haksız mıyım?

Benim buralarda okuduklarımdan ve yaşadıklarımdan çıkardığım bir ders var; senin haklı olduğun bir konuda veya sana ters gelen birşeyi sevgiline söylediğinde o sana hak vermiyorsa veya karşı tarafı savunuyorsa kaç ay olursa olsun ilişki resti çekmek.
Ha onada tamam ha bunada tamam diye diye benliğimizden kendi doğrularımızdan oluyoruz.
Sindiriliyoruz. Devam edince kabullenmiş oluyoruz. Lütfen hiçbir erkek kişisi için doğrularınızdan dönmeyin.
Yok tamam demedim.Artık o kızla ilgili tek bir cümle dahi duymak istemiyorum dedim.
En çokta beni anlamayıp kıskanç olduğumu Düşünecek olması

Erkek arkadaşınız biraz salak :KK53:
Bu ne samimiyet yahu bu ne saçmalık..
Rahatsız olmakta sonuna kadar haklısın.
Erkek arkadaşının fotoğraflarını artık beğenme.

Ben beğenilme arzusunda değilim ki.Ama sizce de garip değil mi benden çok o kızın fotoğraflarını beğenmiş olması

Aynı şeyi siz yapsaydinız o kabullenir miydi acaba
Benim sınıf arkadaşım var herkesin fotoğrafını beğenen safça bi çocuk. Yani kız erkek demeden herkesin fotoğrafını beğenir.Ben onun fotoğrafını beğenmiştim kim diye sormuştu bende bizim sınıftan biri böyle biri bende beğendim dedim.
Bana onu hatırlatti ve bak ben bunu normal karşılamıştım çünkü normal dedi

Bence siz bu çocukla uyumlu bir çift değilsiniz. Senin kız erkek ilişkilerine daha soğuk bakan kıskanç bi yapın var gibi, bunu kötü anlamda söylemiyorum ben de kıskancım mesela. Ama sevgilin çok rahat tavırlar sergiliyor, bu beni de çok rahatsız ederdi hatta böyle biriyle yapamazdım sanırım. Kafa yapınız uymuyor yani, bu seni üzmeye devam eder böyle. Ya takmayacaksın ya ayrılacaksın.

Son zamanlarda bende bunu düşünür oldum

Benim sınıf arkadaşım var herkesin fotoğrafını beğenen safça bi çocuk. Yani kız erkek demeden herkesin fotoğrafını beğenir.Ben onun fotoğrafını beğenmiştim kim diye sormuştu bende bizim sınıftan biri böyle biri bende beğendim dedim.
Bana onu hatırlatti ve bak ben bunu normal karşılamıştım çünkü normal dedi
Sizin derdiniz beğeni olayı değilki kızla arasındaki diyalog mesafesizligi ikiniz aynı kefede değilsiniz sevgiliniz laf cambazlığı yapıyor bence son derece haksız bence

Ya var böyle cins kızlar. O kızın amacı popüler olmaktır emin ol. Üniversite öğrencisisiniz büyük ihtimalle. Üniversite de çok vardır böyle tipler. Havalı cool olmaya çalışanlar güruhu. Yapacağın şey onu sallamayacaksın. Kıskandığını sakın belli etme ama onu huzursun et tavırlarınla. Kendini öv mesela yanında ya da onu değersizleştir. Sosyal medyayı seviyorsa, sosyal medya kullananlara laf sok mesela ;) Görgüsüzlükle suçla falan....Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibisinden;)

Back
X