haksız mıyım?

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Kızlar 6aylık bir ilişkim var.Erkek arkadaşımla bu aralar sıkıntı yaşıyorum.Tam düzeldik tamamız dedim.Bugün yine sürtüştük.
Erkek arkadaşımın yakın bir arkadaşının sevgilisiyle samimi arkadaş.Hepsi aynı sınıftalar.Ama benim erkek arkadaşım arkadaşınım sevgilisiyle daha samimi.
Başlarda bu samimiyet canımı sıkmıyordu.Ama artık hoşuma gitmemeye başladı.
Geleyim sebeplerine.Erkek arkadaşım sürekli instagramda bu kızın fotoğraflarını beğeniyor.Kız sosyal medyada popüler olmaya çalışan biri.Checkin yapsak hemen yorum atıyor.Erkek arkadaşımla birşey konuşacakları zaman ses kaydı atıyor sürekli ve bu ses kaydı fazla samimi geliyor bana.Erkek arkadaşımla birbirilerinin bütün fotoğraflarını beğenmişler.
Ve erkek arkadaşım benim sadece 2 fotoğrafımı beğenmiştir.
Yani fazla samimi geliyor bana bu durum. Yapı olarak zaten kıskanç biriyim.
Kızda ve erkek arkadaşımda art niyet gormuyorum.Ama ne olursa olsun iki tarafında sevgilisi varken bence hoş değil bu durum.
Erkek arkadaşıma yansıttım bu durumu.O da o benim samimi arkadaşım dedi.
Dedim ki sen kız arkadaşının fotoğraflarını beğenmiyorsun o kızın bütün fotoğraflarını beğeniyorsun.
Dedi ki bana o benim bütün fotoğraflarımı beğenir ben de onun.Samimiyiz ama ben belirli bir mesafede durduğumu düşünüyorum.dedi.
Daha sonra kırıldım bende çünkü benim söylediğim şeyin cevabı bu olmamalıydı.
En son da bana bazı şeyleri beklemiyorsun.
Sen benim işim vardı ve uzamıştı biraz sende bütün fotoğraflarımı beğenip hala mı dikkatini çekemedim demiştin hatırlıyor musun işte o benim o kadar hoşuma gitmişti ki bende sana aynısını yapabileceğim bir an bekledim.Benim hoşuma gitti senin de gider diye.Ben uyuyorum iyi geceler dedi ve gitti.

Kızlar sizce ben haksız mıyım rahatsız olmakta?

Düzeltme : Kızlar bu akşam konuşacağız. Ama ben kararsızım.İki seçenek var aklımda.
1)Tekrar anlayabilmesi için konuyu açmak ve anlamasını beklemek.
2) Bundan sonra karışmayalım dedim,birbirimize karışmayalım herkes doğru bildiğini yapsın.Bu kızla samimi olmaya devam etmesi ve beni anlamasını zamana bırakmak.Ama bunu yaparken de onunla sadece o günü yaşamak,ileriyi düşünmemek.
Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Ben haklı oluşumu biliyorum ve bu düşünceden vazgeçmeyeceğim.Sadece aklıma bu iki seçenek geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın. Erkek arkadaşının davranışları saygısızca geldi.

O son kısmı hiç anlamadım açıkçası ,
Genel olarak bende hoşlanmazdım sanırım bu durumdan kıskançlığın verdiği etkiyle..
Ama ne yapılabilir bilmiyorum..

Haklısın. Erkek arkadaşının davranışları saygısızca geldi.
Aslında erkek arkadaşıma o kadar güveniyorum ki.O kızı da tanıyorum tanışmışlığım da var.
Kaç kez denk geldimm attığı ses kayıtlarına.Fazla samimi.Biraz rahat bir kız. Erkek arkadaşımsa beni anlamıyor aksine sanki ona ağır birşey söylemişim gibi soğuk davrandı

O son kısmı hiç anlamadım açıkçası ,
Genel olarak bende hoşlanmazdım sanırım bu durumdan kıskançlığın verdiği etkiyle..
Ama ne yapılabilir bilmiyorum..
Bence benim bu yaptığım kıskançlık değil.Abartı buluyorum yakınlıklarını.
Tamam yakın arkadaş olabilirsiniz ama iki tarafında ilişkisi varken hele de o kızın sevgilisi erkek arkadaşımın arkadaşıyken..

Erkek arkadaşınız biraz salak
Bu ne samimiyet yahu bu ne saçmalık..
Rahatsız olmakta sonuna kadar haklısın.
Erkek arkadaşının fotoğraflarını artık beğenme.

Erkek arkadaşın senin rahatsız olduğun bir şeyi yapmamalı. Kızı hiç karıştırma. Senin muhattabın erkek arkadaşın.

Birde illa bu beğenilme isteği nedir ?
Kendinizi ağırdan satın kıskançlığınızı içinize atın. Umursamaz olun.

Bence siz bu çocukla uyumlu bir çift değilsiniz. Senin kız erkek ilişkilerine daha soğuk bakan kıskanç bi yapın var gibi, bunu kötü anlamda söylemiyorum ben de kıskancım mesela. Ama sevgilin çok rahat tavırlar sergiliyor, bu beni de çok rahatsız ederdi hatta böyle biriyle yapamazdım sanırım. Kafa yapınız uymuyor yani, bu seni üzmeye devam eder böyle. Ya takmayacaksın ya ayrılacaksın.

Evet samimiyetleri gereğinden fazla ve saçma o konuda haklısın aslında, Peki kızın sevgilisi bu duruma ne diyor acaba..

Şu sosyal medya olmasaydı, insanlar tam bir robot olurdu ve hicbir duyguyu öne cikaramazlardi.
Kız yılışık bir tip anladıgım kadarıyla, erkek arkadasın da egolu belli. Birbirlerini tatmin ediyorlar böyle. (Tatmin dediyseim yanlis anlama, birbirlerinin hosuna gideni tespit etmisler yani)
Bu yuzden sana abzurd gelen erkek arkadasina normal üstü gelmis.

senin bu sevgilin ya çok salak ya da zeki ve art niyetli

Benim buralarda okuduklarımdan ve yaşadıklarımdan çıkardığım bir ders var; senin haklı olduğun bir konuda veya sana ters gelen birşeyi sevgiline söylediğinde o sana hak vermiyorsa veya karşı tarafı savunuyorsa kaç ay olursa olsun ilişki resti çekmek.
Ha onada tamam ha bunada tamam diye diye benliğimizden kendi doğrularımızdan oluyoruz.
Sindiriliyoruz. Devam edince kabullenmiş oluyoruz. Lütfen hiçbir erkek kişisi için doğrularınızdan dönmeyin.

erkek arkadaşınız da ilgi seven, popüler olmaya çalışan bir tip herhalde. umursamayın bence, rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz eğer davranışlarını değiştirmiyorsa ona göre notunu verin.

Erkek arkadaşım bu durumu son derece normal.O yüzden beni anlayamıyor.Bana açıklama yaptı ama soğuk bir şekilde.Sanki ona başka birşey ima etmişim gibi.

erkek arkadaşınız da ilgi seven, popüler olmaya çalışan bir tip herhalde. umursamayın bence, rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz eğer davranışlarını değiştirmiyorsa ona göre notunu verin.
Erkek arkadaşım hiç oyle biri değil,kız öyle bi kız.
Erkek arkadaşım sakin bir çocuk.Art niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…