• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız mıyım yerimde olsanız ne yapardınız

Hiç kendinizi yormayın bence. Bu tarz insanlara bir şey anlayamaya çalışmak boşa kürek çekmekten başka bir şey değil.

Her ay bir 10 TL su parası fazla verin. Kapınızı su için çalmasın bir daha. Stresinden kurtulursunuz.

Kapıyı açmam açmıyorum da kimseye kapıyı açmak zorunda değilsin yumrukladı yumruklasın gitsin. Benim de kapıma komşu geldi bi kaç kere habersiz açmadım mesela. Belki o an evim müsait değil üstüm başım müsait değil ben açmayınca bi daha da gelmedi telefon diye bişey var artık insanların evine çatkapı gitme zamanı geçti annemize bile arayıp gidiyoruz

ne buyuk dert etmissiniz. alirsin bi sise 10litrelik su..suyu evinde icersin sonra cesmeden doldurur kapinin onune koydurursun kocana. lazim olunca kapiyi calma, ben tasiyamiyorum, kocam aksamlari bu sise bosalinca dolduracak, artik yerleri bu sudan silersin der gecersin. kadin yerleri silerken bir su vermeyi organize edememek de ne bileyim.

Madem ortada bir anlasma var. Cocuk felan bahane olamaz uyacaksiniz. Alarm kurun suyuncikartin disari. Siz hazirliksiz oluyorsunuz bu durumda.

En güzel çözüm bu. Eşiniz akşamdan koysun kapıya. 1 gün önceden. Parasına da bu kadar takılmayın. Sizin hamile ve çocuklu halinizle silecek durumunuz yoksa bazı şeyleri kabulleneceksiniz. Kadın buraya konu açmış olsa “her defasında ben kapıyı çalıp su istiyorum, çok mu zor ben söylemeden koymak” diyecek belki de.

Kadın hamileyim banyodan kapıya kadar bile kova taşımak istemiyorum diyor, kapı önü mü silecek sizce?
Tek yapacağım kova taşımak olsa yine idare ederim ama bir yandan kızımi sakinleştirmeye çalışıp dışarı çıkmaya çalışmasını engelleyip üstüne birde kapıya kova kova su taşıyacagim. Ve bu şekilde olduğunu kendide görüyor istediğinde. Kapıda su yoksa bu seferlik istemeyip kendinden alıp bir dahaki sefere hepsini benden alsın.

Oturun tatli bir dille konuşun. Anlayamadim merdivenleri parayla mi siliyor? Karsi komsunuz ise yani ayni katta oturuyorsaniz kendi evine niye girmiyor? Sizden birsey istediği zamanda madem rahatsiz oluyorsunuz yok deyin. Siz de ondan biseyler isteyin belki o zaman siz istemeyin diye gelmez
Evet parasını alıyor bir gün geciktirirsek kapıyi yumrukluyor yine almak için. O yüzden gününden gününe eşim hiç aksatmadan parasını veriyor

ne buyuk dert etmissiniz. alirsin bi sise 10litrelik su..suyu evinde icersin sonra cesmeden doldurur kapinin onune koydurursun kocana. lazim olunca kapiyi calma, ben tasiyamiyorum, kocam aksamlari bu sise bosalinca dolduracak, artik yerleri bu sudan silersin der gecersin. kadin yerleri silerken bir su vermeyi organize edememek de ne bileyim.
İnsan unutuyor insanlık hali. Kadın kafayı yemiş evde çoluk çocuk yok canı sıkıldıkça kapıyı siliyor. 3 gün de bir. Benimki çocukla zaman çabuk geçiyor daha dün koydum sanıyorum bir bakıyorum zamanı gelmiş haftada bir silse yine bir şekilde unutulmaz organize edilir.

Madem ortada bir anlasma var. Cocuk felan bahane olamaz uyacaksiniz. Alarm kurun suyuncikartin disari. Siz hazirliksiz oluyorsunuz bu durumda.
Unuttugum zamanlar oluyor koyuyoruz ama. Zaten kapıya su koydugum zaman ben iki kişilik koyuyorum hep. Bir şise suyun cimriligi olmaz diye. Bir seferlik kendinden alsın neden illede kapıyi yumrukluyor ki. Anlaşma uyumayan o. Kışın akşamdan kapıya koyuyordum hem de iki şişe iki kişilik. Yine de kapılıyi yumrukluyordu sıcak su için. Elleri üşüyor diye ben de hava soğuk diye kapıda zaten su var demiyordum veriyordum sıcak su. Ben ona kışın böyle anlayışlı davranırken onun bana anlayışsız davranması bence doğru değil

Konudan bağımsız soruyorum. Çocuğunuz bi su verdirmeyecek kadar yaramaz mı gerçekten 😳😳
Kapı çaldıgi anda kendini dışarı atıyor dışarı çıkmak istiyor. Virusten dolayı zaten dışarı çıkaramıyorum. Ağlamaya başladığında yerlere yatıyor 3 yaş sendromu da var. Yani gerçekten su verdirmiyor

Kapı çaldıgi anda kendini dışarı atıyor dışarı çıkmak istiyor. Virusten dolayı zaten dışarı çıkaramıyorum. Ağlamaya başladığında yerlere yatıyor 3 yaş sendromu da var. Yani gerçekten su verdirmiyor
Hamileyim ve gözüm korkuyor acıkcası 😋

Back
X