Haksız mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha yeni kendi konumda yazdım bunları. Çok kırıcı, ilkinde uyarmissiniz ama aynen devam. Yani hediyeyi falan kenara koy, aramamis bile. Bana kalırsa bitirin, bu boyle katlanarak devam eder. Daha sevgiliyken böyleyse. Ben özel günlere önem vermiyorum falan bunlar bahane değil, sizin özel gününüz, siz önem veriyorsunuz. Bitti gitti. Kendinizi uzmeye değmez.

Merhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
genel olarak umursamaz ınsanlarla zaten hayat gecmez ınsanın ömrunu torpuler onlar
ama sızde sırf dogum gununuz kutlanmadı dıye cıcekcının onunden gecerken aglayarak cocukluk yapıyorsunuz
bır kere sızı umursamayan ben boyleyım umursamazım dıyen bır ınsanı hayatınızdan cıkarıp sonra o cıcekcıden kendınıze bır cıcek alarak en guzel dogum gunu hedıyesını kendınıze verseydınız keske.

Valla benim eşim pastayı çok sever hele ki farklı bir pastane açılmışsa özel bir gün olsa da alsak der.
Yani pasta hayrına unutmaz. Ama unutsa da takılmam beni sevdiğini biliyorum değerde görüyorum kızımla eşimle mutluyum ötesini istemiyorum. Çalışan insanlarız yoğunluk ev çocuk okul derken bir şeyleri de unutup atlayabiliyoruz biz bayanlar için de geçerli bu.
Sizin durumunuz farklı sevgilinizmiş ama diğer durumlarda da böyleyse bilemem ama size karşı kibar nazikse bu konularda hassas olduğunuzu bir daha söyleyin.

Merhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Sizi cok önemsemiyor bence ,zira hoşlanmasa da basit bir buket çiçek göndermek zor değil. Simdiden bu şekilde inatla bildiğinden şaşmayan biri ileride level atlar

Bunun haricinde evet hep değerli hissettirirdi, o yüzden arada kaldım. Geçen sene kutlamadığında, onunla ciddi şekilde konuşmuştum, bu sene hevesle beklerken şok oldum. Ama şehir dışındaki yeğeninin doğum gününü unutmaz, hediye yollar... Ben bitirmeye çalışınca da kıyamet kopuyor, kendini suçluyor, asla bitirmeme izin vermedi.

Bitirmeme izin vermedi demek ne ya. Sen istemiyorsan nasıl o izin vermedi diye devam edilir. Ha bana kalırsa diğer konularda seni mutlu ediyorsa doğum günü kutlaması çok takılacak mevzu değil.Bazı insanlar özel günlere önem vermiyor.
Ama kendini suçlu görüyor ve düzeltmek için çaba gösteriyorsa sıkıntı.

Siz onemsemeseniz sıkıntı yok. Ama siz onemsediginiz halde umursamamasi çok çirkin.

Doğum günü benim de çizgimdir.
Sırf bu yüzden kaç aylık sevgilimden ayrılmıştım 😂
Hissediyorsun çünkü önemsiz olduğunu, başka umursamazlıkları da eklenince.
Kendi arkadaşım hatırlattı birde kıvırmaya çalıştı yok işte ben aslında hatırladım da uzağız diye üzülüyorum da bilmem ne hadi len ordan çocuk mu kandırıyorsun.
Bence verilen değer böyle zamanlarda ortaya çıkar.
Hadi 1 sene unuttu, 2 sene unutmak demek umrumda değilsin demektir.
Siz de onu umursamayın.

Bunun haricinde evet hep değerli hissettirirdi, o yüzden arada kaldım. Geçen sene kutlamadığında, onunla ciddi şekilde konuşmuştum, bu sene hevesle beklerken şok oldum. Ama şehir dışındaki yeğeninin doğum gününü unutmaz, hediye yollar... Ben bitirmeye çalışınca da kıyamet kopuyor, kendini suçluyor, asla bitirmeme izin vermedi.
Şehir dışındaki yeğene değer verebiliyor demek ki.
Bitirmek için izin almayın basın engeli bitmiş olur zaten.

Sevgilimle birlikte olmaya başladıktan 1 ay sonra doğum günümdü. Daha başlarken "senin doğum günün ne zaman, ben önem veririm böyle şeylere" dedim. O söyledi ama bana sormadı bile. Doğum günüm yaklaştı unutmayı geç adam bilmiyor ki tarihi diye kendimi yiyip durdum. Ama kendisi bakmış ve tabii ki kutladı.

Kutlamasaydı? Evet üzülürdüm ama sonrasında eminim telafi ederdi. Kesinlikle gönlümü alırdı. Sizinki ne yapıyor? Sonrasında durumu toparlamak için çabalıyor mu yoksa öküz gelmiş öküz mü gidiyor?

Öyleyse direkt sepet.

Yani bazı insanlar böyle özel günlere önem vermeyebiliyor, sen önemsediğini ve değersiz hissettiğini belirtmelisin, konuşmadan anlaşılmayı beklemek boşa yani. Normal hayatınızda da size değersiz hissettiriyorsa o zaman bir anormallik vardır derim.

Hediye alınmamasını ben umursamazdım sanırım ama telefonla iki kelime söylemek zor olmasa gerek. Siz bu hödükle o ayrılmanıza izin vermediği için evlenirsiniz sonra ailesine gösterdiği özen kalbinizi daha çok kırınca ben sevgiliykende böyleydim evlenmeseydin der size ve klasik son onun içinde konu açıp yol yakınken bulamadığınız çözümü yıllar sonra yine burada bulmaya çalışırsınız.

bilinçli olduğunu düşünüyorum, seven insan sevdiğini mutlu etmek ister. kutlasa hediyede almak ister. bence sadece bu değildir değersizliği, çok vardır ama siz görmek istemiyorusunuz. eğer görürseniz kalbiniz sizliyacak ayrılmak zorunuda kalacaksınız. o yüzden bir çok şeyi sümen altı edip normalleştirmiş olabilirsiniz

Siz de onu unutun. Bu arada ben kesin ayrılırdım. Doğum günüme önem vermeyen erkekle yapamam. Saçma gelebilir bazılarına ama geçen sene sevgilim sabah 10 da arayıp kutlayacaktı telefonu açmadım çünkü gece yarısı kutlamasını istediğimi söyledim. Ben önemsediğimi her zaman söyledim ona da onun doğum gününde özel hissettirdim. O çok takılmıyor böyle şeylere tipik erkek. 17 gün sonra doğum günüm var ya kaos yada mutlu bir gün bilemiyorum.

Belki parası yoktu adamın...1 dal cop getirseydi bu sefer de cimri ucuz pis adam olurdu.
En iyisi unutmuş gibi yapmak dedi bence.
Şehir dışındaki yeğenine alıyormuş ama demek ki var parası.
Konu sahibinin beklentisini bilemem ama eşim geçen sene doğum günü hediyesi olarak 2 tane kaktüs almıştı bana. 30 liralık bir şey gayet uygun ve ben çok mutluydum.
Her şey pahalı hediye demek değil düşünmek bile yetiyor bence gerçekten

özel bi günü de hatırlamayacaksa neden hayatımızda var ki? ben olsam ayrılırdım;

onun önemsememesi / benim önemsemem =uyuşmuyoruz.

Doğum günü önemli benim için belliki sizin içinde öyle. Aramamak ne demek ya da bir çiçek göndermemek. Sevgiliniz çok kaba ve siz bu işi tekrar düşünün derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X