- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Ailesi de burda zaten annesiyle gidicekherkesin tercihleri farklıdır. Erkek arkadaşın ailesini tercih ediyor, sen nasıl olsa buradasın diye düşünüyor. Takılacak bir şey yok bence. Ben de öğrencilik dönemlerimde ailemin yanına gelirdim. Bu da çok normal
Ailesi de burda zaten amaIyi de haftada bir zaten gorusuyormussunuz. 10 gun memleketinde kalmasi niye garip geldi?
Kaprise ne gerek var?
Seneye yıllık iznim olmayacak gidemeyeceğim falan diyor işteo ne diyor?
İşte iyice uzatıp trip de yapmak istemiyorum ama bozuldum yaniBence haklısın
Tamam, sen son güne bırakma, finallere çalışmaya başla ve bitir. Son gün de 1 saat bakarsın. erkek arkadaşınla da vakit geçirebilmiş olursunuz böylece.Ailesi de burda zaten annesiyle gidicek
Bizlere sorduğuna göre çokta anlayışlı yaklaşmamışsın.Erkek arkadaşımın okulu biraz değişik mayıs başında 2 haftalık bi tatili var. O tatilin de 10 gününü memleketinde geçirecekmiş annesiyle memlekete gidiyor. Benim de mayısın 3. Haftası finallerim başlıyor. Haftada 1 kez görüşebiliyoruz zaten normalde, tatilde bi kısmını bana ayırır diye düşünmüştüm. 10 gün orda kalacak, kalan 5 günde de muhtemelen ben finaller için çalışıyor olucam görüşemiycez doğru düzgün, seneye işe başlıycak yıllık izni olmayacakmış o yüzden memleketteki akrabalarını falan görmek için gidiyormuş ama yani 5-6 gün de kalabilirdi 10 gün mü kalması lazım, onun tatilinde bi şeyler yaparız diye düşünmüştüm bozuldum bu sebeple. ona da belli ettim, böyle düşünmekle anlayışsızlık mı ediyorum?
Ailesi de burda zaten ama
İşte iyice uzatıp trip de yapmak istemiyorum ama bozuldum yani
Evet tavrını koy fakat uzatma yalnız orada oldugu gunlerde sende evde durma gez cok gexyrsun falan derse yanımda olsaydın bırlıkte gezerdık sen akrabalarını tercıh ettın de sen gelınce sınavlarım var cıkamycam de bıraz vıcdan yaptr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?