Haksız mıyım?

Kız zaten annesini görmeye gelmiyor mu ? Siz çocuğunuzu göndermeyin yani kıza niye gelme diyorsunuz? Ben görümcenin yerinde olsam canım sana gelmiyoruz ki annemi görmeye geliyorum derim gereksiz bir hareket olmuş görümceniz yine kibar davranmış

Misafir sana değil kayınvalidene gelecekmiş. Gel ya da gelme deme gibi bir hakkın nasıl olabilir ki. Sen çocuğunu çıkarmazsın ya da sana gelecek olurlarsa hastaysanız kabul edemem dersin. Ama sana gelmeyecek bir misafire bunu yazman da söylemen de çok yersiz.

Uzun yıllardır okul öncesi kurumlarda 2-6 yaş arası çocuklarla çalışıyorum.
Öğrendiğim şu ki 'sakınılan göze çöp batıyor'
Fazla hassasiyet gösterip gereksiz diyaloglara girmişsiniz,haksızsınız.
Fakat eşiniz sizden daha haksız, size karşı olan tavrını hiç beğenmedim,yangına körükle gitmiş.

Asla görüşmezdim. Gelince yanına çıkmazdım. Trip atar telefonlarını açmazdım. Eşinin kızmaya bağırmaya hakkı yok ayrıca

Ayni evde oturtuyorsunuz ne diye milleti arayip soruyorsunuz ki? O annesine geliyor size degil kusura bakma da senin sinavin insanlarin ailevi gorusmeleri kadar onemliyse hastaysa yanlarina gitmezdin. Yerden goge hakli gorumcen ve kocan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…