Haksız mıyım? :/

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Erkek arkadaşımın okulu biraz değişik mayıs başında 2 haftalık bi tatili var. O tatilin de 10 gününü memleketinde geçirecekmiş annesiyle memlekete gidiyor. Benim de mayısın 3. Haftası finallerim başlıyor. Haftada 1 kez görüşebiliyoruz zaten normalde, tatilde bi kısmını bana ayırır diye düşünmüştüm. 10 gün orda kalacak, kalan 5 günde de muhtemelen ben finaller için çalışıyor olucam görüşemiycez doğru düzgün, seneye işe başlıycak yıllık izni olmayacakmış o yüzden memleketteki akrabalarını falan görmek için gidiyormuş ama yani 5-6 gün de kalabilirdi 10 gün mü kalması lazım, onun tatilinde bi şeyler yaparız diye düşünmüştüm bozuldum bu sebeple. ona da belli ettim, böyle düşünmekle anlayışsızlık mı ediyorum?

herkesin tercihleri farklıdır. Erkek arkadaşın ailesini tercih ediyor, sen nasıl olsa buradasın diye düşünüyor. Takılacak bir şey yok bence. Ben de öğrencilik dönemlerimde ailemin yanına gelirdim. Bu da çok normal

Tatil yapması onunda hakkı. 5-6 Gün yetmez diye düşünmüş olabilir.

Ben olsam ben de giderdim 10 gün. Siz zaten yanındasnz finalleriniz varken de bi ögle yemegi vs yiyebilirsiniz sürekli ders çalışmıycaksın sonuçta. Yahut o geri kalan 5 günde de 2 gün falan görüsebilirsiniz kendinizi güzel programlarsanız. Yani erkek arkadasın memleketindeyken sen onden ders çalış, geldiği 5 günde de daha rahat görüşürsünüz.

Bence abartıyorsun

Bizlere sorduğuna göre çokta anlayışlı yaklaşmamışsın.

İşte iyice uzatıp trip de yapmak istemiyorum ama bozuldum yani

Evet tavrını koy fakat uzatma yalnız orada oldugu gunlerde sende evde durma gez cok gexyrsun falan derse yanımda olsaydın bırlıkte gezerdık sen akrabalarını tercıh ettın de sen gelınce sınavlarım var cıkamycam de bıraz vıcdan yaptr

Akil tutulmasi yasiyorum resmen.

Bazi kadinlar kendine neden gereginden fazla anlam yukluyor anlamiyorum. Adam akrabalarini goremeyecek mi? Sevgilisisiniz diye hayatini size mi endeksleyecek?

Saka gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…