• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım

Hayır sizi ikna etmek değil amacım
Burdaki yorumlar sanki ben özgürlüğünü kısıtlamaya çalışırmışım gibi.Benim çocuğa dediğim tek şey peki sorun değil.Ama burda dönen yorumlara bak sanki tasma taktım çekiştiriyorum

Ama trip yaptım dediniz siz

Bu konudaki herkes de diyor ki yapmamanız lazım(dı)

Hayır sizi ikna etmek değil amacım
Burdaki yorumlar sanki ben özgürlüğünü kısıtlamaya çalışırmışım gibi.Benim çocuğa dediğim tek şey peki sorun değil.Ama burda dönen yorumlara bak sanki tasma taktım çekiştiriyorum
iyi de soğuk dedim yazmıştın ilk mesajında. bu konuda soğuk konusarak cevap veriyorsan kısıtlama oluyo zaten. kısacası trip atmıışsın . :)

Evet peki sorun değil dedim.
Bunun neresini hangi kısmını yapmamam gerekiyordu?
Ben tavır koymadım ki ona Buraya yazıp neticesinde ona diyecektim.

Bu konuyu kafanıza takıp buraya konu açmanız bile sorun olduğunu gösteriyor.

Bırakın hangi saatte ne yaparsa yapsın.

Biraz relaks olun.

Sizi kısıtlamasına izin vermeyin yeter.

Bence sevgilinin arkadaşlarıyla gece kaça kadar görüştüğü için hesap vermesi gereken kişi sen değilsin. Ben anneme babama bile hesap vermem, hesap soramazlar. Siz niye kendinizi bu adamların anneleri yerine koyuyor ve hatta bu adamları çocuk yerine koyuyorsunuz anlamam. Koskoca insan kiminle ne zaman görüşeceği için sevgilisinden izin alacak değil. Tripler, kaprisler saçma.

çok kuralcısınız sanırım yorumlarınız tavrınız öyle hissettirdi bana ..karşınızdakine bunu yansıtmasanız da bu sizi yorar..biraz esnek olun..

Zaten haklısın dememizi ıstiyorsan niye soruyosun, herkes yorum yapıyo kendi fikrini söylüyor. Kimine göre trip atman rahatsız olman da yanlış olabilir. Kimine göre "adam istediğini yapar, sana mi soracak" da olabilir. Eleştiriye tahammülün yoksa sorma bence.

Bırak gitsin oynasın , sanki her gece pes salonlarından topluyorsun çocuğu.
Ama derdin eve girmeden için rahat etmiyorsa ona haklısın derim.Bende erkek arkadaşım eve geldim diyene kadar uyumam o da öyledir.Koskoca insanlarız sanki ne olacaksa :confused::confused:

Burda dalga geçilsin diye konu açmıyoruz.Yardımcı olunsun fikir verilsin diye açıyoruz lütfen biraz saygılı yorum yapar mısınız
Amacım dalga gecmek degil zaten sadece arkadaşın bakış acısı hoşuma gitti ve espri yapmak istedim.. Eğer kural dışı bir şey varsa yöneticiye şikayet edebilirsiniz.. Hee yoksa da istediğim gibi yorum yapmak da özgürüm ki yorumumun sizle alakası bile yok

eger kıskanç biriysen olabilir gece çıkması rahatsız edebilir seni görüştüğü arkadaşlarını tanıyorsan sıkıntı yapma bence bir de güveniyorsan beli etmemeye devam et ama kendine sıkıntı etme sonra ondan sogursun o da sende anlamassınız nedenini çıkmaza sokma ilşkini belki kıskanınca karışınca hoşuna gider kendini özel hisseder ki bilir rahatsız oluyorsan açık açık söyle o da uyum sağlasın seni böyle sevsin yok ben güveniyorum diyorsan sen bilirsin tabi ki canım:KK36:

siz cidden böyle yazıyosunuz ama hiç mi trip atmıyosunuz eve kaçta girdi çıktı haber almıyosunuz veya siz söylemiyosunuz basaabiliyosanı< helal olsu valla keske bende yapabilsem :D

Back
X