ÇirkefleşirimBiri sizi yanlış anladığında, tanımadan yargıladığında, hiç hak etmediğiniz laflar işittiğinizde, söylediklerinizi bambaşka yerlere çektiğinde, arkanızdan dedikodular iftiralar dönerse, hak ettiğiniz değer verilmezse, saygı duyulmazsa... kısaca haksız bir muameleye maruz kaldığınız zaman ne yaparsınız ? Nasıl bir tepki verirsiniz ? Bu sizi üzer mi ? Ben böyle durumlarda o kadar üzülüyorum ki... Kafaya takmamak mı gerekir ? Ne yapmalı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Aşşırı kafaya takarım, kendimi izah edip salak salak onu ikna etmeye çalışırım.Biri sizi yanlış anladığında, tanımadan yargıladığında, hiç hak etmediğiniz laflar işittiğinizde, söylediklerinizi bambaşka yerlere çektiğinde, arkanızdan dedikodular iftiralar dönerse, hak ettiğiniz değer verilmezse, saygı duyulmazsa... kısaca haksız bir muameleye maruz kaldığınız zaman ne yaparsınız ? Nasıl bir tepki verirsiniz ? Bu sizi üzer mi ? Ben böyle durumlarda o kadar üzülüyorum ki... Kafaya takmamak mı gerekir ? Ne yapmalı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hiç muhatap olmam en iyi cvp bana göre kayle alıp cvp vermemektirBiri sizi yanlış anladığında, tanımadan yargıladığında, hiç hak etmediğiniz laflar işittiğinizde, söylediklerinizi bambaşka yerlere çektiğinde, arkanızdan dedikodular iftiralar dönerse, hak ettiğiniz değer verilmezse, saygı duyulmazsa... kısaca haksız bir muameleye maruz kaldığınız zaman ne yaparsınız ? Nasıl bir tepki verirsiniz ? Bu sizi üzer mi ? Ben böyle durumlarda o kadar üzülüyorum ki... Kafaya takmamak mı gerekir ? Ne yapmalı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
ınsanın karakterıylede alakalı buBiri sizi yanlış anladığında, tanımadan yargıladığında, hiç hak etmediğiniz laflar işittiğinizde, söylediklerinizi bambaşka yerlere çektiğinde, arkanızdan dedikodular iftiralar dönerse, hak ettiğiniz değer verilmezse, saygı duyulmazsa... kısaca haksız bir muameleye maruz kaldığınız zaman ne yaparsınız ? Nasıl bir tepki verirsiniz ? Bu sizi üzer mi ? Ben böyle durumlarda o kadar üzülüyorum ki... Kafaya takmamak mı gerekir ? Ne yapmalı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Biri sizi yanlış anladığında, tanımadan yargıladığında, hiç hak etmediğiniz laflar işittiğinizde, söylediklerinizi bambaşka yerlere çektiğinde, arkanızdan dedikodular iftiralar dönerse, hak ettiğiniz değer verilmezse, saygı duyulmazsa... kısaca haksız bir muameleye maruz kaldığınız zaman ne yaparsınız ? Nasıl bir tepki verirsiniz ? Bu sizi üzer mi ? Ben böyle durumlarda o kadar üzülüyorum ki... Kafaya takmamak mı gerekir ? Ne yapmalı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Daha fazla muhatap olmam.Biri sizi yanlış anladığında, tanımadan yargıladığında
Sinirlenirim. Haddini bildiririm. Sonra da hayatımdan *biiip* ederim.hiç hak etmediğiniz laflar işittiğinizde, söylediklerinizi bambaşka yerlere çektiğinde, arkanızdan dedikodular iftiralar dönerse
Ben de o kişiye saygı duymam.hak ettiğiniz değer verilmezse, saygı duyulmazsa...
Biri sizi yanlış anladığında, tanımadan yargıladığında, hiç hak etmediğiniz laflar işittiğinizde, söylediklerinizi bambaşka yerlere çektiğinde, arkanızdan dedikodular iftiralar dönerse, hak ettiğiniz değer verilmezse, saygı duyulmazsa.
Açıkçası başıma böyle bir şey gelmedi hiç. 34 yaşımdayım. Ufak tefek arkamdan söylenen şeyler oldu. Benim tek kırmızı çizgim NAMUS tur. Ona laf eden olursa ne yapacağımı az çok biliyorum. Onun dışında şu güne kadar bilmem ki yastığa başımı koyduğumda şu bana neden bunu dedi, bu neden böyle yaptı dediğim bir gün var mı? Hiiiç umursamam. Yüz yüzeyken söylenirse çok güzel cevap veriririm benim içimi kemireceğine onu kemirsin. Yani şunu söyleyen oldu ya geçen gün sana şöyle demiştim alınmadın değil mi? Aaa ne alınacam ki demiştim. Hatırlamıyorum bile. Takma boş ver.Biri sizi yanlış anladığında, tanımadan yargıladığında, hiç hak etmediğiniz laflar işittiğinizde, söylediklerinizi bambaşka yerlere çektiğinde, arkanızdan dedikodular iftiralar dönerse, hak ettiğiniz değer verilmezse, saygı duyulmazsa... kısaca haksız bir muameleye maruz kaldığınız zaman ne yaparsınız ? Nasıl bir tepki verirsiniz ? Bu sizi üzer mi ? Ben böyle durumlarda o kadar üzülüyorum ki... Kafaya takmamak mı gerekir ? Ne yapmalı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?