- 19 Şubat 2020
- 5.593
- 2.989
- 173
- 40
- Konu Sahibi denizkenarindan
ben buraya bu postu açana kadar ağzına s... ayrılırdım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela tartıştığımızda gönlümü almayı bilir ama bir zahmet olacak onu da yapsın... Düşünüyorum genel halini şu an. Genel hali iyi ilgili ama zaten bir ilişki içerisindeysek böyle olmalıyız yani, değil mi ama... Öyle de olmazsa napayım ben öyle ilişkiyiGenel hali nasıl? Doğum gününde bi aramayan bi mesaj bile atmayan adamın zaten genel hali de ilgisizdir Tartışsanız arar mi mesela? Ya da ilgisiz mi?
Konuşun bence bu konuyu. Özel günlri kutlamanı çiçek böcek göndermeni istiyorum diyin.Mesela tartıştığımızda gönlümü almayı bilir ama bir zahmet olacak onu da yapsın... Düşünüyorum genel halini şu an. Genel hali iyi ilgili ama zaten bir ilişki içerisindeysek böyle olmalıyız yani, değil mi ama... Öyle de olmazsa napayım ben öyle ilişkiyi
cvb bını yaz merakla bekliorum :))Siz de onu unutun. Bu arada ben kesin ayrılırdım. Doğum günüme önem vermeyen erkekle yapamam. Saçma gelebilir bazılarına ama geçen sene sevgilim sabah 10 da arayıp kutlayacaktı telefonu açmadım çünkü gece yarısı kutlamasını istediğimi söyledim. Ben önemsediğimi her zaman söyledim ona da onun doğum gününde özel hissettirdim. O çok takılmıyor böyle şeylere tipik erkek. 17 gün sonra doğum günüm var ya kaos yada mutlu bir gün bilemiyorum.
Gerçekten öyle gerçek kişiliğini görmüş oldum böyle. Böyle bir unutkan hali var genelde gözlemlediğim. Aynen öyle vahim bir hali var. Kardeşlerinin doğum günlerini de kutladığını görmedim. Yeğenininkini kutlar, yukarıda bir mesajda yazmıştım o durumu.Vurdumduymaz olduğunu söylemek için iki şeye dikkat edin. Her zaman ve her durumda böyle unutan, önemsemeyen biri mi? Yani her konuda bu tavırda mi? Yoksa anne,baba, kardeş doğum günlerini hatırlar ve kutlar ancak senin doğum günü mü unutuyor? Eğer sadece senin doğum gününü unutuyorsa üzgünüm seni yeterince sevmiyor olabilir. Her durumda ve herkese karşı böyleyse, bu daha vahim. Umursamaz demektir, siz e mükemmeliyetci iseniz zor olur beraber bir ömür..ona göre kararınızı verin. Bir de şu önceden konusun diyenler anlamsız geliyor. O zaman gerçek kişiliğini öğrenemeyiz ki!
Ben de bilemedim... Ama bu tavır kesinlikle bir değersizlik, önemsememe vb hisler yaşattı bana, o yüzden bitirmeye kararlıyım artık bunu yaşamak istemiyorumDoğum gününe önem vermeyen biri mi sevgiliniz? Bazı erkekler öyledir önemli görmez bu tür günleri ve kutlama gereksinimi duymazlar.
Genelde mutlu ederdi beni ama bu olaylar "unutkan, önemsemeyen" vb biri olduğunu ortaya çıkardığı için, hayattaki başka konularda da yıpratabileceği fikri verdi bana. Buradan yola çıktım bitirme kararı aldığımdaNormal zamanlarda nasıl? İlgisini belli eder mi her daim, gönlünüzü hoş edecek şeyler yapar mı?
Basliga cevap; hayır, demanstirMerhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Şimdiden doğum gününde şöyle böyle yaparız diyor laf arasında öncekilerde sıkı trip yiyince aralık ayı girince aklından çıkmıyor artıkcvb bını yaz merakla bekliorum :))
Haklısın bacım.. vur tekmeyi hiiiiççç uğraşmaMerhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Bu olaylar dediğiniz sadece doğum gününü kutlamaması mı yoksa başka şeyler de var mı? Açıkçası konudaki yorumlara şaşırdım. Sadece doğum gününü kutlamadı diye ayrılmanız söylenmiş. Kimi insan doğum günlerini önemsemez, unutabilir. Ama normal günlerde de sevgisini belli eder, ilgisini esirgemez, normal zamanlarda hediye alıyorsa vs o halde sadece doğum gününü kutlamadı diye ayrılmak bana mantıklı gelmiyor.Genelde mutlu ederdi beni ama bu olaylar "unutkan, önemsemeyen" vb biri olduğunu ortaya çıkardığı için, hayattaki başka konularda da yıpratabileceği fikri verdi bana. Buradan yola çıktım bitirme kararı aldığımda
Ayrıl sevmiyor seni.Merhaba herkese, doğum günümün inanılmaz önemli olduğunu düşünmüyorum ama önemsemiyorum da diyemem ki... 2019'da ilk senemizde kutladı. 2020'de, farklı yerlerdeydik, aramadı bile. Kutlamadığı için bunu yeri geldiğinde konuştuk, kırıldığımı anlattım. Bu yıl da doğum günümde farklı şehirlerdeydik. Bu yıl da aynı şekilde aramadı bile... Çok kırıldım, kırgınlığım geçmiyor. 1 dal çöp gelseydi dünyalar benim olurdu, ilişkimiz boyut atlardı, o da biliyor. Bugün çiçekçi dükkanının önünden geçerken ağladım, kendimi değersiz hissettim. İşime gücüme odaklanamıyorum. İlk unuttuğunda mesele etmedim ama bu 2 olunca mesele ettim, ona yansıttım. Bir 3.yü yaşamak istemiyorum. 2 seferdir bu olunca, onun karakteri hakkında vurdumduymaz vb. fikirler veriyor, bu vesileyle bitirmek istiyorum. Yani doğum günümü unuttuğu için değil. Haksız mıyım acaba?
Merhaba, 2 seferdir kutlamamasını kastettim. Sevgisini ilgisini hep hissediyorum... Ama, düşündükçe düşündüm, genel olarak böyle önemsemeyen, bir şeyleri akıl edemeyen, umursamayan bir insan... Böyle birinin ileride daha ciddi konularda da yorup yıpratacağı için bitirme kararı aldım. Doğru mu ediyorum yanlış mı ediyorum bilmiyorumBu olaylar dediğiniz sadece doğum gününü kutlamaması mı yoksa başka şeyler de var mı? Açıkçası konudaki yorumlara şaşırdım. Sadece doğum gününü kutlamadı diye ayrılmanız söylenmiş. Kimi insan doğum günlerini önemsemez, unutabilir. Ama normal günlerde de sevgisini belli eder, ilgisini esirgemez, normal zamanlarda hediye alıyorsa vs o halde sadece doğum gününü kutlamadı diye ayrılmak bana mantıklı gelmiyor.
Kendiniz için iyi olan ve doğru olan kararı verirsiniz umarım..Merhaba, 2 seferdir kutlamamasını kastettim. Sevgisini ilgisini hep hissediyorum... Ama, düşündükçe düşündüm, genel olarak böyle önemsemeyen, bir şeyleri akıl edemeyen, umursamayan bir insan... Böyle birinin ileride daha ciddi konularda da yorup yıpratacağı için bitirme kararı aldım. Doğru mu ediyorum yanlış mı ediyorum bilmiyorum
Engelledim, bitti dedim, başka numaradan ulaştı, böyle şeyler olmasın diye engeli kaldırmak durumunda kaldım. O günden beri kendini affettirmeye uğraşıyor ama sırf ben ayrılmak istediğim içinBilemiyorum. Unutanlara karşı empati yapamıyorum. Günü yanlış hatırlamasını ( artı eksi 3-4 gün) anlayabilirim.
Ama nasıl olurda insan 2 yıldır hayatında olan kişinin doğum gününü bilmez yada unutur aklım almıyor gerçekten.
Hayır, ilişkiye önem vermiyo, sevmiyo, öylesine devam ediyo falan desek bile, mantıklı değil. Yine de 2 yıldır beraberse ve ayrılmadıysa aldatmadıysa yine elinde daha da fazla tutmak istiyordur seni anlamına gelir bence ve yine doğum gününü takip eder.
Gerçekten hiçbir fikrim yok..
Sen trip yaptığında o ne karşılık verdi onu merak ettim?