Haksız mıyım?

Evet eşimin kuzeninin eşinin girdiği sınav zordu ama benim işim daha zordu bende bir sınav kazanarak işe girdim zaten önemli olmasa o kadar insan gelmezdi çiçek vs göndermezdi

İyi de onlar kuzen isiz eşisiniz. Olabilir arayabilir ne var ki yani. Yok ben aranmadım eşimde aramasın diyemezsiniz hem merak etmiş sormuş oldu mu işi diye belki normal aradığında öğrendi ne biliyorsunuz eşinizi neden yönlendirmek istiyorsunuz ki siz aramamışsınız ki zaten kutlamak için eşiniz aramış arasın. Ben illa beni aramadılar eşimde aramasın polemiğinde olmam yani. Onların ayıbı.

Eşim sadece kuzenini arasa kutlasa yani eşini aramasa yine bir nebze olsun içim soğurdu ama neyse doğru onların ayıbı

canim benim kaynim ve eltimde hamileligim icin hayirli olsun demediler dogum yapmaya bi iki ay kala dilinin ucuyla ee nasil gidiyo hamilelik dedi elti sade bende iyi dedim o kadar.ise girdim onada demediler cunku kiskanc bende demiyorum artik ona.esimmi malesef o soyler boyle seyleri bazen laf gelince kiziyorum esime..

Pardon siz nereye ise girdiniz? Uzaktan eltiniz nereye ise girdi? Bunlar da onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…