Haksız olan kim size göre?

Mycroftholmes

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
131
65
13
31
Merhaba
Benden 5 yaş küçük bir arkadaşım var. Arkadasliktan ziyade aramizda abla kardeş ilişkisi var. Çok sevdigim birisi kendisi. Adına Tuğba diyeceğim.

Dün mezuniyet torenim vardı. Ben Tuğba ya geçen hafta günü saati söylemiştim. O da geleceğim tabi demişti. Önceki gün beni aradı telden acamadim dersteydim mesaj attım seni arayacağım diye. Sonra da birtakım aksiliklerle uğraştım unuttum Tuğba'yi aramayı.

Kendisi mezuniyetime gelmedi. Bende dün mesaj attım aşk olsun hani gelecektin diye. O da telini acmadin bende kirildim birsey soracaktim vs dedi. Açıkçası bende ona kirildim çünkü aramızda yeterli samimiyet var beni anlayabilirdi diye düşündüm.

Sizce kim haklı bu durumda?

Ben seni haklı buldum.
Bi telefon açmamaya bu kadar tepki fazla.
Ama yaşı küçükse ergenliğe verilebilir.

Bence haklısın. Ben şey diyecek sandım ''başıma türlü olaylar geldi aksilik çıktı gelemeyeceğimi bildirmek için aramıştım aslında.''
Ama saçmalamış.

Yo. İgnelemiyorum direk bizim gözümüzde olanı söylüyorum. Eleştiriye açık değilseniz cevabını bildiğiniz soruları da sormamalisiniz
Bir olay yaşadım ve akıl danışmak icin yazıyorum bu bana verilen bir hak değil mi? Sizin bana ergen diyip yardımcı olmaktan uzak bir üslupla konuşmanız size verdiğim bir hak değil hanımefendi.

Haklı haksız aranacak kadar büyük bir mevzu değil, büyütmeyin bence ikinizde. Olur böyle yanlış anlamalar.

Ben ikinizi de haksız buldum

İletişim kurmak yerine kırılan kırılana olmuş

abla kardeş ilişkiniz varsa telefon açılmama meselesinin buraya kadar gelmesi saçma. haklı haksız yok da saçmalamak var daha çok.

açılmayan ve geri dönülmeyen üst üste oldu mu açıkçası bende çok gıcık oluyorum
kardeşim dediğim yakın arkadaşımın sık yaptığı bişeydir yavaş yavaş sabrım taşıyor bakalım ne zaman taşacağım

bunu üstüste yaptıysanız özenmediyseniz arkadaşınız haklı
ama gerçekten bir seferlik oldu ise siz haklısınız arkadaşınız bahane etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…