• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız olan hep ben

ARYA2015

allahım sen büyüksün
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
1.252
816
178
36
merhaba arkadarlar benim derdim kocamın ailesiyle .biz evlendiğimzde bize bir miktar para verdiler ama bunun karşılığında düğünde takılan takıları geri aldılar.ve düğünüm de hiç söz hakkı olmadım eve alınan eşyayı bile görmedim açıkcası hepsi 3.sınıf oldu hayallerim içine ettiler.Zaman geçti kaynım nişanlandı onun düğünü eşyası eşinin gelinliği her istediklerini kendi planlarına göre yaptılar ama onların takıları alınmadı.şimdi kaynm biz evlendiğimizde verilen paradan kendisinede verilmesini istiyor ki verdiler.bu arada gelin ve kaynamam konuşmuyr.ben ise ne saygıdan kusur ettim nede bir talebim oldu ama bunlar benim çok zoruma gitti.tüm zorluklları çeken ben aptal yerine konan yine biz.

merhaba arkadarlar benim derdim kocamın ailesiyle .biz evlendiğimzde bize bir miktar para verdiler ama bunun karşılığında düğünde takılan takıları geri aldılar.ve düğünüm de hiç söz hakkı olmadım eve alınan eşyayı bile görmedim açıkcası hepsi 3.sınıf oldu hayallerim içine ettiler.Zaman geçti kaynım nişanlandı onun düğünü eşyası eşinin gelinliği her istediklerini kendi planlarına göre yaptılar ama onların takıları alınmadı.şimdi kaynm biz evlendiğimizde verilen paradan kendisinede verilmesini istiyor ki verdiler.bu arada gelin ve kaynamam konuşmuyr.ben ise ne saygıdan kusur ettim nede bir talebim oldu ama bunlar benim çok zoruma gitti.tüm zorluklları çeken ben aptal yerine konan yine biz.
Ne kadar iyi olursan o kadar sevilmeyen gelin oluyorsun ben kendimden biliyorum ben iyi davrandikca diğer gelini simarttilar o kızmasın kiskanmasin diye onun istediğini aldılar.sevilmek değer verilmek istiyorsan iyi olmayacaksin

salak yerine konmak zoruma gidiyor .edepsiz terbiyesiz olmak gerekiyor kesinlikle bundan
Ne kadar iyi olursan o kadar sevilmeyen gelin oluyorsun ben kendimden biliyorum ben iyi davrandikca diğer gelini simarttilar o kızmasın kiskanmasin diye onun istediğini aldılar.sevilmek değer verilmek istiyorsan iyi olmayacaksin
evet malesef öyle

nikah masasına oturma fikri seninmiydi
????????????????
ne demektir ki bu haberim olmadı eşyalar alındı altınlarım alındı
3. sınıf oldu hayallerim çöpe gitti

senin elin armut mu topladı güzelim

şimdi senin yapamadıklarını yaprak hakkını savunan
eltine bahane bulmamalısın

olması gereken öyleydi zaten
bak ne güzel kız kv ile bile konuşmamak pahasına
istediklerini hakettiklerini yapmış
bence bu saygısızlık değil
kendine verdiği değeri korumaktır

yarın öbürgün en iyi gelin o olucak biliyormusun
??????????
ağzı var dili yok olan sen se
en ufak bir çıkışında saygısız olcaksın

BALIK BAŞTAN KOKAR

huzurun yerindeyse boşver gerisini ortada bir hak varsa bu eninde sonunda meydana çıkar bunu içinde büyutüp kin besleme

bence sen diğer gelini karıştırma kendine bak.
Nasıl işler bu hale gelirken seyirci olduğunu düşün.
Neden yakınıyorsun ki kendin edip kendin bulmuşsun.

Kıyas yaparsan, geçmişte takılıp kalırsan asla huzurun olmaz. Çalışın edin, karı koca ne istiyorsanız yapın, evinize de , kendinize de.

nikah masasına oturma fikri seninmiydi
????????????????
ne demektir ki bu haberim olmadı eşyalar alındı altınlarım alındı
3. sınıf oldu hayallerim çöpe gitti

senin elin armut mu topladı güzelim

şimdi senin yapamadıklarını yaprak hakkını savunan
eltine bahane bulmamalısın

olması gereken öyleydi zaten
bak ne güzel kız kv ile bile konuşmamak pahasına
istediklerini hakettiklerini yapmış
bence bu saygısızlık değil
kendine verdiği değeri korumaktır

yarın öbürgün en iyi gelin o olucak biliyormusun
??????????
ağzı var dili yok olan sen se
en ufak bir çıkışında saygısız olcaksın

BALIK BAŞTAN KOKAR
evet kabahat benim canım çok doğru mal gibi her dediklerini yapmakla ii niyetli olmak benim suçum

Kıyas yaparsan, geçmişte takılıp kalırsan asla huzurun olmaz. Çalışın edin, karı koca ne istiyorsanız yapın, evinize de , kendinize de.
sağol canım çalışıyorum zaten hiç kimseye muhtaç değilim.tavır falanda almıcam kimseye ama artık eskisi kadar görüşmeyi düşünmüyrm

kusura bakmayın ama sızın gbı konu acanları anlayamıyorum.siz kabul etmışsınız özur dılerım ama enayılık etmışsınız sesınız cıkmamış dıye eltınızınde sesı cıkmasın mı????? çıkarsa ıstedıgını yaptırırsa boyle konu acıp kıskanıyorsunuz.evet kıskanmakta haklısınız ama o sessız kalmamış demek kı...sizde bıraz sesınızı cıkarsaydınız herseye evet demeseydınız

Biriniz he demişsiniz.
Diğeri de ben de isterim demiş.
Herkesin istediği olmuş sonuçta..
Kıyas yapmanız hata olan.
Yoksa siz haklısınız..

Ben de bes aylik evliyim; dugunumu de babam yapti evimi de esimle ortak duzduler. Kp hic bir sey yapmadi. Sadece kredi cekti. Bilezik takmak icin. Taktilar 5 bilezik. Simdi krediyi esimle ortak oduyorlar... Ilk iki ay dunyayi esime de kendime de zindan ettim ama baktim olan bize oluyor artik takmamaya basladim. Siz de oyle yapin. Kendimizi yipratinca dusune dusune evlilige de yansiyor.. Allaha havale edin. Diger gelin konusmayip muhatap almadigi icin kiymetlidir. Iyi niyetli gelinlere hep aynisini yapiyor kv ve kp.. Istisnalar vardir tabii ama genelde boyle. Kendinizi uzmeyin.

Yok daha neler...
Olan olmuş biten bitmiş kafanı takmaya değmez..

Back
X