Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merabalar
direk konuya gircem
3 yıllık evliyim
eşime en başından beri iş yerinde ki hatunlarla gereksiz diyaloğo girmesini istemediiimi,
öyle laubalilikten hoşlanmadığımı hep söylüyorum
ama o buna aldırmıyo
gereksiz övgüler laubalilik,bi cıvıklık benim en nefret ettiğim şeydir
Kadın veya erkek olması farketmez. Herkesin bir özeli vardır. Birtakım özel veya acil durumlar, ya da geceleri veya haftasonları da işleri süreklilik gerektiren bazı meslekler dışında normal şartlarda işle ilgili şeyler için mümkünse kimsenin kimseyi mesai saatleri dışında evinden rahatsız etmemesi gerekir zaten. Kaldı ki gereklilik halinde aranacak olsa bile, bir şekilde konu neyse o konuşulup kapatılır. 27 yıllık kesintisiz bir çalışma hayatım oldu, bayan arkadaşım da olsa aradığım kişi öncelikle rahatsız ettiğim için özür dilemeden asla konuya girmemişimdir. Özellikle arayan kişi bayan ve aradığı kişi de evli bir erkekse, bu konudaki ihtimam çok daha fazla olmalı çünkü sonuçta herhangi bir olumsuzluk olmasa bile, evdeki diğer eşin rahatsız olabileceği kesinlikle gözönünde tutulmalıdır. Bu konuda asla başka türlüsünü düşünemem ve kabul edemem.
Ancak anladığım kadarıyla siz eşinize 3 yıldır başından beri söylediğinizi ve onun buna aldırmadığını mı söylemeye çalışıyorsunuz? Yanılıyorsam düzeltin lütfen.
Eğer öyleyse, peki siz eşinizle evlenmeden önce ne kadar zamanlık bir tanışıklığınız vardı? Evlendikten sonra mı bu konuda onu uyarmaya başladınız? Yoksa daha öncesinde de böyle bir gereklilik duyup evlendiğiniz zaman böyle şeyler istemem gibi mi bunları söylemeye başladınız? bunlar da önemli ayrıntılar. Bazı insanlar daha sıcakkanlı olurlar veya sohbet etmeyi severler kadın erkek ayırımı yapmazlar hani kişilikleriyle ve yapılarıyla ilgili olarak genel tarzları budur. Eğer öyleyse, zaten bu yapısını evlenmeden önce de farketmiş olmanız gerekmez miydi? gibi soruların da cevabı önemli gibi geldi bana. Sonuçta böyle bir yapısı varsa bunu nereye kadar değiştirebilirsiniz ki? Hem eğer genel yapısı buysa zaten onun davranışlarında bir art niyet de yoktur. Bence tüm bunların iyi tahlil edilmesi gerekiyor. Çünkü bu yapıda biri olmakla laubalilik arasında gerçekten çok büyük fark var. Evet sinirlenmekte haklı olabilirsiniz kendinizce ama en azından niyetlerini biliyorsanız kendinizi gereksiz yere üzmenizin manası da yok öyle değil mi? Biraz daha soğukkanlı yaklaşmaya çalışarak olayları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.
Ama genel yapısı olarak samimi bir insan olduğundan kaynaklanıyor ise bile, eğer sizin bu konularda bunca hassasiyetiniz varsa O nun da en azından uyardığınız hususlarda ihtimamlı davranmak için çaba göstermesi gerekiyor.
Sen de aynı şeyi yap ...
Çalışıyor musun ?
Ne bileyim bir yere gittiğinizde, herkese samimi güleryüzlü davran.
Sevecen, şirin :)
O da bunu görüp, "o ne öyle?" diyecektir...
Başka kadınlarla samimi olmanı kaldırabilmemi istiyorsun , laf yaptığımda trip diye adlandırıyorsun.
Ya sen de bana trip atma, ya da bu yaptığımın trip olmadığını anla diye bundan sonra çok sevecen bir insanım. de :)
Kusura bakmasın ama onun en değerli arkadaşı karısıdır.Elin kadını için karısıyla konuşmuyor ama karısı için elin kadınıyla konuşmaktan vazgeçemiyor bu nasıl iş?
arkadaşlar merabalar
direk konuya gircem
3 yıllık evliyim
eşime en başından beri iş yerinde ki hatunlarla gereksiz diyaloğo girmesini istemediiimi,
ama o buna aldırmıyo
Kadın veya erkek olması farketmez. Herkesin bir özeli vardır. Birtakım özel veya acil durumlar, ya da geceleri veya haftasonları da işleri süreklilik gerektiren bazı meslekler dışında normal şartlarda işle ilgili şeyler için mümkünse kimsenin kimseyi mesai saatleri dışında evinden rahatsız etmemesi gerekir zaten. Kaldı ki gereklilik halinde aranacak olsa bile, bir şekilde konu neyse o konuşulup kapatılır. 27 yıllık kesintisiz bir çalışma hayatım oldu, bayan arkadaşım da olsa aradığım kişi öncelikle rahatsız ettiğim için özür dilemeden asla konuya girmemişimdir. Özellikle arayan kişi bayan ve aradığı kişi de evli bir erkekse, bu konudaki ihtimam çok daha fazla olmalı çünkü sonuçta herhangi bir olumsuzluk olmasa bile, evdeki diğer eşin rahatsız olabileceği kesinlikle gözönünde tutulmalıdır. Bu konuda asla başka türlüsünü düşünemem ve kabul edemem.
Ancak anladığım kadarıyla siz eşinize 3 yıldır başından beri söylediğinizi ve onun buna aldırmadığını mı söylemeye çalışıyorsunuz? Yanılıyorsam düzeltin lütfen.
Eğer öyleyse, peki siz eşinizle evlenmeden önce ne kadar zamanlık bir tanışıklığınız vardı? Evlendikten sonra mı bu konuda onu uyarmaya başladınız? Yoksa daha öncesinde de böyle bir gereklilik duyup evlendiğiniz zaman böyle şeyler istemem gibi mi bunları söylemeye başladınız? bunlar da önemli ayrıntılar. Bazı insanlar daha sıcakkanlı olurlar veya sohbet etmeyi severler kadın erkek ayırımı yapmazlar hani kişilikleriyle ve yapılarıyla ilgili olarak genel tarzları budur. Eğer öyleyse, zaten bu yapısını evlenmeden önce de farketmiş olmanız gerekmez miydi? gibi soruların da cevabı önemli gibi geldi bana. Sonuçta böyle bir yapısı varsa bunu nereye kadar değiştirebilirsiniz ki? Hem eğer genel yapısı buysa zaten onun davranışlarında bir art niyet de yoktur. Bence tüm bunların iyi tahlil edilmesi gerekiyor. Çünkü bu yapıda biri olmakla laubalilik arasında gerçekten çok büyük fark var. Evet sinirlenmekte haklı olabilirsiniz kendinizce ama en azından niyetlerini biliyorsanız kendinizi gereksiz yere üzmenizin manası da yok öyle değil mi? Biraz daha soğukkanlı yaklaşmaya çalışarak olayları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.
Ama genel yapısı olarak samimi bir insan olduğundan kaynaklanıyor ise bile, eğer sizin bu konularda bunca hassasiyetiniz varsa O nun da en azından uyardığınız hususlarda ihtimamlı davranmak için çaba göstermesi gerekiyor.
evlenmeden önce ben çalışıyordum
şimdikinin aksine o çok kıskanırdı
çok aşırı kıskanırdı hatta ben ayrılmayı düşünüyordum hep bu kıskançlığı yüzünden
sonrada bi şekilde gönlümü alırdı
şimdi evlendik
2 bebekle evdeyim bütün gün
ne bir arkadaşım,ne bir akrabam nede kimsem yok burda
dışarı çıktğımız zamanda birlikte çıkarız
dediğiniz gibi yapısı böyle diyorum ama ben istemiyorum
hoşlanmam dediğim halde devam ediyo
üstüne üstük bana nerdeyse şizofren muamelesi yapıcak yaaaaaaaaaaaa
ben abartıyomuşum
biri bana söylesin yaaaa
nasıl aliiim ondan bunun acısını
ama evde oturduğum yerden beni niye yada kimden kıskansın
nasıl çıkarırım bunun acısını söyleyin neolur yaaaa
valla çok sinirliyim geçmedi öfkem![]()
biri bana söylesin yaaaa
nasıl aliiim ondan bunun acısını
ama evde oturduğum yerden beni niye yada kimden kıskansın
nasıl çıkarırım bunun acısını söyleyin neolur yaaaa
valla çok sinirliyim geçmedi öfkem![]()
Sakın bunun hırsını almayı düşünmeyin ondan.. Bu aile yapısına zaten ters olur. Erkekte ters teper.
Sadece onunla bu konuda uzun uzun konuşun, onu suçlamadan sadece kendi hisleriniz üzerine konuşun.
Aynı durumda olsa, hasta olduğunu ya da trip attığını mı düşünmeniz gerekiyor bunu öğrenin ondan.
Sakin olun, sakin olun ki attığınız adımlar akıllıca olsun, yoksa kavga edilir ve yine üste çıkan o, suçlu siz olursunuz.
ben de konuşman taraftarıyım ama biliyorum ki adam sana sunları diyecek" bana güvenmiyor musun sen? neyle suçluyorsn beni? güvenmerek mi evlendin? ksin ,kesinn...![]()
arkadaşlar merabalar
direk konuya gircem
3 yıllık evliyim
ama o buna aldırmıyo
bugün ben banyodayken yine aradı kızın biri benim ki kıza bi övgüler yağdırıyo ki
ben de daha suyu açmamıştım duydum
çıktım kim neyi çok güzel yaparmış dedim
anladı suratımdan,senin saçma sapan triplerinle uğraşamam dedi
konuşmuyorum bende şimdi
sizce haksız mıyım
siz olsanız ne tepki verirsiniz
normal mi karşılarsınız
valla ben nolmal görmüyorum
zaten eşimde 3/4 tane civelek kız var onlara yapıo bu sinir olduğumu bile bile
ağır başlı kendini bilen hatunlar da var
onlara hiç övgü iltifat yok valla
çok öfkeliyim sizce haksız mıyım