Evet gereksiz ve saçma neden böyle yaptı anlamış değilimYeni bir işe başlayınca arkadaşlarının çiçek göndermesi falan bana çok çocukça geldi. 15 yıldır çalışıyorum şahsen hiç tanık olmadım böyle sahnelere. Kuzenin için de sıradan bir olaydır belki senin işe girmen. Ama eşinin taa başkalarını arayıp sorması sonra onu arayıp hayırlı olsun falan demesi çok gereksiz olmuş.
eşin ne diyor?Evet gereksiz ve saçma neden böyle yaptı anlamış değilim
Ben aramadım o tanıdıkları onlar beni arayıp söyledi diyor ama hiç sanmıyorum öyle olduğunueşin ne diyor?
Tabi ki silmem ama kısasa kısas yaparım ne kadar değer görmek istiyorsan o kadar değer vereceksin diye düşünüyorumbu tip bir durumda; sizi düşünerek hareket etmesini beklemek, onun iradesine ve kararlarına müdahale bence!siz bu tip bir durumda,kuzenlerinizi silecek birimisiniz?
İnan bana hiç oralı olmam ve kale almam, ben olsam!eşimide üzmem,sadece bu konuda beklentiye girerse eşim, o zaman kısasa kısas derim!Tabi ki silmem ama kısasa kısas yaparım ne kadar değer görmek istiyorsan o kadar değer vereceksin diye düşünüyorum
Yok kuzenini arayıp kutlamadı zaten kuzeninin eşini aramış,eşim.Dıdısının dıdısı.
Çok da onemsenecek birsey gibi gelmedi bana.
Eşin ince dusunebilmis aramış kutlamis kuzeni sonuçta.
Ama kuzenin dusunememesi bir problem değil bence. Kuzenimin eşi ise girdi kutlayayim diye dusunememis olabilir. Benim de hiç aklıma gelmez. Kuzenimle muhattap olurum. Eşiyle merhaba iyigunler bu kadar.
Hımmm şimdi anladım. O zaman birazcık trip atılabilir. Ama çok da abartma yani. Kuzen eşi için araları bozma. Kan bağı bile yok. Kuzen eşi diye bir akrabalik tanımı da yok. Hic Önemseme ya. Eşin ince bir insan olduğu için dusunememis ama söyle Kuzeniyle muhattap olsun sadece eşini falan aramasın ne alaka.Yok kuzenini arayıp kutlamadı zaten kuzeninin eşini aramış,eşim.
Trip atıyorum abartma diyo sinir ediyo beniHımmm şimdi anladım. O zaman birazcık trip atılabilir. Ama çok da abartma yani. Kuzen eşi için araları bozma. Kan bağı bile yok. Kuzen eşi diye bir akrabalik tanımı da yok. Hic Önemseme ya. Eşin ince bir insan olduğu için dusunememis ama söyle Kuzeniyle muhattap olsun sadece eşini falan aramasın ne alaka.
Kuzenini değil kuzeninin eşini aradı, eşimEşinizin kendi kuzeni olduğundan ben bir sorun görmedim aramasında.
Ha eşiniz işe girdiğinde eşinizi arayıp sizi aramasaydı o zaman haklısınız derdim.
Ama bu konuda ben sorun göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?