Haksız mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de onu unutun. Bu arada ben kesin ayrılırdım. Doğum günüme önem vermeyen erkekle yapamam. Saçma gelebilir bazılarına ama geçen sene sevgilim sabah 10 da arayıp kutlayacaktı telefonu açmadım çünkü gece yarısı kutlamasını istediğimi söyledim. Ben önemsediğimi her zaman söyledim ona da onun doğum gününde özel hissettirdim. O çok takılmıyor böyle şeylere tipik erkek. 17 gün sonra doğum günüm var ya kaos yada mutlu bir gün bilemiyorum.
Mutlu bir gün olsun inşallah🧚🏻‍♀️

Umursamaz olsa ilk yil da kutlamazdi. Gönlü gecince kutlamayi birakip "umursamazim" diyor. İki yüzlü bir insan bu. Evlenseniz çok daha beter ilgisizliklerine maruz kalacaksiniz bence. Birakin bu adami gitsin. Umursamaz olan en baştan sevgili edinmesin, insan umursanmayacagi bir ilişkide olmak zorunda degil. Özel hissetmedikten, hissettirmedikten sonra bir manasi yok.

2 yıl üstüste doğum günü unutmak baya bir öküzlük kusura bakmayın, sizi hiç umursamıyor. Söylediğinizde ne diyor peki?
Farklı bir gün kaydetmiş. Aklında bunu bile tutamamış yani. Yanlış kaydetmişim bir daha böyle olmayacak gibi şeyler dedi. Bir daha böyle olmayacak zaten seneye doğum günümü seninle kutlamicam dedim. Seneye doğum gününde evli olucaz diyor. Böyle cümleler kuruyor devamlı ama affedemiyorum bu 2 oldu

Çabalıyor ama bu 2 olduğu için, böyle yapıp sonra gönül almalarla geçiştirecekse, yorumlardaki gibi düşünüyorum ben de.
Haklısınız. Senede 1 defa olan özel bir gün sonuçta.. Yine de bunun dışındaki davranışlarını, kendinizi nasıl hissettirdiğini de ölçüp biçin.

Ayrılmalısın.
Doğum gününü unuttu diye değil seni önemsemediği için.
Sen de biliyorsun ki her daim seni özel ve mutlu hissettirse doğum gününü unutmasına takılmazdın.

Farklı bir gün kaydetmiş. Aklında bunu bile tutamamış yani. Yanlış kaydetmişim bir daha böyle olmayacak gibi şeyler dedi. Bir daha böyle olmayacak zaten seneye doğum günümü seninle kutlamicam dedim. Seneye doğum gününde evli olucaz diyor. Böyle cümleler kuruyor devamlı ama affedemiyorum bu 2 oldu
Normalde sizle çok ilgili, alakalıdır, sevgisini , verdiği değeri çok hissediyorsunuzdur, o zaman devam edin. Ama genelde de umursamazsa ayrılmanız gerekir bana göre.

hangi konularda bitirmek istediniz
kıyamet koparırken nasıl yani.. ağlayıp zırlıyor mu kontrolsüz mü davranıyor?
ısrarcı mı davranıyor? bunlar bile önemli detaylar

ben olsam sağlam darılırdım.. siz belli ettiniz mi ona kırıldığınızı
Gerçekten bitirmeme izin vermiyor derken ciddiydim. “Mümkün değil, ben kendimi affettiricem, ben böyle biri değilim, sana nasıl böyle yaptım kendime çok kızıyorum” “Ben ya seninle olurum ya da kimseyle olmam. Sensiz yapamam edemem” vs diyor ben bitirmek isteyince

Sevgilimle birlikte olmaya başladıktan 1 ay sonra doğum günümdü. Daha başlarken "senin doğum günün ne zaman, ben önem veririm böyle şeylere" dedim. O söyledi ama bana sormadı bile. Doğum günüm yaklaştı unutmayı geç adam bilmiyor ki tarihi diye kendimi yiyip durdum. Ama kendisi bakmış ve tabii ki kutladı.

Kutlamasaydı? Evet üzülürdüm ama sonrasında eminim telafi ederdi. Kesinlikle gönlümü alırdı. Sizinki ne yapıyor? Sonrasında durumu toparlamak için çabalıyor mu yoksa öküz gelmiş öküz mü gidiyor?

Öyleyse direkt sepet.
Benim eşim o zaman ki sevgilimken zırt pırt hediye çiçek gönderirdi. Bende tavlamak için yaptığını düşünürdüm hatta arkadaşlarım dalga geçerdi befor after’e görelim diye.Evlenince de değişmedi birşey hala aynı. Hatta dün akşam elinde bir demet kokina ile geldi yeni yıl geliyor diye. Birgün atlasa veya unutsa bunu sorun etmem çünkü önemsediğini biliyorum.

Benim eşim o zaman ki sevgilimken zırt pırt hediye çiçek gönderirdi. Bende tavlamak için yaptığını düşünürdüm hatta arkadaşlarım dalga geçerdi befor after’e görelim diye.Evlenince de değişmedi birşey hala aynı. Hatta dün akşam elinde bir demet kokina ile geldi yeni yıl geliyor diye. Birgün atlasa veya unutsa bunu sorun etmem çünkü önemsediğini biliyorum.
Yani bu tarz bi adam doğum gününü unutsa sizden daha çok üzülür eminim. Onun dışında da değerli olduğunuz hissettiriyormuş 1 özel gün için gerilime gerek olmaz bu tarz ilişkilerde :)

Kokina demişken, laf arasında çok seviyorum dedim umarım alır ahahshs

Gerçekten bitirmeme izin vermiyor derken ciddiydim. “Mümkün değil, ben kendimi affettiricem, ben böyle biri değilim, sana nasıl böyle yaptım kendime çok kızıyorum” “Ben ya seninle olurum ya da kimseyle olmam. Sensiz yapamam edemem” vs diyor ben bitirmek isteyince
ilişkiyi bitirememek , izin vermiyor ne demek ?
çocuk musunuz siz? o isterse ilişki biter, yoksa şekildeki gibi devam eder yani
ilişkide söz hakkınız bile yok. adam da haklı olarak aman birşey olmaz diye sallıyor sizi. durum bu , ciddiye alınmıyorsunuz

Yani bu tarz bi adam doğum gününü unutsa sizden daha çok üzülür eminim. Onun dışında da değerli olduğunuz hissettiriyormuş 1 özel gün için gerilime gerek olmaz bu tarz ilişkilerde :)

Kokina demişken, laf arasında çok seviyorum dedim umarım alır ahahshs
Hadi bakalım inşallah alır güzel bir dilek dilersiniz her ikiniz için.

her konusmanizda benim dogum tarihim nedir diye sor. her gun her gun diyince ezberler ve beyni aktif olarak uyarilir. bazi erkekler boyle salak ne yapalim. acik konusman gerektigi kesin ama bilerek de hediye almiyosa def et gitsin onu

Onun izin vereceği bişey değil, bitirmek. Burda mesele doğum günü değil. Mesele senin değer verdiğin şeye, inat ile değer vermemek. Ille çicek olmasina gerek yok yada bir organizasyon. Onu bende yapamazsim. Bir iyiki doğdun, iyiki varsin, bu kadar zor olmamali.

Hele ki yiğenine yapiyorsa, sana değer vermiyor işte. Ayrildiğinda bir iki kelime demesine bakma, icraat önemli. Adamda o yok. Ancak bik bik bik. Zamaninda yapsaydin işte. Yok öyle hem yemek hem pasta dursun. Kendine değer ver konu sahibi. Yol ver ona.
Aynen öyle...anca bik bik bik

Değer verdiğin kişi tarafından önemsenmemek gerçekten üzücü. Doğum günleri özel olmalı. Hadi 1 kere unuttu diyelim bunun bir mahcubiyeti olmalı, telafisi olmalı ve bir daha tekrarlanmamalı..
ben de böyle düşünüyorum...Geçen senenin bir mahcubiyeti olmalıydı, telafisi olmalıydı bu sene.

genel olarak umursamaz ınsanlarla zaten hayat gecmez ınsanın ömrunu torpuler onlar
ama sızde sırf dogum gununuz kutlanmadı dıye cıcekcının onunden gecerken aglayarak cocukluk yapıyorsunuz
bır kere sızı umursamayan ben boyleyım umursamazım dıyen bır ınsanı hayatınızdan cıkarıp sonra o cıcekcıden kendınıze bır cıcek alarak en guzel dogum gunu hedıyesını kendınıze verseydınız keske.
:KK200:aldım kendime, doğru söylüyorsunuz :)

Öncelikle birinden ayrılmanız için karşınızdakinden izin almanıza gerek yok, ne demek izin vermiyor. O zaman adam olacak. Ayrıca burada sorun tek doğum günü de değil. Bir defa hiç aramamış bile siz üzülmüş ve bunu belirtmişsiniz, ertesi sene eğer onun açısından hayatında çok büyük bir sıkıntısı yoksa tekrar aynısını yapmasının anlamı basit tabirle senin üzülmen benim umrumda değildir bana göre. Çiçekçinin önünden ağlarken ağlayacak konuma geldiğinize göre normal zamanda öyle jestlere boğulan biri değilsiniz anladığım kadarı ile. Doğum günlerine önem vermiyor desek yeğene gelince gayet güzel kutlanıyormuş, yanında olmasa bile.
Bakın sevgililik evliliğin reklamları gibidir ve sevgililikte olan ilgi alakanın yarısı anca oluyor evlilikte jestler konusunda zira araya başka sorumluluklar giriyor. Siz daha şimdiden böyleyseniz evlenince her gün ağlarsınız ben size söyleyeyim. Olaya basit bir günü gibi bakmayın. Hadi uyarmasaydınız belki bir affı olurdu ama ona rağmen doğum gününüzü bırak hediyeyi sözle bile kutlamayan adam sevgili falan olmaz.
çok haklısınız, katılıyorum, çok teşekkür ederim

sert tavırlanın bu sefer kolay kolay affetmeyin
siz ne yaptınız doğum günlerinde?
bide kızdığınızı belli ettiniz mi?

ben doğum günlerine önem veririm, içimde anlamsız bir neşe olur. hatırlanılması, kutlanılması hoşuma gider. hiç önem vermem diyen insanların bile bir ufak kutlamada mutlu olduğunu düşünüyorum. insanları mutlu etmek aslında çok kolay. kendisi doğum günlerinden nefret eden biri bile olsa, siz önem veriyorsanız size önem verdiği için kutlaması gerektiğini düşünüyorum. kaldı ki bir kere unutmuş ve kırıldığınızı anlatmışsınız. artık ikinciye yapılıyorsa bu unutma değil, hata benim gözümde.. ben zaten ikili ilişkilerde kendini törpülemeyi öğrenmeyip "ben buyum" "benim yapım bu" diyen insanlara da ayar oluyorum. eğer sizi değersiz hissettiriyorsa -ki hissettirmiş- ilişkinin devamında süper değerli hissettireceğini düşünmüyorum.. ileride mutsuz olmamak için şimdi mutsuz olun daha iyi
evet 2.yi de affedersem gayet de 3.yü de bekleyeyim ben. Sizinle aynı fikirdeyim...

Maşallah size :nazar: insanın içinde olacak işte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X