Haksız muamele görmek. .

sendensonraben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
10
4
36
Merhaba çok sevdiğim kişi tarafından çok büyük haksız muamele ve hakaretlere maruz kaldım ve kalbimi o kadar kırdı ki yemin ettim bana ettiklerini Rabbim ondan çıkarana kadar her gün ah edeceğim diye ve ediyorum da ve biliyorum Allah çok büyük ve onun yanına bırakmayacak ama bana yaşattıklarını ve söylediklerini hazmedemiyorum aranızda boyle bir durum yaşayan varmı

Allaha havale ettiysen geç git. Hem havale edip hem sürekli dile getirmek adaletine güvenmemek oluyor heralde. Bosver senden değerli mi allasen

Haksizlik ettiyse ettigino çeker. Sen istedigin kadar ah et bunun zarari sana. Psikolojini bozuyorsun surekli hatirlayarak yarani taze tutuyorsun.

Dikkat et cok ince bir cizgide duruyorsun. Intikam hirsi bürümüş seni.

Allaha havale et ve arkana yaslan.

Evet psikolojimi çok fazla bozdu ve ben hergun ağlamaktan helak oldum çok zor yaşadıklarım (

Evet psikolojimi çok fazla bozdu ve ben hergun ağlamaktan helak oldum çok zor yaşadıklarım (
İyi madem aglamaya devam et her gün. Tabi ah etmeyi de unutma. Bu boyle aylarca sürsün. Sonucta haksizliga ugradin hak etmedigin laflar duydun. Atlatilir mi bu? Atlatma sakin. Zaten kimse yaşamıyor bunlari kimse ayaga kalkmiyor. Ne gerek var hayay devam da etmiyor. Sen kal o günde.

Aaa bu arada sana haksizlik eden kisinin hayati gayette guzel devam ediyor. Mutlu mesut günlerini geçiriyor.

Bu kadar "ah" edecek ne yaptı sana ? Allah'a havale et o bilir nasıl intikam alacağını...

Bu kadar "ah" edecek ne yaptı sana ? Allah'a havale et o bilir nasıl intikam alacağını...
Benim duygularımı hayatımı işimi gücümü herşeyi altüst etti beni cikardıgı yolda yarıda bıraktı onun yüzünden isimden ayrılmak zorunda kaldım ve yaşadığı söylediği hicbireyin arkasında durmadı yetmezmis gibi isler istedigi gibi gitmeyince bana çok ağır hakaretlerde bulundu

Kolay unutabilecegim birşey değil cok fazla canımı yaktı ve ben onun yüzünden çok şey kaybettim onunda yanına kalmasını istemiyorum
Ama yapabileceğin bişey yok bazen hepimizin hayatında oluyor bu durum kabul etmek zorundayız ağlasakta zırlasakta yapacak bişey yok malesed

Hangi işlerin istediği gibi gitmesini istedi ? Maddi konuda mı ?

Sen elinden geneli yapmışsın üzülmeye değmez hatta gönül ferahlığı ile kafanı yastığa koy. Bırak o yapsın vicdan muhasebesini sen değil

Hic yasamadim. Beni uzen insani hayatimdan cikaririm. Ve onun icin bir daha uzulmem. Dunyaya bir kere geliyorux kimse icin harcayamam vaktimi ne ah ederek ne beddua ederek ne de gecmisi dusunup uzulerek..

Evet hepiniz haklısınız bende aynı sizin gibi düşünüyorum değmez yanına kalmaz ettiğini bulur ama işte canımı o kadar yakti kalbimi o kadar kırdı ki zor zor zor inşallah çabuk atlatırım yorumlarınız ve tavsiyeler için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…