Haksız mıyım?

Çok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....
Dilin kemiği yok hemen niye atarlanmış ki kayinvalideniz 🤨🤨😐😐😐😐😐

Çok saçma bir konu.. haksız mıyım diye başlık attım, haklı haksız önemli değil. Akşam üstü semaver yakıyoruz eşime içine su koydun mu yaktın da yanar bide dedim eşimde koyacağım şimdi dedi kayinvalidem de benim oğlum salak mi sanki ne demek istiyorsun aklı ermiyor mu su koyması gerektiğini bilmiyor mu dedi bana bende sen kocamla arama niye giriyorsun ki şimdi dedim kendisi de küstü daha da konuşmadi evlere dağılana denk. Bana bir halsizlik çöktü böyle şeyleri gerçekten kaldıramıyorum basit birsey ama tartışma gerginlik bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum küsme alınma vssss....
Cok tatlisiniz 😀

kaynanalar dur durak bilmiyor son gunlerde. Esinizle araniz iyiyse hic takmayin.

Biz seneye kendisinin üst katına tasinacagiz. Biz yukarı gelince de böyle mi yapacaksın anne dedim zor olur işte diyor. Kimse kimseye karismazsa zor olmaz ama kendisi zor olur diyor
İşte insan bile bile ateşe yürüyor demek ki.
Kayınvalide ile iletişim iyi değil ama yine de üst komşu olma çabası.
Kolay gelsin.

Ben ust kata sizin oturmanizi istemedigini ve anlasmanizin zor olacagini anladim.durustce demis.esiniz baska ev bulsun annesini hakli bulduysa madem .

İşte insan bile bile ateşe yürüyor demek ki.
Kayınvalide ile iletişim iyi değil ama yine de üst komşu olma çabası.
Kolay gelsin.
Çaba degil biz üst katı satın aldık o yüzden

Çaba degil biz üst katı satın aldık o yüzden
İşte bu yüzden soruyoruz niye böyle birşey yaptınız ki? İnsanlar bedava verilen eve taşınmıyor ..kiraya verip başka yerde kirada oturma hayali kuruyorken siz niye kendi paranızla kayınvalidenizle aynı evde yaşıyor konforuna ulaşmak istediniz ki?

Oğlu gerçekten salak olabilir genelde biri bir şeye aşırı alınıyorsa sen şunu mu demek istiyorsun dediği şey gerçek olduğundan alınıyor

Küsen insanlar iyidir. Ses çıkarmazlar😁
Haklisiniz

İşte bu yüzden soruyoruz niye böyle birşey yaptınız ki? İnsanlar bedava verilen eve taşınmıyor ..kiraya verip başka yerde kirada oturma hayali kuruyorken siz niye kendi paranızla kayınvalidenizle aynı evde yaşıyor konforuna ulaşmak istediniz ki?
Bi satın almaz isek başkası alacaktı yabancıya gitmesini kimse istemedi o sebeple

Niye ki?
Yabancıya gitmesi daha iyi değil mi?
Siz de uzakta mesafeli olurdunuz.
Şimdi komşu olunca nasıl iyi mi olacak sanki?
Baba toprağı vs çocukluk anıları... o yüzden eşim isteyince bende kabul ettim ama sonuçlarını düşünmemişim

Allah yardımcınız olsun işiniz zor en ufak şeyden neler çıkarmış

Back
X