- 25 Ocak 2018
- 124
- 117
- 103
- 33
- Konu Sahibi Neslisaheminy
Merhaba benim sorunum karşı komşum. Eşinmin amcasının karısı. Yaşı da vardır 50 falan. merdivenleri siliyor. Akşamları kapıya su koyuyoruz ama insanlık hali unuttugum zamanlar oluyor. İki buçuk yaşında kızım var küçük sese uyanır. eğer uyanıksa da kapı açılır açılmaz dışarı atmaya çalışır kendini. Bu kadın suyu koymadıgim zaman resmen kapıyı yumrukluyo.Kaç kere uyardım çocuk uyurken açamıyorum kapı sesine uyanıyor. Ya da uyanıkken zor zapt ettiğimi suyu bile zor verdiğimi görüyo. Buna rağmen kapıyı yumrukluyor. Şimdi de 26 haftalık hamileyim kapıya su koymamışım bugün sildiğini unutmuşum. Karnım burnumda bunu biliyor 2-3 kova su taşıyamayacağı mı biliyor yine de kapıyı yumrukluyor. Kızım duyup kapıya koşmasın diye elimden geleni yapıyorum üstümde başında müsait değil malum yaz. Kapıyı açsam kızım kapıya atmayacak zaten suyu veremeyeceğim. Bu arada acayip cimri. Su verirken bir kovayı doldurup verdigimde hemen diğer kovayı uzatır onu doldurtur. Kendi evinden bir kova su almayıp benden almayi kar görür. Peşimde kızım ağlıyor bir kovayı zor dolduruyorum görüyor. Yinede ikinci kovayı uzatıyor. Onun haricinde bir şey istemeye geldiğinde domates patates bazen abartıp çamaşır deterjanı istiyor ve yine kapıyı açmazsam yumrukluyor. Hem yakın akraba hem de yaşından dolayı çekiniyorum bir şey demeye. Yerimde olsanız ne yapardınız bir şey der miydiniz.