haksız mıyım siz söyleyin lütfen

mutlukalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
108
16
48
İstanbul
kızlar merhaba,
hemen konuya girmek istiyorum.4 yıllık evliyim.eşimle genelde iyi anlaşırız.öyle çok kavgalarımız falanda olmaz.ancak bugün çok kırıldım ona.
ramazanın ilk günü eşimin telden internet geçmişine baktım.bi kız ismi vardı nette arattığı.eşim uyuyordu o sırada.uyanınca sordum kim diye.önce tanımıyorum hatırlamıyorum falan dedi.sonra hatırladım bizim işyerinde bi kız dedi.neden aradın dedim.işyerinde bi çocuk bu kızı beğenmiş,kızı araştırmış,eşimle aynı serviste olduğunu öğrenmiş gelip kızı eşime sormuş.eşimde kızın ismini bilmiyormuş kızı hatırlayamamış.kızı hatırlasın diye nete yazıp resmini aramışlar çocukla beraber.neyse ben bu hikayeye inanmadım ama ispat edemediğim için sesimi çıkarmadım.

bu sabah eşim servise binerken bende izledim.kızla aynı yerden biniyorlar.kız geldi selamlaştılar.kız konuşmaya çalıştı eşim mesafeli davrandı.sonra servis geldi.kız servise bindi eşim de bindi ve başka boş yerler olmasına rağmen gidip kızın yanındaki koltuğa oturdu.bunu görünce ben çıldırdım.aradım kızdım.kendi savundu saçma sapan bi şekilde.derken daha önce anlattığı o çocuğun gelip kızı sorma hikayesinin yalan olduğunu itiraf etti.ben kızarım diye yalan söylemiş.kızı merak etmiş(bu arada bu kız yeni binmeye başladı servise,yeni taşınmış bu tarafa)ama öyle özel bir merak değilmiş.o yüzden netten aramış,yanına oturmuş ama kızla hiç konuşmamış falan filan.sana diyecek sözüm yok allah bildiği gibi yapsın dedim kapadım.ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum.hiç beklemezdim ondan böyle bir şey.şaşırdım kaldım.ağlıyorum sabahtan beri...

Bari arkadaşım için tanışacaktım diye devam ettirseymiş yalanı.

Çok sinir bozucu bir durum.

sakınlıgını koru uzaktan ızle olup bıtenı bı sure canım bence ama alındıgını bellıde et bence
kendıne ıyı bak aglamada gıt elını yuzunu yıka bı sakınles

üfff bu erkekler yalan söylemeyi de beceremiyor.
sanki eşin kızdan böyle bi hoşlanmış ya da bi ilgi duymuş gibi

ağlama canıö benim.inan şuan bende üzüldüm..eşini çek kenara konuş.bu böyle olmaz.ne demek elalemin kızıyla samimi olmak konuşmak netten araştrmak falan .sen aynı şeyi yapsan onun hoşuna gidermiymiş acaba?bende geçen sene eşimin telefonunda buna benzer bi kız ismi aratması görmüştüm.ozaman evli değildik sevgiliydik.burnundan getirdim.banada arkadaşım hoşlanıyo dedi.ispat et dedim.arkadaşıda sanayici bi adammış.telefon açık bi şekilde eşim ordayken konuştular.adam telefonun açık kaldgını bilmiyordu.dedi evet ya falan diye kızdan bahsettler.bi şekilde ispat etti ve güvendim.evlendikten sonrada hiç birşeyini görmedim ve çok seviyorum eşimi.bence oda sana ispat etsin birşey olmadgnı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sakınlıgını koru uzaktan ızle olup bıtenı bı sure canım bence ama alındıgını bellıde et bence
kendıne ıyı bak aglamada gıt elını yuzunu yıka bı sakınles

canım iki haftadır sakince izledim.zaten pek denk gelemediler.ya kız binmedi servise ya da eşim.ama bu gün serviste yanına oturduğunu görünce bende aradım ve gördüğümü söyledim.daha fazla sabredemedim artık.ama bundan sonra napıcam bilmiyorum.artık hiç güvenemem ona.

Allah bu erkekleri ıslah etsin! Burada gördüklerimle her gün bir yaşıma daha giriyorum giriyorum!!! Yalan söylemesi birinci hata! Kadını araştırması ise ikinci!!!! Sizi etkileyip kaba tabirle gaz vermek istemem ama ben bir kez aldatıldım o sebeple böyle davranışlara hiç tahammülüm yok inanılmaz tepki duyuyorum. Eşinizi alın karşınıza konuşun ama bana pek masum gelmedi bu hareketi..

bende 4 yıldır hiçbir şeyini görmedim ya da belki de göremedim bilmiyorum.sonuçta kızı merak etmiş netten aramış.ben bunu unutamam ki.
daha dün akşam boşanmak üzere olan bir arkadaşı birbirinizin kıymetini bilin,hala ailesiniz bunun değerini bilin diyordu.bizimki gerçekten çok bildi ailemizin değerini.

yanı tek care ıspat olabılır
ama anı karar verme yanı yuva yıkmak cok kolay yapmak zor
esın yalan soylemıs evet hata canım ama ınsanlar merak ettıgı ınsanları arattırabılıyolar sosyal medya agları ınsanları baska ınsanların ozel hayatlarına bı merakada yonlendırıyo o an dusunmeen yapılan sonrasında pısmanlık yaratan kucuk bı merak belkıde
bugun acık acık konus kafandakı soru ısaretlerı kalmasın yıpratma kendını hayat kısa hersey uzuntuden oluyo canım

eşinizi krşınıza alıp konuşsanızda inkar eder bence adam ben hoşlandım falan diicek hali yok kıvırmaya çalışcak elbette benim nişanlımda servis çekiyo bende çok soruyorum konuşymsn kızlarla dye hiç evet demedi valla biliyo benim kıskanç olduğumu tabi yoksa konuşmaz mı o neys canım takmamaya çalış iş arkadaşı mutlaka konuşcak bi günaydın dcek

Allah yardımcın olsun.. Konuşarak çözülecek bir durum değil eşinin "adam" olması gerekiyor.

Ayyy canım benim çok sinir bozucu.Valla anlattığın hikayeye ben bile inandım önce olabilir diye düşünmüştüm ama gerçeği itiraf ettiğini söyleyince şok oldum.Tavır al tabi ki hiçbir şey yok gibi istesen de davranamazsın zaten.Otur konuş empati yapmasını iste muhtemelen sana hak verecektir.Aynı yerden servise binmeleri kötü.Bir daha en ufak bir şeyde gidip o kızla konuşurum rezil olursun sende falan de gözü korksun rezil olmaktan

evet o da kendini böyle savunyor.bir anlık bi merakla aradım ne var diyor.ama insan ilgisini çeken bişey olmasa neden başkasını merak edip araştırsın ki.hadi bi anlık merakla aradın.ne diye gidip kızın yanına oturuyorsun...ve tabi bi de en başta neden yalan söylüyorsun.yalan söylemesi zaten başlı başına bir sorun...

önlemini al kuzum
eşin adım atmaya çalışmış
açıkcası iyice bir gözdağı ver
sabah eşin servise binerken eşlik et
kız geldiği zamanda
muhakkak tanışmanız gerekecek

muhatap dahi olmuyormuş gibi davran

anlasın eğer bir yamuğu varsa

aralarında birşey olmadıgına emin olmalısın öncelikle.birşey yoksa sorunda yok.ama aralarında birşey varsa uzatmak anlamsız ... o kaybeder emin ol

işyeri epey uzak.bundan sonra servise binme.otobüsle git dolmuşla git neyle gidersen git dedim.tamam dedi.ama uygulayacağını sanmam.çünkü otobüsle gitmesi çok zor.baskı yaparsam belki kabul eder.ama içimden hiç gelmiyor.ne hali varsa görsün.

Son düzenleme:

Çok iyimser gördüm sizi. Yahu ben neden aratayım elin adamını servisteki ? Kim neden aratsın ya da ? Merak olur evet ama genelde kadınlar merak eder bakarlar profillere kadınsı bir içgüdüyle ama karşı cinsi neden merak eder ki insan ?:26:

Allah yardımcın olsun.. Konuşarak çözülecek bir durum değil eşinin "adam" olması gerekiyor.

En mantikli yorum bu. Esin ilgi duymus kiza, gozu kaymis. Ama bunun onune bgn gecersin peki sonra? Baska bi kizda baska bi zamanda? .. esin adamsa lafa sozze gerek yok, degilse konusmaktan agzin da kurusa faydasiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…