Haksız mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğum günününde çiçek gönderip, iyi ki doğdun deyip bir iki çift güzel laf etmekten aciz adamın normal zamanda çok ilgili alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Doğum günlerine önem vermiyordur başka zaman nasıl sorgulamaları hikaye bence.
Geçen sene bunun lafını da yapmışsınız üstelik. Zorla da insanlara birşey yaptırmıyorsunuz gördüğünüz gibi. Sizin için önemliyse devam etmeyin.

Öncelikle birinden ayrılmanız için karşınızdakinden izin almanıza gerek yok, ne demek izin vermiyor. O zaman adam olacak. Ayrıca burada sorun tek doğum günü de değil. Bir defa hiç aramamış bile siz üzülmüş ve bunu belirtmişsiniz, ertesi sene eğer onun açısından hayatında çok büyük bir sıkıntısı yoksa tekrar aynısını yapmasının anlamı basit tabirle senin üzülmen benim umrumda değildir bana göre. Çiçekçinin önünden ağlarken ağlayacak konuma geldiğinize göre normal zamanda öyle jestlere boğulan biri değilsiniz anladığım kadarı ile. Doğum günlerine önem vermiyor desek yeğene gelince gayet güzel kutlanıyormuş, yanında olmasa bile.
Bakın sevgililik evliliğin reklamları gibidir ve sevgililikte olan ilgi alakanın yarısı anca oluyor evlilikte jestler konusunda zira araya başka sorumluluklar giriyor. Siz daha şimdiden böyleyseniz evlenince her gün ağlarsınız ben size söyleyeyim. Olaya basit bir günü gibi bakmayın. Hadi uyarmasaydınız belki bir affı olurdu ama ona rağmen doğum gününüzü bırak hediyeyi sözle bile kutlamayan adam sevgili falan olmaz.

Merhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Benim eski sevgilim de dalga geçer gibi on gün öncesinden “ senin doğum günün ne zamandı ki ya bu gün müydü ehehehhe” demişti. Bir yıl önce kutlamıştı halbuki. Tabii o zamanlar tavlama aşamasındaydı. İş ciddileşince dalga konusu oldu. İşte kendisi de eski oldu. Güle güle öylesine.

ya şöyle ayıları sevgili diye kolunuza takıp gezdirmeye devam ettiğiniz sürece kadın olarak değersiz hissetmeye devam edersiniz benden söylemesi. bu öyle uyarı muyarı ile çözülecek bir iş değil. daha geçen sene kutlamadığında direkt ciddi ciddi ayrılman lazımdı. seviyorsa peşinde sürünmeliydi. böyle sert manevralar yapmadığınız için amaaan nasıl olsa gönlünü alırım diye düşünmüştür. yani bunlara umursamazlığı, kabalığı aşılayan biziz. bence yine ayrıl, eğer gönlü varsa bi güzel koşar peşinden. uzun bir süre koşsun.

Bunun haricinde evet hep değerli hissettirirdi, o yüzden arada kaldım. Geçen sene kutlamadığında, onunla ciddi şekilde konuşmuştum, bu sene hevesle beklerken şok oldum. Ama şehir dışındaki yeğeninin doğum gününü unutmaz, hediye yollar... Ben bitirmeye çalışınca da kıyamet kopuyor, kendini suçluyor, asla bitirmeme izin vermedi.
Bu size özgü bir durum yani
Demek ki asıl niyeti başka. Ya ciddilesmek istemiyor, ya şimdiden alıştırmak istemiyor ki evlenince de beklemeyin, ya da gerçekten değer vermiyor
Size değersiz hissettiren biriyle ne işiniz var?

çiçekçinin önünde geçerken ağlamanız fazla abartı olmuş :)
Ama hiç hatırlamaması kötü bir durum.
Hediyeyi falan geçiyorum ben önemsemem hediye vs. ama elbette hatırlayıp , arayıp kutlamasını isterim en azından.
Ben olsam ben de kırılırdım ama yine de siz çiçekçinin önünden geçerken ağlamayın :))

Bunun haricinde evet hep değerli hissettirirdi, o yüzden arada kaldım. Geçen sene kutlamadığında, onunla ciddi şekilde konuşmuştum, bu sene hevesle beklerken şok oldum. Ama şehir dışındaki yeğeninin doğum gününü unutmaz, hediye yollar... Ben bitirmeye çalışınca da kıyamet kopuyor, kendini suçluyor, asla bitirmeme izin vermedi.
hangi konularda bitirmek istediniz
kıyamet koparırken nasıl yani.. ağlayıp zırlıyor mu kontrolsüz mü davranıyor?
ısrarcı mı davranıyor? bunlar bile önemli detaylar

ben olsam sağlam darılırdım.. siz belli ettiniz mi ona kırıldığınızı

O umursamıyor olabilir doğum günlerini, ama siz önemsiyorsanız saygı duyup kutlamalı bence. Değer veriyorsa yapmalı bunu. Hala inatla ben önemsemiyırum saygı duy diyorsa sen de bana saygı duy demek lazım

Merhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Genel hali nasıl? Doğum gününde bi aramayan bi mesaj bile atmayan adamın zaten genel hali de ilgisizdir Tartışsanız arar mi mesela? Ya da ilgisiz mi?

Vurdumduymaz olduğunu söylemek için iki şeye dikkat edin. Her zaman ve her durumda böyle unutan, önemsemeyen biri mi? Yani her konuda bu tavırda mi? Yoksa anne,baba, kardeş doğum günlerini hatırlar ve kutlar ancak senin doğum günü mü unutuyor? Eğer sadece senin doğum gününü unutuyorsa üzgünüm seni yeterince sevmiyor olabilir. Her durumda ve herkese karşı böyleyse, bu daha vahim. Umursamaz demektir, siz e mükemmeliyetci iseniz zor olur beraber bir ömür..ona göre kararınızı verin. Bir de şu önceden konusun diyenler anlamsız geliyor. O zaman gerçek kişiliğini öğrenemeyiz ki!

Doğum gününe önem vermeyen biri mi sevgiliniz? Bazı erkekler öyledir önemli görmez bu tür günleri ve kutlama gereksinimi duymazlar.

Sevgilimle birlikte olmaya başladıktan 1 ay sonra doğum günümdü. Daha başlarken "senin doğum günün ne zaman, ben önem veririm böyle şeylere" dedim. O söyledi ama bana sormadı bile. Doğum günüm yaklaştı unutmayı geç adam bilmiyor ki tarihi diye kendimi yiyip durdum. Ama kendisi bakmış ve tabii ki kutladı.

Kutlamasaydı? Evet üzülürdüm ama sonrasında eminim telafi ederdi. Kesinlikle gönlümü alırdı. Sizinki ne yapıyor? Sonrasında durumu toparlamak için çabalıyor mu yoksa öküz gelmiş öküz mü gidiyor?

Öyleyse direkt sepet.
Çabalıyor ama bu 2 olduğu için, böyle yapıp sonra gönül almalarla geçiştirecekse, yorumlardaki gibi düşünüyorum ben de.

Doğum günününde çiçek gönderip, iyi ki doğdun deyip bir iki çift güzel laf etmekten aciz adamın normal zamanda çok ilgili alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Doğum günlerine önem vermiyordur başka zaman nasıl sorgulamaları hikaye bence.
Geçen sene bunun lafını da yapmışsınız üstelik. Zorla da insanlara birşey yaptırmıyorsunuz gördüğünüz gibi. Sizin için önemliyse devam etmeyin.

doğum gününde aramadı bile demek herügn görüşüp konuşmuyorlar anlamına geliyor ,

buda çok keyifli bir ilişki olmadıgını gösteriyor

ben doğum günlerine önem veririm, içimde anlamsız bir neşe olur. hatırlanılması, kutlanılması hoşuma gider. hiç önem vermem diyen insanların bile bir ufak kutlamada mutlu olduğunu düşünüyorum. insanları mutlu etmek aslında çok kolay. kendisi doğum günlerinden nefret eden biri bile olsa, siz önem veriyorsanız size önem verdiği için kutlaması gerektiğini düşünüyorum. kaldı ki bir kere unutmuş ve kırıldığınızı anlatmışsınız. artık ikinciye yapılıyorsa bu unutma değil, hata benim gözümde.. ben zaten ikili ilişkilerde kendini törpülemeyi öğrenmeyip "ben buyum" "benim yapım bu" diyen insanlara da ayar oluyorum. eğer sizi değersiz hissettiriyorsa -ki hissettirmiş- ilişkinin devamında süper değerli hissettireceğini düşünmüyorum.. ileride mutsuz olmamak için şimdi mutsuz olun daha iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X