Haksiz miyim ?

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.265
5.185
398
Merhaba hanimlar icimi bu aralar yiyen bir sıkıntim var. 6 aydan beridir gorustugum biri vardi. Biz tanistiktan 1 ay sonra gorustuk iyide vakit gecirmistik. Uzak iliski oldugu icin ikinci bulusma bu aylara kaldi. Sinavim var babam gelcek param yok vs. Diye diye ertelendi. Ben yanina gidebilmek icin gecenlerde bilet aldim daha cok karsilikli bir karardi. Hersey hazir otobuse bindim yari yolda beni aradi babaannem rahatsizlandi nerde duracaksa otobus en yakin orda in geri don dedi. Bende bunun cocuk oyuncagi olmadigini soyledim. Telefonum kesildi. Sonra tekrar aramaya calisti. Bende onun oldugu sehirden gececegimi (en azindan orayi biliyorum ) beni aramamasini mesaj attim. Insan evladi olan beni karsilar durumu aciklar kendi elleriyle gonderir bende mi bir sorun var ayni durum basima gelse boyle davranirdim. orda arkadasimin yanina ugradim. Biraz durulduktan sonra (baya fevri bir insanim ) tekrar aradim babaannesinin durumu sordum bana onunla ilgili konularin beni ilgilendirmeyecegini dedigi seyin dogru oldugunu uzerine (yani beni kovmasini savundu) basa basa soyledi. Sonrada aramadi engelledi heryerden neyse benim sikintim ben neden bu kadar aptalim? Ben hic sevilmiycem mi a dostlar ? Ben haksiz miyim ? Nolur birsey diyinde fazla uzulmeden atlatiyim.

erkeğin ayağına gidersen böyle olur malesef...

tamam hastalık bu diyeceğim de
çok çok mu hastaymış babaanne hani ölüm döşeğinde falan mı Allah korusun
çok mu düşkün babaanneye? bide ailesiyle aynı ildeler mi
oda yola çıkmak zorunda mıydı?

İlk kez mi yüz yüze görüşecektiniz orayı tam anlayamadım, eğer bu ilk yüz yüze görüşme olacaktı ise bahane bulmuş ve dediğiniz gibi onun olduğu şehirden geçmişsiniz çok isteseydi yarım saatliğine de olsa gelir, sizi görürdü. Yanlış anlamayın ama sanki dalga geçmiş gibi.

Size geri dön diye kestirip başından atarcasına cevap veren bir adama daha sonra tekrar mesaj atmakla hata etmişsiniz.
Bana yalan söylemiş gibi geliyor o yüzden bir 6 ay daha harcamadığınıza şükredin.

Sosyal hayatınız olmayabilir, internetten tanışmak tercihiniz olabilir ama bu tarz tanışmalarda daha sık görüşebileceğiniz mesafelerdeki insanları tercih edip, ilk görüşmeyi 1 hafta 10 günden daha geç yapmayın. Öbür türlü gerçekçi olmayan beklentiler, harcanan vakitlerle geçiyor.

Valla bana sizin bir sır olduğunuz, onu ziyarete gittiğinizde açığa çıkacağınız ve kendisinin zor durumda kalacağı gibi bir izlenim bıraktı bu durum. Bunun sebebi ne olabilir? Başka bir kadın olabilir mesela, sevgilisi vardır belki, belki o sevgiliye yakalanmıştır. Böyle sizi başından atar gibi kısa kesmesi, sinirlenmesi, engellemesi bir panik hali içinde yapılacak şeyler gibi. Böyle bir durum olmasa bile babannesinin hasta olması, size yaptığı terbiyesizliğin açıklaması olamaz. Nasıl hasta, hastaneye mi kaldırılmış, yanında kimler var, kendisinden başka babannesiyle ilgilenen yok mu... Samimi olsa en azından bunların bir açıklamasını yapardı.

Adamın anlattığı hikaye tamamen uydurma geldi. Ve sonuna kadar haklısın. Bu adamı bian önce dehle.

Çok haklısınız. Ayrıca babannesinin rahatsızlandığına hiç inanmadım. Uzak mesafe diyorsunuz o şehirde sevgilisi bile olabilir

Bende inanamadim onceki gun guzel guzel konusurken hemen boyle olmasi bir vicdan yaptirdi bana.

Haklisiniz keske gitmeseydim ama gitmeseydimde bunlari goremezdim galiba.
erkeğin ayağına gidersen böyle olur malesef...

Kader naparsin. Buda buyuk ders olsun.

Kalp krizi geçirmiş. Ayni ildeler hatta ilcedeler.

Yok ilk degil ikinci bulusma. Yediremedigimde o dalga gecti resmen.

aynı ilçedeyse babaanne sabahtan akşama kadar hastanede kalmayacak ya
neden size hemen geri dön de dön diyor
kolay mı kız başınıza öyle git gel

Geçmiş olsun. Büyük sıkıntıdan kurtulmuş gibi görünüyorsunuz.

Ya sakladığı şeyler var, ya da (anlattıkları gerçekse bile) sizi karşılama ve tekrar yolculama ihtiyacı duymayacak, plan değişikliği nedeniyle özür dileyeceği yerde size kızacak yapıda bir insan. İki seçenek de birbirinden kötü olduğu için bu sayfayı kapatın derim.

Söylediği ( babaanne masalı ) hiç inandırıcı gelmedi . Bahane üretmiş sanki . O yüzden kendinizi üzmeye bile değmez .

Zaten bir iliskim olsun istemiyorum ondan onceki iliskimdede cok yaralanmıştım. Uzak mesafeyede karsiyim nasil oldu anlamaddim zaten.
Kim bilir neler saklıyor ki yanına gitmenizi istemedi. Babaanne filan yalan.

Bencede bir yerden olay patladi da nerden bilmiyorum.
uzak mesafe ilişkisine bulaşma derim zaten.

Bundan sonra agzim cok yandi bulaşmam zatrm.

Dogru soyluyorsunuz. Benim tedirgin oldugum noktalar vardi tam guvenemiyordum kendisine bu olaylar iyiki oldu fazla ilerlemeden bitti.

Adamın anlattığı hikaye tamamen uydurma geldi. Ve sonuna kadar haklısın. Bu adamı bian önce dehle.

Bitirdim zaten :)

Bu erkeklerin alayının vidası gevşemiş.
Sanırım bu eleman da ergen ve yalancı.
Boşverin yolunuza bakın.

aynı ilçedeyse babaanne sabahtan akşama kadar hastanede kalmayacak ya
neden size hemen geri dön de dön diyor
kolay mı kız başınıza öyle git gel

Cok hqklisiniz bende buna kiziyorum. Nasil boyle bisey yapabilir anlayamiyorum.

Kaba biri dediginiz gibi zaten yapamazdim bunlari biliyorumda 1.5 seneden sonra hakettigim bu olmamaliydi.
Söylediği ( babaanne masalı ) hiç inandırıcı gelmedi . Bahane üretmiş sanki . O yüzden kendinizi üzmeye bile değmez .

Cok tesekkur ederim kendimi iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…