Haksız mıyım yaaa 😬

Saçma ama ben seni anlıyorum.
Benim erkek arkadaşımda bu tarz şakalar yapıyor ben sinir olunca hoşuna gidiyor.
Yani yapma ne gereği var.
Çok ciddiye alıyormusum herşeyi falan filan.
Ben başta kavga ediyordum resmen artık sallamıyorum.

Gereksiz gereksiz yapar öyle bazen bende hep ben gülmüyorum derim. Pek ders almıyor bende alışamadım ya alışasım da yok hoş gelmiyor yapmasın. Başka şaka yapsın
Ders almadığını düşünüyorsanız istikrarlı durun. Adama tavır yapıyorsunuz sonra gidip tamam öp diyorsunuz o da hatasını anladı diyor. Ya hiç tavır yapma yada hemen geri adım atmayın, bırakın biraz oturup düşünsün. Adama düşünme, pişman olma için zaman verin.

Ay ne çok büyütmüşsünüz olayıı. Benim sevgililer günümde çiçeğim teslim edilmeden edildi mesajı gelince ben dalgasına manitana mı yolladın demiştim kocama. Karı koca şakalaşmayacaksa kim şakalaşacak. İşin içinde ciddiyet yoksa gülün geçin
Ya niye şakalaşmayalım şakalaşıyoruz elbette. Ama ben ona desem kat ve kat tepki vereceği şeyleri yapmamalı. Siz karşılıklı kabullenmişsiniz demek ki.Her ilişkinin dinamiği farklı. Bana uygun gelmiyor bu tür şakalar.

Saçma ama ben seni anlıyorum.
Benim erkek arkadaşımda bu tarz şakalar yapıyor ben sinir olunca hoşuna gidiyor.
Yani yapma ne gereği var.
Çok ciddiye alıyormusum herşeyi falan filan.
Ben başta kavga ediyordum resmen artık sallamıyorum.
Sen ona yapsan tepkisi ne olur ?

Ya niye şakalaşmayalım şakalaşıyoruz elbette. Ama ben ona desem kat ve kat tepki vereceği şeyleri yapmamalı. Siz karşılıklı kabullenmişsiniz demek ki.Her ilişkinin dinamiği farklı. Bana uygun gelmiyor bu tür şakalar.
Bana komik bile geliyor. Bir tarafı yiyipte cesaret edemeyeceği şeylerin şakasını yapması aşırı komik geliyor hatta

Ders almadığını düşünüyorsanız istikrarlı durun. Adama tavır yapıyorsunuz sonra gidip tamam öp diyorsunuz o da hatasını anladı diyor. Ya hiç tavır yapma yada hemen geri adım atmayın, bırakın biraz oturup düşünsün. Adama düşünme, pişman olma için zaman verin.
Hemen gel öp demedim aradan baya zaman geçti.Sonra geldi zaten büyük mesele değil. Ben bu konuda tarafların karşılıklı saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Hoşuma gitmiyor bitti yani açıklama yapmaya gerek yok. Sinek küçük ama mide bulandırıyor

Sen ona yapsan tepkisi ne olur ?
Ne bilim hiç yapmadım tarzım değil.
Bir kere yaptım gerçi öyle bir şey olamaz falan dedi hiç de gülmedi.
Zaten böyle şaka falan yapmam bu tarz konularda çocuk gibi.
Böyle arkadaşlarım da yapar laf sokar güya şakayla.
Aynısını yapınca bozuluyorlar ama.
O yüzden rahatsız oluyorsan karşındakine yapmican.
Bizim toplumumuzda heralde genel bir şey bu.
Aman canım şaka yapıyorum he canım he.

Ne bilim hiç yapmadım tarzım değil.
Bir kere yaptım gerçi öyle bir şey olamaz falan dedi hiç de gülmedi.
Zaten böyle şaka falan yapmam bu tarz konularda çocuk gibi.
Böyle arkadaşlarım da yapar laf sokar güya şakayla.
Aynısını yapınca bozuluyorlar ama.
O yüzden rahatsız oluyorsan karşındakine yapmican.
Bizim toplumumuzda heralde genel bir şey bu.
Aman canım şaka yapıyorum he canım he.
Herkes de normal karşılıyor. Bana ters ya geniş değilim maalesef bilmiyorum.Geçen bir ortamda işte başarılı erkeğin arkasında kadın vardır sözü geçti. Adam karısının yanında döndü dedi ki daha çok kadın daha çok başarı. Salak salak güldüler. Ben gülmedim. Ne yani bu seviyesizlik. Takılmakmış güya olmaz arkadaşım doğru gelmiyor.

Daha önce bir konu hakkında konuşmuştur, onu çözebildiniz mi
Mucizevi bir şekilde çözüldü.Araya farklı şeyler girdi birden bıraktı yaklaşık iki aya yakın hiç oynamadı. Dün evdeydi sıkıldı sanırım ben bir oynayım dedi öyle :) bilmiyorum yeniden başlar mı yoksa ara ara böyle oynar mı bakıcaz

Herkes de normal karşılıyor. Bana ters ya geniş değilim maalesef bilmiyorum.Geçen bir ortamda işte başarılı erkeğin arkasında kadın vardır sözü geçti. Adam karısının yanında döndü dedi ki daha çok kadın daha çok başarı. Salak salak güldüler. Ben gülmedim. Ne yani bu seviyesizlik. Takılmakmış güya olmaz arkadaşım doğru gelmiyor.
Ay bence saygısızlık.
Benim için saygı çok önemli.
Ben genel anlamda saygılıyım insanlara bana tuhaf geliyor.
Şaka yapıyorum adı altında laf sokan falan saçma sapan tipler var.
En sinir olduğum tiptir .
Gittim öyle birini buldum.Onu çok sevmesem valla çekmem.
Insan sevdiğini yükseltmeli ben öyle yapıyorum tatlı dilliyim.
Bana tuhaf geliyor işte.

Mucizevi bir şekilde çözüldü.Araya farklı şeyler girdi birden bıraktı yaklaşık iki aya yakın hiç oynamadı. Dün evdeydi sıkıldı sanırım ben bir oynayım dedi öyle :) bilmiyorum yeniden başlar mı yoksa ara ara böyle oynar mı bakıcaz
İyi olmuş çözülmesi, sabretmek yetiyor

İyi olmuş çözülmesi, sabretmek yetiyor
Yani evet sabır önemli saldım ama bende takılmıyorum eskisi gibi kendi dünyamı kurdum orda oyalanıyorum. Şimdi PC topluyor kendine işinden dolayı. Oyuncu kulaklığı falan bakıyor. Kendi haline bıraktım bakalım çokda şey yapmamak lazımmış

Ay bence saygısızlık.
Bana tuhaf geliyor işte.
Yüzde yüz aynı fikirdeyim.

Bence haklısınız. Cevap yazanlar eşi böyle şaka yaptığında takılmayabilir, rahatsız olmayabilir ama sürekli tekrar ediyorsa bu yaptığınız gerekliydi. Söylediğiniz gibi başka erkeğe hediye alma şakası yapsanız, 2. koca şakası yapsanız erkek ne kadar kaldırır?... Yapmasınlar onlar da o zaman. 😊
İşte aradığım yorum bu 👏👏

Mizah anlayışınız farklı demek ki. Bana böyle şaka yapılsa, “bana da diğer sevgilim alıyordu zaten senden göremedik” derim. Ağzının payını alır kavga dövüş olmadan biter muhabbet mis gibi.

Boşan
Ay bence saygısızlık.
Bana tuhaf geliyor işte.

Herkese tuhaf gelmeli şaka yapacak kadar sıradanlaşmamalı o kadr yüz göz olmaya gerek yok.Heleki başka bir üye yanlış gelen çiçek siparişine sevgiline mi aldın demiş kocasına

Back
X