Aslında erkek arkadaşıma o kadar güveniyorum ki.O kızı da tanıyorum tanışmışlığım da var.Haklısın. Erkek arkadaşının davranışları saygısızca geldi.
Bence benim bu yaptığım kıskançlık değil.Abartı buluyorum yakınlıklarını.O son kısmı hiç anlamadım açıkçası ,
Genel olarak bende hoşlanmazdım sanırım bu durumdan kıskançlığın verdiği etkiyle..
Ama ne yapılabilir bilmiyorum..
Erkek arkadaşın senin rahatsız olduğun bir şeyi yapmamalı. Kızı hiç karıştırma. Senin muhattabın erkek arkadaşın.Aslında erkek arkadaşıma o kadar güveniyorum ki.O kızı da tanıyorum tanışmışlığım da var.
Kaç kez denk geldimm attığı ses kayıtlarına.Fazla samimi.Biraz rahat bir kız. Erkek arkadaşımsa beni anlamıyor aksine sanki ona ağır birşey söylemişim gibi soğuk davrandı
Bence benim bu yaptığım kıskançlık değil.Abartı buluyorum yakınlıklarını.
Tamam yakın arkadaş olabilirsiniz ama iki tarafında ilişkisi varken hele de o kızın sevgilisi erkek arkadaşımın arkadaşıyken..
Erkek arkadaşım bu durumu son derece normal.O yüzden beni anlayamıyor.Bana açıklama yaptı ama soğuk bir şekilde.Sanki ona başka birşey ima etmişim gibi.Şu sosyal medya olmasaydı, insanlar tam bir robot olurdu ve hicbir duyguyu öne cikaramazlardi.
Kız yılışık bir tip anladıgım kadarıyla, erkek arkadasın da egolu belli. Birbirlerini tatmin ediyorlar böyle. (Tatmin dediyseim yanlis anlama, birbirlerinin hosuna gideni tespit etmisler yani)
Bu yuzden sana abzurd gelen erkek arkadasina normal üstü gelmis.
ettin ama dimiErkek arkadaşım bu durumu son derece normal.O yüzden beni anlayamıyor.Bana açıklama yaptı ama soğuk bir şekilde.Sanki ona başka birşey ima etmişim gibi.
Erkek arkadaşım hiç oyle biri değil,kız öyle bi kız.erkek arkadaşınız da ilgi seven, popüler olmaya çalışan bir tip herhalde. umursamayın bence, rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz eğer davranışlarını değiştirmiyorsa ona göre notunu verin.
Ters birşey ima etmedim.Olanı söyledim ve bence fazla samimisiniz dedimettin ama dimi
yani okuduklarıma bakılırsa çokta abartmamışsın rahatsızlığını dile getirmişsin ya bişey diycem bu kızın sevgilisi napıyo uyuyo muTers birşey ima etmedim.Olanı söyledim ve bence fazla samimisiniz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?