- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
kızlar merhaba,
hemen konuya girmek istiyorum.4 yıllık evliyim.eşimle genelde iyi anlaşırız.öyle çok kavgalarımız falanda olmaz.ancak bugün çok kırıldım ona.
ramazanın ilk günü eşimin telden internet geçmişine baktım.bi kız ismi vardı nette arattığı.eşim uyuyordu o sırada.uyanınca sordum kim diye.önce tanımıyorum hatırlamıyorum falan dedi.sonra hatırladım bizim işyerinde bi kız dedi.neden aradın dedim.işyerinde bi çocuk bu kızı beğenmiş,kızı araştırmış,eşimle aynı serviste olduğunu öğrenmiş gelip kızı eşime sormuş.eşimde kızın ismini bilmiyormuş kızı hatırlayamamış.kızı hatırlasın diye nete yazıp resmini aramışlar çocukla beraber.neyse ben bu hikayeye inanmadım ama ispat edemediğim için sesimi çıkarmadım.
bu sabah eşim servise binerken bende izledim.kızla aynı yerden biniyorlar.kız geldi selamlaştılar.kız konuşmaya çalıştı eşim mesafeli davrandı.sonra servis geldi.kız servise bindi eşim de bindi ve başka boş yerler olmasına rağmen gidip kızın yanındaki koltuğa oturdu.bunu görünce ben çıldırdım.aradım kızdım.kendi savundu saçma sapan bi şekilde.derken daha önce anlattığı o çocuğun gelip kızı sorma hikayesinin yalan olduğunu itiraf etti.ben kızarım diye yalan söylemiş.kızı merak etmiş(bu arada bu kız yeni binmeye başladı servise,yeni taşınmış bu tarafa)ama öyle özel bir merak değilmiş.o yüzden netten aramış,yanına oturmuş ama kızla hiç konuşmamış falan filan.sana diyecek sözüm yok allah bildiği gibi yapsın dedim kapadım.ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum.hiç beklemezdim ondan böyle bir şey.şaşırdım kaldım.ağlıyorum sabahtan beri...
bende seninkine benzer bir olay yaşadım bugün bende 4 yıllık evliyim ne diyeceğimi bilemiyorum benimde kafam allak bullak