Haksız mıyım?

Haklısın.
Eşini naçizane uyarmışsın...
Kaynananın canı sıkıldı sanırım eli tetikte bekler gibi laf atacak yer aramış gereksiz yere ortamı germiş. Bugünkü gündemi bu olmuş...
Bide üstüne küsmesi cabası.
Boşver... Düşünme işine gücüne bak...
Yemin ederim ben kimse kırılsın vs istemiyorum bu şekilde olunca ciddi anlamda yipraniyorum hayattan soğuyorum çünkü ben kimseye müdahale etmem çekirdek ailem dışında

Anlamazlar. Sakın gönlünü falan almaya çalışma. Kendisi konuşmak isterse konuşsun.. Haksız değilsin..
Daha önce bu tarz birsey olmuştu bana namaz kıldın kıldın diye sorup durdu hep soruyor zaten ben kılıyorum zaten o da soruyor niyeyse bende sen beni mi takip ediyorsun kıldın mı diye soruyorsun anne dedim küstü 2 kere özür diledim kırıldığı için uzatma diyerek terledi beni o günden sonra birde bugün küstü 5 yılda iki kere birsey söyledim ona da Küsüyor ama özür vs dilemem kesinlikle artık

Daha önce bu tarz birsey olmuştu bana namaz kıldın kıldın diye sorup durdu hep soruyor zaten ben kılıyorum zaten o da soruyor niyeyse bende sen beni mi takip ediyorsun kıldın mı diye soruyorsun anne dedim küstü 2 kere özür diledim kırıldığı için uzatma diyerek terledi beni o günden sonra birde bugün küstü 5 yılda iki kere birsey söyledim ona da Küsüyor ama özür vs dilemem kesinlikle artık
Senin konunu hatırladım. O zaman da dedim sana özür dileme diye. Çünkü anlamazzzlaaar. Niyetini ölçer. İyi niyetli olsan bile kafasında kurar. İşine bak. Saçma şeylere küsüyor çocuk gibi. Allah bilir eşinle tartışsan eşini tutar. Oğluma bunu dedin diye.. Aklı başında olan kaynana karışmaz. Yanında olumsuz bir durum olursa da hem oğluna hem gelinine ayar verir ya da gidin evinizde tartışın der. Onun dışındakilerin hepsi ayak oyunu ve samimiyetsiz.. Yine diyorum özür falan dileme..

Kızı gibi davranmayın, mesafe koyun sizde. Konu basit gibi görünse de saygısız davranışlar var ortada. Hele ki bu davranışları genele yayıyorsa durum vahim.
Ben sen kocamla arama niye giriyorsun dedim ağır bir laf oldu ona göre ama ben ciddi olarak soru anlamında sordum
Sizce de ağır bir laf mı?

Demekki birseye cani sikkin o an sana patlamis.haklisin sen ama o sana onu dedi diye gununu mahvetme canini sikma duzeliyor mu sen uzulunce hayir .sen kendini yiprattiginla kaliyorsun

Çok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....
Hiç umursamam ne hakaret var ne bir şey. Söylemeniz gerekeni söylemişsiniz ve iyi ki söylemişsiniz bundan sonra belki sınırını bilir

K
Demekki birseye cani sikkin o an sana patlamis.haklisin sen ama o sana onu dedi diye gununu mahvetme canini sikma duzeliyor mu sen uzulunce hayir .sen kendini yiprattiginla kaliyorsun
Kesinlikle çok haklısınız. Ama ister istemez modem düşüyor çünkü ortam gerilmiş oluyor kayinvalide Küsüyor surat bir karış hem laf ediyor cevap veriyorsun bari küsme cevap verince de. Bir de kendileri düğüne gideceği için gittigimiz yerden erken kalkmak zorunda kaldık bardak da çayım vardi döktüm kalktık yani

K

Kesinlikle çok haklısınız. Ama ister istemez modem düşüyor çünkü ortam gerilmiş oluyor kayinvalide Küsüyor surat bir karış hem laf ediyor cevap veriyorsun bari küsme cevap verince de. Bir de kendileri düğüne gideceği için gittigimiz yerden erken kalkmak zorunda kaldık bardak da çayım vardi döktüm kalktık yani
Herkesin gonlunu hos etmek zordur:(sen sikma canini o da oyle esinin annesi sonucta.hayatinda hep olacak insan.alisir sana ilerde anlar hatasini

Herkesin gonlunu hos etmek zordur:KK43:sen sikma canini o da oyle esinin annesi sonucta.hayatinda hep olacak insan.alisir sana ilerde anlar hatasini
Biz seneye kendisinin üst katına tasinacagiz. Biz yukarı gelince de böyle mi yapacaksın anne dedim zor olur işte diyor. Kimse kimseye karismazsa zor olmaz ama kendisi zor olur diyor

Biz seneye kendisinin üst katına tasinacagiz. Biz yukarı gelince de böyle mi yapacaksın anne dedim zor olur işte diyor. Kimse kimseye karismazsa zor olmaz ama kendisi zor olur diyor
Ust kata tasinmandan kendisi de rahatsiz galiba zor olur dedigine gore.bak soyle dusun yok olur mu oyle sey neden zor olsun anlasiriz diye rol yapmiyor oynamiyor sana.

Haklısın ne oluyorsa evlendirmesinler madem laf söylenmeyecek

Çok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....
Qman küsüp naz yapmak için bi sebep olarak görmüş bu durumu.
Çok da doğru söylemişsiniz. Bi köşede kendi kendine küsüşebilir.

Back
X