Yüzde yüz haksızsınız bakın 99 demiyorum. Siz kendiniz “nerden biliyosun çiçeğin parasını” diyerek adamın başkasına mı çiçek aldığını ima etmişsiniz. Durduk yere söylememiş ki. Böyle bir imada bulunursanız ya şakaya vurması gerekir ya da sizin gibi kavga çıkarması gerekir. Kendiniz seviyesizce bir imada bulunurken problem yok ama karşılık gelince kavga çıkarıyorsunuz. Gerçekten aşırı derecede zorlama bir kavga olmuş.Ben bu tür şakaları ucuz buluyorum. Bu takılmak şakalaşmak değil bana göre. Çizgime ters.Bide kaç kere yapma demişim niye anlamıyorsuna geldi konu
Velev ki öyle düzgünce cevap verilebilirdi.Mesela sizin gibi her şey pahalandı oda pahalanmıştır diyebilirdi. Saçma sapan cevap vermesi gerekmiyordu.Yüzde yüz haksızsınız bakın 99 demiyorum. Siz kendiniz “nerden biliyosun çiçeğin parasını” diyerek adamın başkasına mı çiçek aldığını ima etmişsiniz. Durduk yere söylememiş ki. Böyle bir imada bulunursanız ya şakaya vurması gerekir ya da sizin gibi kavga çıkarması gerekir. Kendiniz seviyesizce bir imada bulunurken problem yok ama karşılık gelince kavga çıkarıyorsunuz. Gerçekten aşırı derecede zorlama bir kavga olmuş.
Ayrıca çiçeğin pahalı olduğunu bilmek için almaya gerek yok. Böyle şeyleri sorun ederek insan ilişkilerinizi hem kendinize hem karşı tarafa zehir edersiniz.
Siz saçma sapan bir imada bulunmuşsunuz. Böyle bir karşılığı hak etmişsiniz. Sizin imanızı onaylamış sadece. Kocanıza böyle bir şey ima ediyorsanız böyle bir karşılıkta da ağlanmamalısınızVelev ki öyle düzgünce cevap verilebilirdi.Mesela sizin gibi her şey pahalandı oda pahalanmıştır diyebilirdi. Saçma sapan cevap vermesi gerekmiyordu.
Bende dönüp karşılık olarak onun gibi cevap verseydim böyle sürüp gitse miydi.Bakış açınız çok saçma.Siz saçma sapan bir imada bulunmuşsunuz. Böyle bir karşılığı hak etmişsiniz. Sizin imanızı onaylamış sadece. Kocanıza böyle bir şey ima ediyorsanız böyle bir karşılıkta da ağlanmamalısınız
Ay uzatmadım ki konu nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ama anlattığım konu maks 20 dakka falan sonra gayet iyi oturup konuştuk.Komik bi şaka degil ama bu kadar uzatmaniz şaka gibiBoyle basit birşeye trip atinca çok itici oluyor malesef
Ay evet bak bugün oldum sjsjsjsjregl mi olacaksınız
Siz başlatmışsınız o da karşılık vermiş zaten siz daha ne söyleyeceksinizBende dönüp karşılık olarak onun gibi cevap verseydim böyle sürüp gitse miydi.Bakış açınız çok saçma.
Tamam söz dikkate alıcam yorumunuzuSiz başlatmışsınız o da karşılık vermiş zaten siz daha ne söyleyeceksinizönceki konularınızı da bildiğim için söylüyorum her şeyi çok takıp büyütüyosunuz. Bende de bazı konularda fevri tepkiler verme huyu var ama törpülemeye çalışıyorum. Siz bunu kabullenmeseniz de ciddi manada alıngan ve tripcansınız. Keşke kabullenip törpülemeye çalışsanız.
Ucuz buluyorsaniz nereden biliyorsun çiçeklerin pahalı olduğunu diye başka yere çekilecek bir laf etmezdiniz. Kırdığınız şakanın başlangıcı sizin sorunuyla oluyor. Suçlu sadece eşiniz.Ben bu tür şakaları ucuz buluyorum. Bu takılmak şakalaşmak değil bana göre. Çizgime ters.Bide kaç kere yapma demişim niye anlamıyorsuna geldi konu
normal ozaman. o zamanlar herşey batıyor. eşiniz şakacı biriyse takılmış...Ay evet bak bugün oldum sjsjsjsj
Evet, gayet keyifli bir akşam olmuş, hiç uzatmamissiniz.Abartılacak kadar bi tepki değildi. Bir daha yapmaması adına öyle tepki verdim nitekim zehir ettiğim bişey yok akabinde hemen samimi olduk zaten :)
Güldü baya ben gülmüyorum dedim
kalktım mutfağı topladım.
Gel öpeyim falan dedi oralı olmadım
sonra geçtim yanına bu haller ne cart curt yapma dedim böyle şakalar ben sana aynısını yapsam dedim
Gayet huzursuzluk cikarmissiniz. Benim annem de böyleydi ben ergenken. Sohbet ederdim, cımbızla laf çekip bir şeyi didiklerdi.Sonra kalktı tamam gel öp dedim. Oralı olmadı gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?