- Konu Sahibi Suslupuslum
Merhaba hanımlar. Ben 1 yıl oldu işe başlayalı. Bizim servisin farklı iki çeşit işi var. Ben diğer işi yapmak istemiyorum çünkü sorunlu insanlar oluyor ve erkek arkadaşlara daha uygun diyeyim. Önce anlaştık diğer işin yükü bende olsun siz onu yapın diye. Ben yaptım yaptım olmadık şeyden bahane üretip diğer iş gelince bana yıkmaya çalıştılar. Olayı üst müdüre intikal ettirdim ve o da beni haksız gördü kızdı. Sonra aradan 4 ay geçti aynı iş yine geldi ve bana o zaman iyilik yapar gibi devam eden işleri üstlenen arkadaş benim üzerimde çok var tüm sıfırdan gelenleri sen al dedi. Meğer devam edenleri alıp sayısını artırmış yenilerle ben uğraşayım durayım. Olay yine ben koridorda bu yaptığınız hiç hoş değil falan derken müdür duydu sordu noluyor diye. Sonra yine karşılaştık 2 saat sonra ben sorun var dedim. Önce bağlı olduğumuz müdürden dinleyip sonra bizi çağırdı yanına.Ben ama odada yeni gelen işle ilgili bir şey söylemeden o arkadaş konuyu açmıştı. Ben servis değişikliği istiyorum dedim her zamanki gibi. Ben hiç bir şey söylemedim onlar açtı konuyu diyorum, Tabi sen sorunlu değilsin onlar sorunlu diyor. Odada yine mi kavga etceksin diyor. Ben her zaman huzur olsun iş hallolur diyen bir insan oldum. Ama beni böyle yansıttılar müdüre. Ben o işi yapmak istemediğimi daha önce iş dağılımında anlaştığımızı bir sürü şey söyledim sen çalışmak istemiyorsun dedi. Çok canım sıkıldı.
3 kişiyiz serviste. İkisi erkek. Biri asıl kavgacı küfürbaz bir insan . Diğeri de onun arkasından gitse de kurtulsak derken şimdi ağzına bakıyor abi abi diye. Ben olduğum gibi olunca böyle oldu. Aslında güleryüzlü bir insanım ama bıktım. Başka bir işte de gerçekten ortada bir neden yokken bir kız benimle tartışıyor ben onun işinin devamını yapıyorum bana atıyor. Ben üst müdüre bu arkadaşın yeni iş almak istemediği için sorun var diye bir nevi şikayet ettiğimde o kızla da sorun olduğunu bilen müdürde yanımızdaydı. Yani hakikaten ben sorunlu algılanıyorum. Sizce ne yapayım.
Bu arada yapmak istemediğim işten verdiler ve onun için oda arkadaşlarıma mecburum. Şu an konuşuyoruz ama nasıl olsa müdürde bana kızdığından ve sorunlu dediğinden ellerinde koz var.
3 kişiyiz serviste. İkisi erkek. Biri asıl kavgacı küfürbaz bir insan . Diğeri de onun arkasından gitse de kurtulsak derken şimdi ağzına bakıyor abi abi diye. Ben olduğum gibi olunca böyle oldu. Aslında güleryüzlü bir insanım ama bıktım. Başka bir işte de gerçekten ortada bir neden yokken bir kız benimle tartışıyor ben onun işinin devamını yapıyorum bana atıyor. Ben üst müdüre bu arkadaşın yeni iş almak istemediği için sorun var diye bir nevi şikayet ettiğimde o kızla da sorun olduğunu bilen müdürde yanımızdaydı. Yani hakikaten ben sorunlu algılanıyorum. Sizce ne yapayım.
Bu arada yapmak istemediğim işten verdiler ve onun için oda arkadaşlarıma mecburum. Şu an konuşuyoruz ama nasıl olsa müdürde bana kızdığından ve sorunlu dediğinden ellerinde koz var.
Son düzenleme: