlamıyorum.

tepkini koy, canına oku. bir daha yaparsa neler olur korkut gözünü.

Allah yardımcın olsun canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…