Haksiz miyim ?

Günaydın
Ben de internetten bir sefer biriyle tanıştım tam bir fiyaskoydu.
Sonra tövbe ettim. Gerçekten internette ki insanların %80 i bence yalan- dolan.
Sosyal hayatım da vardı oysa ki. internetten tanışmak artık çok normal gösteriliyor ama Allah korusun bir sürü arıza insan var orada.

Babaanne olayı tamamen yalan o açık. Şu uzak mesafe ilişkilerini bırakın. Çoğunlukla zaman kaybı. Bulunduğunuz yerde karşınıza birisi çıkar umarım.

1 senedir internetten tanıştığım erkek arkadaşımla beraberim :) Diğer türlü tanıştığım erkekler tırnağı etmez

Normal kişiler de var internette. Ama gerek gerçek hayatta gerek internette arıza uyarıları gösteren adamlarla bile isteye tanışıp sonra olmadı diye üzülüyoruz. Önemli olan insanları okuyabilmek.

Benim sosyal hayatimda yok iste ev is arasi takiliyorum.

Hayatındaki diğer kişi veya diğer kişilerle karşılaşmamanı ayarlayamamış. İnternetten aşk yaşamaya çalışırsanız başınıza gelebilecek en iyi şey bu zaten ucuz atlatmışsınız. Allah başka dert vermesin

Amin insallah:) asosyal olunca oyle oluyor maalesef

Amin insallah:) asosyal olunca oyle oluyor maalesef
O zaman biraz sosyal olmayı deneyebilirsin, ya da ben böyle devam etcem ilişkilerim hep internetten olacak diyosan da, hep beraber dua edelim, trilyonda bir karşına çıkma ihtimali olan o "temiz ve iyi insan" ın karşına çıkması için

Sanki tek tek o kadar düzgün insan arasından seçiyoruz böylelerini, üzülme boşver, Allah seni bundan kurtarmış.

Sosyallesmeye calisiyorum ama sabah evden 8de cikip aksam 8de gelince birde cumartesi yarim gun calisinca sosyallesmeye zamanim bile olmuyor. Yoksa kurs vs. Dusunecegim.
Sanki tek tek o kadar düzgün insan arasından seçiyoruz böylelerini, üzülme boşver, Allah seni bundan kurtarmış.

Amin en azindan cok baglanmadan kurtuldum. Cok sukur

Sosyallesmeye calisiyorum ama sabah evden 8de cikip aksam 8de gelince birde cumartesi yarim gun calisinca sosyallesmeye zamanim bile olmuyor. Yoksa kurs vs. Dusunecegim.
Zaten herkes bu şekilde çalışıyor ki, yani yaşın kaç bilmiyorum ama ben bundan 3-5 yıl önceye kadar yorulmak nedir bilmezdim gezerdim tozardım, evde geçirdiğim hiçbir haftasonum olmazdı akşamları arkadaşlarımla çıkardım. Zaten çalışan insanlar için sosyalleşme zamanı akşam 8 sonrası ve haftasonu olur. Yani her sosyal insan işsiz ya da öğrenci değil ki?

Tabi ki haklısınız.
"Ben hiç sevilmeyecek miyim?" gibi bir soruyu lütfen kendinize sormayın.
Herşeyin en güzeline layıksınız tabi ki! Lütfen buna önce siz inanın.
Siz kendinize değer verip severseniz, herkes sizi sevecek.
Kendinizi de üzmeyin.
Babannesine Allah şifa versin: sizi de Allah kurtarmış, şükredin.

Oylede benim bir onceki konumda bundan bahsettim burda hic arkadasim yok. Is arkadaslarimin hepsi evli ve su zamana kadar disarida bulustuklarini vs. Gormedim bende tek basima dolasmaktansa evde oturmayi tercih ediyorum. Calisiyorum ama ev gecindiriyorum kalsa kalsa yol paramla azicik harclik kaliyor. Bu konun uzerine benim yapacagim sosyallesecegim bir kac tavsiyede bulunursaniz hosuma gider :)

Tesekkur ederim. Ben inaniyorum tabiki cok kotu bir ayrilik donemi yasadim tam sevmeye sevilmeye ihtiyacim oldugumda karsima cikti adam degilmis

Maddi kısıtlılık varsa sosyalleşmek biraz daha zor olabilir tabiki bi arkadaş çevreniz yoksa.. Size önerim ücretsiz belediye kurslarını araştırın, maddi külfeti olmayan bi hobi edinin, ve parkta bahçede yürüyüşlere çıkın, biraz para biriktirip bi bisiklet alın bisiklet topluluklarına katılın, tek başınıza da olsa sinemaya ve tiyatroya gitmeye çalışın, para ayırabilirseniz bi kafede bi kahve içip kitap okuyun evde okumak yerine (tek başımayım dediğiniz için böyle söylüyorum) İllaki kadın-veya erkek birileriyle tanışma fırsatınız olur bu tarz şeylerde, sevgili olmasa da arkadaş edinebilirsiniz bence bu kadar zor değil. Ayrıca ben de evliyim ve arkadaşlarımın yarısından fazlası bekar, ve mutlaka beraber bolca sosyalleşiyoruz, yani evli olmak demek bekar kişilerle görüşmemek değilki işyerinizde kafanıza uyan birileri varsa (evli/bekar farketmez) arkadaşlığınızı ilerletmek için siz bi yerlere davet edin,beraber program yapın, herşeyi başkalarından beklemeyin organizasyonu siz yapın

Haklisiniz ama 1 seneden beridir is cikisi kahve icecegiz hala kimseden bir ses soluk cikmiyor. Cok paylasacagim birseyde yok is yerimdekilerle anca kismetsizsin vs. Diye olanlari yuzume vururlar. Belki is degisikligi iyi gelir piyasa duzelirse bakacagim yeni yer orda sosyallesirim belki ☺ tesekkur ederim diger tavsiyelerinize bakacagim ☺

Üzülmene gerek yok yalancı bir pislikten kurtuldun yol yakınken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…