Şu an evleri var çünkü, emekli maaşı da var arada da çalışıyor hala erkek kardeşime para veriyor

geçen sene kardeşim sağlık problemi nedeniyle 4-5 ay çalışmadı asgari ücreti yatıyordu, ona rağmen faturalarını, mutfak masraflarını ailem yapıyordu. Çamaşır makineleri bozuldu, annem de kendine almıştı hiç açılmamış evde duruyordu, alın götürün dedi, neymiş nasıl yeni alınmazmış da onu teklif ederlermiş. Onun babası destek olmuş benim ailem niye daha fazla destek olmamış. Destek dediği de babam emekli maaşını neden geline vermemiş. Başka kayınpederler veriyormuş. - babamın tek gelir kaynağı

-
Bir ara bizim eve kentsel dönüşüm teklifi gelmişti. 4 daire muhabbeti geçmişti, ben de madem ikisini onlara verirsiniz ikisi sizde kalır birini de kiraya verirsiniz demiştim, gelin hanımla kardeşim 4 daire de onların üstüne olacakmış öyle demiş. Gelin hanım bana da oğlumu da düşüneceğim, onun da evi olsun dedi, kusura bakma da senin oğlunun evini de babam düşünmesin, bir zahmet oğlunuza da evi siz alın dedim.
Böyledir bu işler, hala gelip utanmadan anneme sen kızlarına para veriyorsun, bize vermiyorsun diyorlar