Haksız olan ben miyim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi üvercinka1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ü

üvercinka1981

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben sözlüyüm,mayısta nişanım var ve temmuzda da düğünüm nasipse..
sözlüm çok iyi biri aslında,inançlı,akıllı,beni seven,sıkmayan,kötü alışkanlıkları da yok zaten..
biz ayrı şehirlerdeyiz yani hiç görüşemiyoruz 3haftada bir gelir beni görür yanımdayken cok güzel konuşuruz..her sabah beni o uyandırır vb...
ancak son bir haftadır her akşam 11e kadar falan dışarda...ve defalarca söyledim iletişim kuramıyoruz dedim bir hafta oldu..tüm gece bekliyorum ha geldi ha gelecek de anlatacagım diye bir şeyler ama yok ortada o gelince de evine benim uykum geliyor zaten cok yoğun bi işim var...beş gündür bunun kavgası yapılıyor ama hala bi şey degişmedi..
diyor ki biliyorsun zaten nerde ve kimlerleyim evet biliyorum ama ben paylaşım istiyorum diyorum zaten evlenicez diyor az kaldı..
napsam bilmiyorum şaştım kaldım anlamıyor beni..suçlu oluyorum karışıyor oluyorum ona...siz olsanız napardınız tatlı dille de anlattım anlamıyor hala..
bu gece konuşuruz erken gelir sandım ama nafile...

mesaj atmış gecikecegim hayatım canım vb seyler yazmış ben de cevapladım yeter artık dedim böyle olmaz vakit ayırmalıyız diye..aradı acmadım iki kez ne yapmalıyım sizce..

Öncelikle hayırlı olsun güzelim.Bence fazla sıkıştırma ama ipleride tamamen verme madem güzelce konuşmuşsunuz bekleyin birde tepki vermeyin bakalım o zaman ne yapıcak belkide sürekli görüştüğünüzden dolayı acaba birkaç gün ara verip görüşsek diyemi düşünüyor kendisi?

bilmiyorum kendisi evde tek çok sıkılıyor yalnızlıktan ama her akşam da cıkılmaz ki bir haftadır söylememe ragmen dışarda evde beklemekten bunaldım akşamları onu...
aslında en büyük korkum evlenince de böyle olması ama o bana sacmalama tabi ki beraber olucaz evlenince sen olacaksın yanımda anla diyor..çok da rahat bırakmak gez toz demek istemiyorum..

öncelikle rabbim sonunu pişmansız etsin arkadaşım... bence bu durumdan hoşnut değilsen hoş bir dille anlatmalısın ona... iyi biri diyorsun beni seviyor diyorsun belkide geçici bir durumdur... biraz sabret istersen... ya da tavrını koy.... çünkü bir ilişkide ilgi çok çok önemlidir... inşallah herşey gönlünce olur... :Saruboceq:

canım nereye gittiğini biliyorsun dimi ne yaptıgını seni ordan arayamıyomu
bence kowga modunda konuşma istersen sakince duygularını anlar canım allah yardımcınız olsun hayırlı ugurlu olsun canıma.s.

Tavrımı koydum arkadaşlar ama anlamıyor beni illa daha dün akşam anlattım böyle olmaz dedim haftada bir akşam evde ol ama anlamıyor gün içinde duygusal mesajlar atıyor sanırım yerini yapıyor..artık sıkıldım konuşmak istiyorum bu sefer de içimden gelmiyor tatsızlık olunca..nasıl bir tavır koymalıyım acaba

ınsan hep bı ufak ılgı arıyor ... erkekler bı anlasa bizii..

Ah ah bu durum da insan doluya koyuyor almıyor, boşa koyuyor dolmuyor. Bir yandan üstüne çok düşmeyeyim diyorsun. O zaman ya iyice boşlarsa korkusu oluyor insanda. Bir yandan da için içini yiyor arayayım konuşalım diyorsun. Benim bu aralar yaşadığım durum da bu maalesef. Ama belli bir dönem bu oluyor. Çok takılmamak lazım. Bir de ben şunu tecrübe ettim. Biz bazen çok duygusal oluyoruz ve lafı incinmesin diye çok çok kibar söylüyoruz, imada bulunuyoruz. Belki de tam olarak hislerinizi anlamıyordur. Sen bunu yapınca ben şunu şunu hissediyorum deseniz belki işe yarar. Ben de bir aralar yaramıştı... :))

canım nereye gittiğini biliyorsun dimi ne yaptıgını seni ordan arayamıyomu
bence kowga modunda konuşma istersen sakince duygularını anlar canım allah yardımcınız olsun hayırlı ugurlu olsun canıma.s.

arıyor canım ama bi dakika sürdü tabi erkek sesleri var yanında hep güvenim tam o konuda..ben sadece onun baskalarıyla oldugu vakti kıskanıyorum..hayır olsun da bu kadar da olmaz ki biliyorum yine gelip arayacak eve beni ve haksız olacagım..

cok haklısın canım aynen öyle..sağolun hepizin ...

canım belki gecici bir durumdur gelir gecer bi muddet bu konu hakkında konuşma bakalım dewam edecekmi ederse dersin weya yüz yüze geldiğinizde detaylı konuşun tlfonda olmaz canım sewgilera.s.

acaba sen her gece 11 lere kadar dışarda kız arkadaşlarınla olsan ne derdi acaba..merak ettim doğrusu... olmazsa sende bir dene.... bakalım tepkisi ne olacak.

ah ahh uzak olunca çok zor oluyor canım onu en iyi ben bilirim içi içini yer. allahtan evlendim de kurtuldum için rahat olsun bence birbirinizi gerçekten seviyorsanız ve sen onu çok iyi tanıdığına eminsen sorun yok canım düzelir yoluna girer

canım yaa o şu an uzatmaları oynuyor, son çırpınışları bırak çıksın dışarı. evlenecek ya bilinçaltı ona emir veriyor gezebildiğin kadar gez özgürlüğün kısıtlanacak ne yapsan kardır diyor.o da çırpınıyor işte garibim. bırak bekarlığa veda turları bunlar.

Bencede bu kadar sorun etme güzelim ya...bir bakima normal bir davranis...

Birazda uzak olmanin eksiler..CADIARZU

Baska sorunlariniz yoksa düzelir evlendikten sonra...sen yinede iylikle konus haftada bir gün belirleyen o gün disari cikmasin...paylasim gününüz olsun....

Bence ne kadar konuşursan konuş anlamazlar nafile...-tatlicadiarzu-
Sen konuştukça tepki olarak daha çok çıkmak isteyecek.klava:
En güzeli aynı duyguları ona yaşatmankaydirigubbakcemile
Bakalım onun tepkisi nasıl olacakşutarafagitti
Kıssasa kıssas ne kadar doğru bir davranış bilemem ama sonuç alabilmen daha kolay kesinlikle...:icecream:

Evlenmenize az kaldığı için çıkıyor olabilir... Canı sıkılıyor da olabilir...Arkadaşları çok kafa dengi de olabilir...Yani eve 11 de gelmesini ve sizi 11 de aramasını haklı kılan sebepleri vardır elbet , ona

sorsanız...

"Nasılsa az kaldı evlenmemize, o zaman hep beraber olacağız zaten " de diyebilir...

Sizin karşı çıkmanıza rağmen hala ısrarla davranışı sürdürüyor olması beni düşündürdü.. Yani sizin lafınızın ve isteğinizin bir hükmü yok gibi...CADIARZU

Peki evlendikten sonra sizi dinleyip dinlemeyeceği ne malum ! O zaman da kendine göre geçerli sebeplerle karşınıza çıksa ,( sizin istemediğiniz başka bir konuda ) sizi dinlemeyip kafasına göre mi

hareket edecek ? beni düşündüren bu... Yoksa çıkar gezer tozar , bir iki defaya mahsus da olur bu ...Her gün de olur .. Amaaa siz hoş kaşıladığınız sürece... Ortada

sizin kızdığınız , istemediğiniz ve hala ısrarla yapılan bir durum var :uhm:

Bence konuyu bu yönde onunla konuşun , evlendikten sonra veya önce sizin fikirlerinize de değer vermesi ve dikkate alması açısından ... İlerde daha büyük sorunlar yaşanmasın... Bazen ufacık

görünen bir olay , çok büyük sorunlara sebep olabilir...

Mutluluklar a.s.

Son düzenleme:
arkadaslar dün akşam konuştuk ve bu akşam görevi olmasına ragmen eve erkenden geldi iki saattir konuşuyoruz..haklı oldugumu söyledi sadece yalnızlıktan bunaldığını belirtti ve benle olacagı günleri iple cektiğini söyledi ...teşekkürler umarım bi daha ynı sorunu yasamam..

uzaklık zor ben de farkındayım...tanıdıgıma eminim canım vazgeçecegim biri degil zaten sadece sorun vardı ve çözmek istedim hepinize teşekkürler..:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…