Haksız mıyım yaaa 😬

Bayadır bdv ye kocam için uğramıyordum. Neyse
Ya oturmuşuz adam gibi güzel film izliyoruz , sonra çiçek sahnesi çıktı ya bana hiç çiçek almıyorsun bak falan diye takıldım baya da gülüyoruz falan çok pahalı dedi hadi ya sen nerden biliyon dedim. Gülerek belki başkalarına alıyorumdur dedi :) ben böyle şakalardan haz etmem kendini de uyarmışlığım var. Güldü baya ben gülmüyorum dedim kalktım mutfağı topladım. Gel öpeyim falan dedi oralı olmadım sonra geçtim yanına bu haller ne cart curt yapma dedim böyle şakalar ben sana aynısını yapsam dedim tık yok. Sonra kalktı tamam gel öp dedim. Oralı olmadı gitti. Sinir geldi hem suçlu hem güçlü 😏
Uff triplere bak ya koskoca kadının ! Sacma sapan.

Eşinizin mizacını bilemeyeceğim ama benim erkek arkadaşım benimle cok kafa bulur, sürekli uğraşır, beni sinir etmeye bayılır öyle söyleyeyim. Ben de bazen alınıyorum ama onlar böyle bir etki yaratacağının çok farkında değiller. O yüzden eğer şaka yapıyorsa sürekli mizacına alışman lazım
Ben bu tür şakaları ucuz buluyorum. Bu takılmak şakalaşmak değil bana göre. Çizgime ters.Bide kaç kere yapma demişim niye anlamıyorsuna geldi konu

Ben de hoşlanmam böyle şakalardan. Tabi eşiniz bu tarz espriler yapacak biriyse alışmış olmanız gerek sanki.
Gereksiz gereksiz yapar öyle bazen bende hep ben gülmüyorum derim. Pek ders almıyor bende alışamadım ya alışasım da yok hoş gelmiyor yapmasın. Başka şaka yapsın

Ya oturmuşuz adam gibi güzel film izliyoruz , sonra çiçek sahnesi çıktı ya bana hiç çiçek almıyorsun bak falan diye takıldım baya da gülüyoruz falan çok pahalı dedi hadi ya sen nerden biliyon dedim. Gülerek belki başkalarına alıyorumdur dedi :) ben böyle şakalardan haz etmem kendini de uyarmışlığım var. Güldü baya ben gülmüyorum dedim kalktım mutfağı topladım. Gel öpeyim falan dedi oralı olmadım sonra geçtim yanına bu haller ne cart curt yapma dedim böyle şakalar ben sana aynısını yapsam dedim tık yok. Sonra kalktı tamam gel öp dedim. Oralı olmadı gitti. Sinir geldi hem suçlu hem güçlü 😏
Bu şakanın aynısını yapsam lafı bile adamı delirtmeye yetmiş ama kendinisi kahkahalarla o şakayı yapabilir.😏
Eğer hoşlanmadığını biliyorsa ve ilk defa böyle pot kirdiysa uzatmayın. Ama sürekli böyle hadsiz şakalar yapıyorsa tavra devam ki siz hemen yumusamissiniz gel op diyerek
:)

Bu şakanın aynısını yapsam lafı bile adamı delirtmeye yetmiş ama kendinisi kahkahalarla o şakayı yapabilir.😏
Eğer hoşlanmadığını biliyorsa ve ilk defa böyle pot kirdiysa uzatmayın. Ama sürekli böyle hadsiz şakalar yapıyorsa tavra devam ki siz hemen yumusamissiniz gel op diyerek
:)
Tek kaşımı kaldırdım :) eşim tepkimi anladı ve utandı uzatmak istemedim bende. He yine yaparsa daha büyük tepki veririm diye düşünüyorum

Tek kaşımı kaldırdım :) eşim tepkimi anladı ve utandı uzatmak istemedim bende. He yine yaparsa daha büyük tepki veririm diye düşünüyorum
O tek kas yetmistir ona :) umarım bir daha yaşanmaz güzel evliliginize gölge düşmesin mutluluklar ♥️

Şaka yapmiş çok büyütmeyin, bidaha yapma diye uyarin

Şakası hiç komik değil, sacma bir söz söylemiş.
Ama basit bir sohbette bile alınıp tüm geceyi (hatta belki ilerleyen günleri) zehir etmeniz daha saçma.
Böyle böyle işte partnerlerinizi sohbetinizden soğutuyorsunuz. Sonra da 'eskiden ne güzel saatlerce sohbet ederdik, şimdi yanyana susup TV izliyoruz' diyorsunuz.
Biktirmayin insanlari

Şakası hiç komik değil, sacma bir söz söylemiş.
Ama basit bir sohbette bile alınıp tüm geceyi (hatta belki ilerleyen günleri) zehir etmeniz daha saçma.
Böyle böyle işte partnerlerinizi sohbetinizden soğutuyorsunuz. Sonra da 'eskiden ne güzel saatlerce sohbet ederdik, şimdi yanyana susup TV izliyoruz' diyorsunuz.
Biktirmayin insanlari
Abartılacak kadar bi tepki değildi. Bir daha yapmaması adına öyle tepki verdim nitekim zehir ettiğim bişey yok akabinde hemen samimi olduk zaten :)

Bende hiç sevmem böyle şakaları tepkinizi bilemem sizin aranızda tabii ama ben olsam tamam gel öp demem
O zaman yumuşayınca tekrar yapacaktır nasılsa tepki gösterip ben sert çıkınca pişman oluyor der insan oglu

Bende hiç sevmem böyle şakaları tepkinizi bilemem sizin aranızda tabii ama ben olsam tamam gel öp demem
O zaman yumuşayınca tekrar yapacaktır nasılsa tepki gösterip ben sert çıkınca pişman oluyor der insan oglu
Tadında bırakmak için gel öp dedim gelmedi 😅 sonra tıpış tıpış gelip bana kızdın mı diyor kızdım tabii dedim öyle barıştık gitti. Yapmaz heralde daha

Fazla abartmissiniz.

Ay ne çok büyütmüşsünüz olayıı. Benim sevgililer günümde çiçeğim teslim edilmeden edildi mesajı gelince ben dalgasına manitana mı yolladın demiştim kocama. Karı koca şakalaşmayacaksa kim şakalaşacak. İşin içinde ciddiyet yoksa gülün geçin

Back
X