• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım siz söyleyin lütfen

kızlar merhaba,
hemen konuya girmek istiyorum.4 yıllık evliyim.eşimle genelde iyi anlaşırız.öyle çok kavgalarımız falanda olmaz.ancak bugün çok kırıldım ona.
ramazanın ilk günü eşimin telden internet geçmişine baktım.bi kız ismi vardı nette arattığı.eşim uyuyordu o sırada.uyanınca sordum kim diye.önce tanımıyorum hatırlamıyorum falan dedi.sonra hatırladım bizim işyerinde bi kız dedi.neden aradın dedim.işyerinde bi çocuk bu kızı beğenmiş,kızı araştırmış,eşimle aynı serviste olduğunu öğrenmiş gelip kızı eşime sormuş.eşimde kızın ismini bilmiyormuş kızı hatırlayamamış.kızı hatırlasın diye nete yazıp resmini aramışlar çocukla beraber.neyse ben bu hikayeye inanmadım ama ispat edemediğim için sesimi çıkarmadım.

bu sabah eşim servise binerken bende izledim.kızla aynı yerden biniyorlar.kız geldi selamlaştılar.kız konuşmaya çalıştı eşim mesafeli davrandı.sonra servis geldi.kız servise bindi eşim de bindi ve başka boş yerler olmasına rağmen gidip kızın yanındaki koltuğa oturdu.bunu görünce ben çıldırdım.aradım kızdım.kendi savundu saçma sapan bi şekilde.derken daha önce anlattığı o çocuğun gelip kızı sorma hikayesinin yalan olduğunu itiraf etti.ben kızarım diye yalan söylemiş.kızı merak etmiş(bu arada bu kız yeni binmeye başladı servise,yeni taşınmış bu tarafa)ama öyle özel bir merak değilmiş.o yüzden netten aramış,yanına oturmuş ama kızla hiç konuşmamış falan filan.sana diyecek sözüm yok allah bildiği gibi yapsın dedim kapadım.ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum.hiç beklemezdim ondan böyle bir şey.şaşırdım kaldım.ağlıyorum sabahtan beri...

bende seninkine benzer bir olay yaşadım bugün bende 4 yıllık evliyim ne diyeceğimi bilemiyorum benimde kafam allak bullak

işyeri epey uzak.bundan sonra servise binme.otobüsle git dolmuşla git neyle gidersen git dedim.tamam dedi.ama uygulayacağını sanmam.çünkü otobüsle gitmesi çok zor.baskı yaparsam belki kabul eder.ama içimden hiç gelmiyor.ne hali varsa görsün.

Bugün otobüsle gitse yarın ne olacak
Sen hep tetikte olacaksın bir halt yer mi diye
X olmazsa Y, aklından binlerce ihtimal geçecek
Ömür boyu takipte mi yaşayacaksın
Sıkı bir destur ver, gözünü sağlam korkut yoksa başa çıkamazsın

Esin malesef o kadina ilgi duyuyor.. Ve sana tavsiyem, sorularini sor, bilmiyormus gibi davranma, ama sorgular gibi de konusma sakin. Kendine %100 guveni olan, aldatilmayi kabul etmeyecek (tabii ki) ama bundan da korkmadan, ayaklarinin uzerinde durabilen bir kadin gibi net ve sakin bir bicimde konus. :ssz: Yukarida arkadasin da yazdigi gibi, ben durumu tersine cevirip dusundum, senin yaptiklarini ben yapiyor olsaydim kesinlikle o adama ilgi duyuyor olurdum de net bir sekilde. Insanlik halidir olabilir, ama bana yalanini durustlukle itiraf ettigin gibi durumu da durustlukle anlatmani isterim de.

Lafin kisasi, senin o durusun karsisinda bocalasin ve agzindan lafi tereyagindan kil ceker gibi al guzelim :27: Ama bunu yaparken dikkat et, bogucu olma, sorgular gibi olma. Tamamen sohbet eder gibi. Biraz politik olacaksin mecbur, azicik oyun yapacaksin :1:

Kızı elde etmeye mi çalışıyor ne? İçime hiç iyi hisler doğmadı.

Takilmis kizin pesine yani basbaya:6: acaba kiz da karsilik veriyor mu esine.
İspat icin biraz sakinlesmeni ve beklemeni tavsiye ederim.
Adam o yola bi kere girdiyse dondurmek kolay degildir, o yuzden sus ve bekle ama arastirmalara devam et.

Son düzenleme:
ben nedense kötü düşünemedim.
sadece meraktan bakmıştır sadece yalan söylemesi hoş olmamış ama ne diyeceğinide bilememiş belliki.
serviste kızın yanına oturmasıda aynı duraktan bindikleri için sohbet ederek gitmek istemeleri olabilir.
kızada gizliden haddini bildir diyenler olmuşta burda kızın suçu ne?
benim böyle her adımımın takip edilmesi beni boğardı eşlerde aynı şekilde durduk yere aklına sokmayın ve huzurunuzu bozmayın derim.
en azından bir süre takipte olun içiniz rahat edinceye kadar.

işyeri epey uzak.bundan sonra servise binme.otobüsle git dolmuşla git neyle gidersen git dedim.tamam dedi.ama uygulayacağını sanmam.çünkü otobüsle gitmesi çok zor.baskı yaparsam belki kabul eder.ama içimden hiç gelmiyor.ne hali varsa görsün.

aynı yerde çalışmıyorlar mı,ayrı gitmesi neyi değiştirecek:26:

aynı yerde çalışmıyorlar mı,ayrı gitmesi neyi değiştirecek:26:

Hayır aynı yerde çalışmıyorlar. Servis önce kızı ilk binaya bırakıyor sonra da diğer binaya devam ediyorlar. Ama ne farkederki o kız olmasa başkası olabilir. Önemli olan güvendi o da kalmadı zaten artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşiniz çok şüphe çeker şekilde davranıyor bu çok açık
önce arkadaşının hoşlandığını söyleyip sonra yalan söyledim demesi falan ne biliyim pek güvenilir değil sanki :44:
siz bu kız için eşinize şimdilik çok bişey belli etmeyin ama yinede çaktırmadan bi takip edin bakalım ne çıkıcak altından
umarım kötü bişey çıkmaz

Eşinin hareketi kafa bulandıran cinsten. Akşam iyi bir konuşmayı hakediyor. Ben direk kızdan hoşlanıyor falan diyemem hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Ama önleminizi alıp dürüstçe konuşması şart. Yoksa seni kaybedebileceğini hissettir ona.

Yalnız burada en çok tuhafıma giden şey kızın da ilgisi var, o da eşinden hoşlanıyor, ayıp evli adama yeşil ışık yakıyor gibi laflar.

Pardon da nereden biliyorsunuz? İnsanları yaftalamaya pek bir meraklıyız. Ben şimdi aynı mahallede, aynı serviste olduğum birine sırf adam evli diye bir şey söyleyince ahlaksız mı olurum?
Sürekli gördüğüm, aynı servise, aynı yerden bindiğim birine günaydın deyip havadan sudan konuşabilirim. Evli veya bekar olması farketmez çünkü mesafemi koruyabilirim. İnsan ilişkilerini rafa mı kaldıralım yani?

Burada konu erkeğin şüpheli ve tuhaf hareketleri. Adamın kendi niyetini belli etmesi lazım. Ben kız açısından ofsaytlık bir durum göremedim. Önyargı hayatımızın her yerinde. Hiçbir şeyden haberi yoktur da. Ortada bariz bir durum yokken vebal alırsınız benden söylemesi.

Ben evde yokken gelmiş bende yarım saat önce geldim.o bir odada ben bir odada oturuyoruz. Ne bir özür ne bir açıklama hiçbirşey yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba,
hemen konuya girmek istiyorum.4 yıllık evliyim.eşimle genelde iyi anlaşırız.öyle çok kavgalarımız falanda olmaz.ancak bugün çok kırıldım ona.
ramazanın ilk günü eşimin telden internet geçmişine baktım.bi kız ismi vardı nette arattığı.eşim uyuyordu o sırada.uyanınca sordum kim diye.önce tanımıyorum hatırlamıyorum falan dedi.sonra hatırladım bizim işyerinde bi kız dedi.neden aradın dedim.işyerinde bi çocuk bu kızı beğenmiş,kızı araştırmış,eşimle aynı serviste olduğunu öğrenmiş gelip kızı eşime sormuş.eşimde kızın ismini bilmiyormuş kızı hatırlayamamış.kızı hatırlasın diye nete yazıp resmini aramışlar çocukla beraber.neyse ben bu hikayeye inanmadım ama ispat edemediğim için sesimi çıkarmadım.

bu sabah eşim servise binerken bende izledim.kızla aynı yerden biniyorlar.kız geldi selamlaştılar.kız konuşmaya çalıştı eşim mesafeli davrandı.sonra servis geldi.kız servise bindi eşim de bindi ve başka boş yerler olmasına rağmen gidip kızın yanındaki koltuğa oturdu.bunu görünce ben çıldırdım.aradım kızdım.kendi savundu saçma sapan bi şekilde.derken daha önce anlattığı o çocuğun gelip kızı sorma hikayesinin yalan olduğunu itiraf etti.ben kızarım diye yalan söylemiş.kızı merak etmiş(bu arada bu kız yeni binmeye başladı servise,yeni taşınmış bu tarafa)ama öyle özel bir merak değilmiş.o yüzden netten aramış,yanına oturmuş ama kızla hiç konuşmamış falan filan.sana diyecek sözüm yok allah bildiği gibi yapsın dedim kapadım.ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum.hiç beklemezdim ondan böyle bir şey.şaşırdım kaldım.ağlıyorum sabahtan beri...
allah yrdımcın olsun kendimi senin yerine koydum kötü bi durum ne desem bilemedim...ama eşine inanmadım onu söyleyebilirim

Vay arkadas ya. Adam elalemin kizini aratacak, hadi meraktan aratti, birde uzerine bana yalan soyleyecek. Birde aksam gelecek aciklama yapmayacak, ustune tuybdikecek. Bende gidip adamla konusucam seviyeli seviyeli ha?

Valla ben kalkarim, esyalarimi toplarim bi kac gun gelmem dusunurum. O kizla ne hali varsa gorsun. Birde gelip adamla ben mi konuscam? Birde ozur dileyeyim onu sucladim diye? Sonucta evlilik kolay kurulmuyor.

Bu nasi is ya? Her halti yiyen adam aman dur bosanma evliligini kurtar denilen kadin. Bu kafayla gittikce boyle cocuklar yetistirildikce basimiza etseler yarabbi sukur deriz biz.

Canım okurken inanılmAz sinir oldum. Herkes kendince doğru olanı tavsiye etmiş. Ama sen kalbini dinle. Şahsen ben olsaydım şimdi yanına giderdim çok incindiğimi sakince söylerdim, ben onun yaptığını yapsam ne yapacağını bir soru olarak ona yöneltir ve cevabını beklerdim. Güvenimin sarıldığını da söyleyip, evliliğimize bi zarar gelirse bütün sorumluluğun kendinde olacağını söyleyerek birkaç da gözdağıyla konuyu kapattırdım. Sonuçta çok dillendirmek de iyi değil arsızlŞBilir Allah korusun. Ama hayalkırıklığı yaşadığını anlayıp özür dileyecek duruma gelmeli. Sen sükunetini koru canım. Öfkeyle kalkma ki zararla oturmayasın sakin ama can alıcı ol. Huzurunuzu bundan sonra kimse bozamasın inşallah

Benimki de beni çok sinir etti bugün İnan. Ne yapalım evlilik çok kolay bi müessese değil. FedKarlık istiyor özveri istiyor, canlı tutulmak istiyor... Çok üzme kendini. Malum erkeklerin kimisi odun cinsinden yomtulmaları lazım...

Eşiniz o kiza ilgi duyuyor.
Yalan olarak aklina neden ilk arkadasim hoslandi gibi birşey gelsin ki yoksa ?
Gözünü bir güzel korkut eşinin.

kendimi sizin yerinize koydum,

bu tür konular evlilikte hassas konulardır.evliliği temelinden sarsar bu tarz şeyler.kadın da erkek de bu tür ayrıntılara dikkat etmeli.
şimdi eşim bana ilkinde yalan söylüyor arkadaşım hoşlandı vs. yani "hoşlandı" kelimesi geçiyor.yani böyle birşey yapmak için o kişiye ilgi duymak ya da hoşlanmak gerektiğinin kendisi de farkında.hem yalan hem de hoşlanma var bariz..
ben ne yapardım, ya eşyalaırmı toplar birkaç gün annemin evine giderdim.
Ya da,

evimde oturur ama kendisiyle hiç ilgilenmezdim birkaç gün.yemeğini yapmaz,kahvaltısını hazırlamaz çamaşırını yıkamaz yüzüne bakmazdım.hatasını anlayana kadar karısı olmazdım.bilgisayarın başından saatlerce kalkmaz ya da dışarı çıkıp eve ondan sonra gelir benim de kendime ait bir hayatım oldugunu gözüne sokardım.bakalım nasıl oluyormuş evde eşine her türlü hizmet yaptırırken işe yeni gelen bir hatunla ilgilenmek?!

kızlar merhaba,

Nasıl yani ya birde utanmadan söylüyor merak ettiğini. Aklım almıyor erkeklerin kafasının içinde beyin olmadığı bir gerçek de ne var a..k.. bunların kafasında ya... neyini merak etmiş

kızlar merhaba,

Sinir bozucuuu :47::47::47::47::47::47::47:

Back
X