- 8 Nisan 2017
- 131
- 65
- 13
- 31
- Konu Sahibi Mycroftholmes
-
Ne kadar olgunca bir yorum. Teşekkür ederim. Bu forumdaki bazı kadınların yaptıkları ehh ergen diye igneleyip ergence davranmak maalesef.Haklı haksız aranacak kadar büyük bir mevzu değil, büyütmeyin bence ikinizde. Olur böyle yanlış anlamalar.
Şimdi sorun çözüldü bir takım yanlış anlasilmalar olmuş, onun da morali bozukmusaçılmayan ve geri dönülmeyen üst üste oldu mu açıkçası bende çok gıcık oluyorum
kardeşim dediğim yakın arkadaşımın sık yaptığı bişeydir yavaş yavaş sabrım taşıyor bakalım ne zaman taşacağım
bunu üstüste yaptıysanız özenmediyseniz arkadaşınız haklı
ama gerçekten bir seferlik oldu ise siz haklısınız arkadaşınız bahane etmiş
Hmm iyi hadi bununla geçmiş olsun.Simdi tugba ozur dilemek icin aradi.
Siz atomu parcaliyorsunuz arkadaşlarınızla galiba. OzendimÜff ne garip arkadaşlık ilişkileri bunlar :S bence ikiniz de haksızsınız öpüşün barışın.
Evet haklısınız. Buyutmedik çözüldü şükür.Bilemedim şimdi sanırım ikinizde haklisiniz. Telefonunu acmadin arayacağım dedin aramadin sonuçta o da sizden beklemis. Çok değer veriyorsaniz büyütmeyin bu meseleyi
Pek arkadaşım yok benim. Olsaydı keşke.Siz atomu parcaliyorsunuz arkadaşlarınızla galiba. Ozendim
Iliskimizin trip uzerine kurulduğunu nerden biliyorsunuz??İkiniz de haksızsınız.
İlişkilerin tripler üzerine kurulmasından nefret ederim.
Üniversitede, lisede okurken o kadar saçma sapan sebeplerle küstüğümüz arkadaşlarım var ki, o yüzden büyütmeyin diyorum. Şimdi aynı şeyleri yaşasak eminim aramız bozulmazdı.Ne kadar olgunca bir yorum. Teşekkür ederim. Bu forumdaki bazı kadınların yaptıkları ehh ergen diye igneleyip ergence davranmak maalesef.
Yok farkındayım küçük bir olay. Fakat yanlış anlasilmalar oldu biraz tatsızlık oldu. Sanki buraya "yaa birbirimize hakaret ettik arkadaşlığımız bitti napcm benn'' yazmışım gibi tepkiler geldi. Ilginç yahu.Üniversitede, lisede okurken o kadar saçma sapan sebeplerle küstüğümüz arkadaşlarım var ki, o yüzden büyütmeyin diyorum. Şimdi aynı şeyleri yaşasak eminim aramız bozulmazdı.
Şu an size büyük gelen dert biraz daha olgunlaşınca saçma geliyor, burda da böyle cevaplar gelmesi o yüzden.
Bir olay yaşadım ve akıl danışmak icin yazıyorum bu bana verilen bir hak değil mi? Sizin bana ergen diyip yardımcı olmaktan uzak bir üslupla konuşmanız size verdiğim bir hak değil hanımefendi.
Ama haddinize değil yazdığım bir konu üzerinden böyle konuşmanız.Ama ergensiniz.
Ama haddinize değil yazdığım bir konu üzerinden böyle konuşmanız.
Başınız göğe erdi mi peki bunu yazınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?