• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksızlığa tahammülüm yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
olmuyor işte yapamıyorum haksızlığı bir yerde görsem susamıyorum ..bugün iş yerimde bir haksızlığa şahit oldum o kadar sinirim bozuldu ki üstlerim yanımdayken ses çıkaramadım odama gittiğimde gözlerim doldu ağlamadım ama kanıma dokunuyor böyle yapılması ya ALLAH VAR YA ya öbür dünya var ya siz bunları bile bile nasıl haksızlık yaparsınız hiç mi korkunuz yok ya .. kızlar size sorum şu böyle olaylar olunca sürekli ağlama geliyor bana bu sizce fazla bir tep ki mi yoksa normal miyim:43::43::43:

Haksızlığa benimde hiç tahammülüm yok.O an söylemek için müsait bir ortam yoksa bende senin gibi oluyorum.Ama söyleyebilme imkanım varsa hiç içimde tutmam,yakar geçerim.

ağlama durumu haksızlığa uğrayan kısıye uzuldugunden dolayı mı?

yoksa sınırınden mı?

bende senin gibiyim, bi şekilde içimizdekini atamadığımızdan ağlamayla atmaya çalışıyoruz

Vallahi ben de sizin gibiyim aynen. Tanimadigim biri bile haksizliga ugrasa elimden geleni yaparim, yapamazsam da hirslanirim.

Nasıl bir olay geçti başınızdan? Belki amirlerinize göre haklı bir gerekçesi vardır. Tabi uslup öyle olmaması lazım da..

Ağlamanızın sebebi haksızlığa göz yummanızdan, o an o duruma müdahale edemediğinizden dolayı kaynaklanıyor..

Kim bilir o anda ses çıkarmış olsaydınız ,bu göz yaşları dökülmezdi gözünüzden..
İçiniz rahat olurdu..

Ama vereceğiniz tepkiden dolayı , bu sefer size haksızlık yapılabilirdi. O zaman da sizin yaptığınızı bir başkası yapar, o anda durumunuza tepki gösteremeyip, ses çıkaramadığından dolayı gider odasın da ağlardı..

Hayat işte..

Bugun ona , yarın sana , diğer gün bir başkasına..

Son düzenleme:
Haksızlık nerde, kime yapılırsa yapılsın şahit olup da susamam asla.
Kişi,mekan dinlemem çat çat söylerim.

Bu yüzden kimi çok sever beni.
Kimi de hiç sevmez..

Bu huyum yüzünden zor zamanlar yaşadım, yaşıyorum.
Ama ben buyum. Kula kul olamıyorum yapacak bir şey yok..

"haksızlık karşısında susan dilsi şeytandır" diye bir cümle okumuştum bir yerlerde (hadis olabilir emin değilim)

zulüm karşısında susanla, zulmeden arasında en ufak bir fark yok.

ben de dayanamayanlardanım, illa savunacağım, illa duracağım arkasında yoksa içim rahat etmiyor.
ha haksızlığa uğradığım zaman yanımda kimseyi bulamadığım çok zamanlarım oldu.
olsun varsın onlar zalim olsun ben yine susmayacağım.

bu durumlarda kullanmayacaksak o çene gevezelik etmekten başka ne işe yarar.

Ağlamanızın sebebi haksızlığa göz yummanızdan, o an o duruma müdahale edemediğinizden dolayı kaynaklanıyor..

Kim bilir o anda ses çıkarmış olsaydınız ,bu göz yaşları dökülmezdi gözünüzden..
İçiniz rahat olurdu..

Ama vereceğiniz tepkiden dolayı , bu sefer size haksızlık yapılabilirdi. O zaman da sizin yaptığınızı bir başkası yapar, o anda durumunuza tepki gösteremeyip, ses çıkaramadığından dolayı gider odasın da ağlardı..

Hayat işte..

Bugun ona , yarın sana , diğer gün bir başkasına..

eğer orda sesimi çıkarsaydım kesin bana sizi ilgiendirmez herkes kendi işine baksın derlerdi o yüzden sustum:43::43:

Back
X